הכסא הריק #2

"הכיסא הריק #1 " ../images/Emo26.gif

"הכיסא הריק " = בכל שבוע יבחר מישהו מהפורום שישאלו אותו שאלות , אחרי כמה ימים הנשאל הנוכחי יבחר את הנשאל הבא...וכך הלאה... הפעם הנשאל שנבחר הוא כמובן המנהל <התותח> שלנו : אופיר - HuGo Hell -שאלות בסיסיות- שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: יאלה תתחילו להזרים שאלות ... שלא ישעמם... תהנו !

HuGo Hell

New member
היהי ../images/Emo24.gif

תודה. תודה. שמי הוא אופיר. גילי הוא 16 וחצי. תאריך לידה: 05.10.88 ואני גר ברעננה
אחלה רעיון. אהבתי

Velma Kelly

New member
משהו קל..

מי הדמות האהוב עלייך בסידרה? למה? מכל הדרכים שראינו עד עכשיו (כון לפרק 4) מה היא הדרך הכי מוזר \ מצחיקה \ מיוחדת למות? מי הדמות שאתה הכי שונא? למה?

HuGo Hell

New member
אז ככה: ../images/Emo1.gif

מאוד קשה לי לבחור דמות אהובה כי אני אוהב את כולם, כל אחד מיוחד בדרך שלו. אני מניח שאני הכי אוהב את ג'ורג' ודייזי. למה?: כי ג'ורג' ממש חמודה ומאגניבה והיא פשוט ג'ורג'~ ודייזי, אכתוב בסוף, אני מניח שזה ספוילר. מכל הדרכים שראינו עד עכשיו הדרך הכי מוזר\מצחיקה\מיוחדת למות: אני ממש לא זוכר, לא יצא לי לראות את הפרקים בטלוויזיה אבל ראיתי אותם בדיוידי לפני כמה שבועות. המוות הכי מצחיק הוא ללא ספק המוות של ג'ורג'. המוות הכי מוזר ומיוחד, אין לי מושג. :X דמות שנואה: קלנסי. למה?: כי הוא כזה.. כלומר אני לא שונא אותו, פשוט לא מחבב אותו במיוחד. הדמות שלו משעממת כזאת ומעצבנת.

מי זה קלנסי?

ואני שונאת את ג'וי... ובכלל, מה קורה עם האבא? אין לו שום חלק בהתרחשויות? נראה לי שאני הכי אוהבת את הטמבל שניסה להבריח סמים בפי הטבעת - so trainspoting..

HuGo Hell

New member
קלנסי = האבא. ../images/Emo1.gif

זה שהבריח סמים בפי הטבעת - מייסון P:

DARTHME

New member
אממ, גם משהו קל:

1. איך הגעת לסדרה? 2.איזה עוד סדרות אתה אוהב?

HuGo Hell

New member
אז ככה 2: ../images/Emo1.gif

1. הגעתי לסדרה: במירק הייתי בערוץ פרטי והם דברו על הסדרה בשם DEAD LIKE ME, השם מאוד סקרן אותי ושמתי לב שכל מי שמעריץ באפי ראה את הסדרה והתאהב בה. אז אמרתי "נו, ננסה." וראיתי והתאהבתי לחלוטין במיוחד בעונה השנייה. 2. יש רשימה ענקית: באפי, אנג'ל, מכושפות, עקרות בית מיואשת, מתים במשרה חלקית, טרו קולינג, פוינט פלסנט, מדיום, אלי מקביל, זינה, ורוניקה מארס, חיים משוגעים עונה 2 (טרישל~), קרניבל ובטח שכחתי כמה :X

כמה שאלות...

ממצב? אוהב ת'חיים? מה הכי משמח אותך? מה הכי מעציב אותך? את מי אתה אוהב יותר - אמא או אבא ? איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם מי היית רוצה להיות עכשיו? איפה היית רוצה לגור ? ממתי התחלת להתעניין בסידרה? איזה עונה יותר אהבת ; הראשונה או השניה ? איזה קטע משתי העונות, מכול הפרקים, זכור לך הכי טוב? לאיזה דמות אתה הכי מיתחבר בסידרה? זהו..תהנה..

HuGo Hell

New member
אז ככה 3: ../images/Emo1.gif

ממצב?: הכל טוב. אוהב ת'חיים?: הם בסדר. מה הכי משמח אותך?: המון דברים קטנים. מה הכי מעציב אותך?: המון דברים קטנים. את מי אתה אוהב יותר - אמא או אבא ?: אמא. איפה היית רוצה להיות עכשיו?: יפן או ארה"ב. עם מי היית רוצה להיות עכשיו?: בר\מריאנה\קסם\שניש וכמובן לין. איפה היית רוצה לגור ?: יפן תקופה קצרה אבל בעיקר בארה"ב. ממתי התחלת להתעניין בסידרה?: מאז שהיא התחילה בארה"ב. איזה עונה יותר אהבת ; הראשונה או השניה?: שנייה ללא ספק. איזה קטע משתי העונות, מכול הפרקים, זכור לך הכי טוב?: הפרק הרביעי בעונה השנייה עם הכנסיה. לאיזה דמות אתה הכי מיתחבר בסידרה?: המפ. לאף אחד.

IRISH GREMLIN

New member
וול...נו אני יהיה פלצנית..../images/Emo3.gif

1.ספר אהוב- 2.סרט אהוב- שחקן- שחקנית- 3.מאכל- 4.שתייה- 5.סיגנון מוזיקה מועדף? 6.להקה מעודפת? זמר- זמרת- 7.מנגן בכלי נגינה?..אם כן איזה? 8.צבע אהוב- 9.מקצוע אהוב בביצפר- מקצוע שנוא- 10.אממ..תחביבים?

HuGo Hell

New member
אז ככה: ../images/Emo1.gif

1.ספר אהוב: מנגות? 2.סרט אהוב: קסם מעשי. שחקן: ג'וני דפ? שחקנית: רשימה ענקית. בראשה אלייזה דושקו. 3.מאכל: פירה עם שניצל. 4.שתייה: פטל או קולה. 5.סיגנון מוזיקה מועדף? הכל. 6.להקה מעודפת?: דיר אנ גריי זמר: גאקט. זמרת: שרה בריהטמן. 7.מנגן בכלי נגינה?..אם כן איזה?: לא 8.צבע אהוב: כחול כהה וירוק חקי. 9.מקצוע אהוב בביצפר: אנגלית? מקצוע שנוא: היסטוריה. 10.אממ..תחביבים: כרטיסאישי

שניש

New member
אהמ,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

מי האדם הכי יפה חיצונית שאתה מכיר (לא חייב בשמות)
מי האדם הכי מכוער חיצונית שאתה מכיר (לא חייב בשמות)
מי האדם הכי יפה מבפנים שאתה מכיר (לא חייב בשמות) |נייד מי האדם הכי מכוער מבפנים שאתה מכיר(לא חייב בשמות) לקוח מאיזשהו פורום מוזר

HuGo Hell

New member
אמ? ../images/Emo1.gif

לא הבנתי אין זה לא חייב שמות
מי האדם הכי יפה חיצונית שאתה מכיר (לא חייב בשמות): המפ. אחותי. מי האדם הכי מכוער חיצונית שאתה מכיר (לא חייב בשמות): ידיד אחד :X מי האדם הכי יפה מבפנים שאתה מכיר (לא חייב בשמות): ואוו יש כל כך הרבה. אבל אין ספק שלירון. מי האדם הכי מכוער מבפנים שאתה מכיר(לא חייב בשמות): צחי\נדב.

שניש

New member
אל תשאל אותי,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני בסך הכל זונת "העתק הדבק". אבל אני מניחה שלמשל אם היית רוצה להגיד שאני הכי מכוערת פנימית שאתה מכריר לא היית צריך להגיד- שניש. אלא-מישהי אחת מפורום 666,היא כזו פאקצה מטומטמת. וכולם היו מייד מבינים למי אתה מתכוון

HuGo Hell

New member
הכסא הריק #2

העברתי את התור לגילמורפריק. או משהו כזה :X

למעלה