פרק השבוע

HuGo Hell

New member
פרק השבוע

הדגש|~ 1.08 ~ שם הפרק בעברית: טבח שם הפרק באנגלית: A Cook תקציר בעברית: חיה של ג'ורג' מסתבכים אחרי שהיא מכניסה לביתה כלב, שנותר לבד בעיקבות עבודתה. רוב מתחיל לעבוד כטבח במסעדת הוואפלים בה כולם נפגשים. תקציר באנגלית: After George brings home a dog left behind by one of her assignments, her life suddenly gets considerably more complicated. Meanwhile, Rube takes a job as a short order cook at Der Waffle Haus. שתהיה לכם צפיה נעימה
אנא שרשרו לפה שאלות, דעות כל הפרק

IllyriaB

New member
פרק מצויין ../images/Emo11.gif

כל פרק אני מתאהבת יותר ויותר בסדרה. זו סדרה ממש יפה, אהבתי את ההומור שלה. והפרק מצויין. אהבתי ג'יי.די---------> Just Dog

DARTHME

New member
../images/Emo27.gifפרק טוב

אהבתי את הקטע עם טוויטי וסילבסטר ושאר החיות

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif פרק טובבב

דיי... דולורס היא הבנאדם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מוזר שראיתי בחיים שלי. ג'ורג' כל כך.... לא יודעת! כל כך מה שאני אוהבת! זה אפילו לא מוגדר.. היא פשוט אני!!! [טוב אני טיפה יותר רגישה ממנה אבל בכל זאת] האדישות... החשיבה... ההתנהגות... יווו הקטע עם הבעלי חיים היה גדול חח ואיזה חמוד היה רוב.. כשהוא ראה את הרשימות ואמר . למישהו חח לא יודעת מי זה שהוא חולה נפש חח

three

New member
בעיה בפרק

ג'ורג' אמורה להראות זקנה, אז למה הזקנה למשל אומרת לה שהכלב שלה אוהב נערות צעירות כמוהה, או באינטרנט רואים שהיא צעירה?

fire storm

New member
כרוכיות?!? אה?!?

עד עכשיו אני דופק את הראש בקיר ולא מבין מה זה כרוכיות לעזאזעל?!?!!! פרק טוב מאוד. היה מצחיק בטירוף. הקטעים של החיות היו מצחיקים. מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק הקודם?

DARTHME

New member
../images/Emo27.gifהיא לא נראית זקנה

היא פשוט נראית... שונה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| פרק מדהים !

אבל הפרק שבוע שעבר היה יותר P:

הסדרה הזאת פשוט גאונית.

עכשיו, תגידו לי: אני היחידה שמקווה שדולורס תמות? בכל מקרה... הכל היה נפלא. החיות שלה, הדברים שהדביקו עליה כשהיא נרדמה, האנשים שצופים בדולורס מסדרת (במיוחד זה שג'ורג' דימיינה לפני השינה) ומייסון. הו, מייסון. אנגלי סקסי שכמוהו. בקטע שהוא התכופף וראו שיש את דגל בריטניה על התחתונים שלו אני פשוט התפוצצתי מצחוק.

IllyriaB

New member
אני גם ../images/Emo11.gif

היא כזו לא מוסיפה לסדרה, אבל אין מה לעשות תמיד צריכה להיות הדמות המעצבנית למשל באפי....דון היא המעצבנת.

darklighter

New member
וואוו מייסון../images/Emo3.gif../images/Emo115.gif

הייתה לי תמונה שלו עם התחתונים של דגל בריטניה
זה היה אצלי במסנג'ר איזה חודש
איזה באסה שנדפק לי המחשב ופירמטו לי אותו
מישהו יכול לשים כאן תמונה של זה

צלוזן

New member
איפה רוקסי????

מה קרה לרוקסי?-השוטרת. למה היא לא מופיעה כבר 2 פרקים? זאת הדמות שהכי חיבבתי אותה ועכשיו גם לוקחים אותה!
חוץ מזה פרק מעולה!!

IllyriaB

New member
אממממ. נראה לי שהיא עדיין תיהיה ../images/Emo11.gif

לא הגיוני שדמות תעלם ועדיין יופיע השם שלה בשיר פתיחה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifנראה לי כבר 3 פרקים..

אבל אני מאושרת. לא מתגעגעת אליה כלל! דווקא די לא סבלתי אותה...

HuGo Hell

New member
אל דאגה. ../images/Emo1.gif

רוקסי לא נעלמה ולא שום דבר. היא תחזור... פשוט יש פרקים שדמויות מסויימות (קבועות) לא מופיעות. הכנס למאמרים ו"עובדות" ושם כתוב כמה פעמים שרוקסי לא מופיעה וכתוב אילו דמויות עוד לא מופיעות

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוף... שמח לי בלעדיה...

שלא תחזור... היא הורסת לי פרקים עם האישיות המעצבנת שלה >.<

למעלה