מחפשים

goolo123

New member
לוקה חייבת למצוא בית קבוע או לפחות

זמני ללוקה, לוקה בת כשנה, לברדורית מעורבת (יפה יותר!), מעוקרת, טובה ,שמחה וחברותית מאוד...ניצלה מהרדמה בכלביית רחובות ונימצאת במקום זמני שלא יכול להחזיקה יותר! לוקה מחפשת בית קבוע!!!(או לפחות משפחה אומנת...) אנא עזרתכם...

BlackUnicorn

New member
למסירה גורת האסקי סיבירי

למסירה (!) גורת האסקי מדהימה ביופיה - צבעים שחור לבן עם עיניים כחולות (נראית גזעית, ללא תעודות). הגורה תיגמל מחלב בעוד כחודש. לצערנו , הגורה המתוקה נולדה עם 3 רגליים :/ היא בריאה לחלוטין, פשוט חסרה לה רגל. אנו מעוניינים למצוא לה בית חם שיאהב אותה למרות נכותה. היא באמת מקסימה ויפה, דומה מאוד לכלבה שלי (אחותה) - תמונה מצורפת. לפרטים - 054-5803030

למסירה דחוף כלבה כבת שנה

מחוסנת ומעוקרת מעורבת בלברדור עם ביגל או תחש מלה אנרגיה מתוקה ושחורה לא יכולה להחזיק אותה יש לי 3 כלבים וחייה מקצבת נכות. חייבת בית עם ילדים וחצר שתוחל לרוז שחכתי לציין שהיא קטנה בינוני לא תהיה גדולה נצלה מהרדמה ונלקחה על ידי משפחה לא מתעימה לא יעוףץ ונמאס להם ממנה ואם נחזיר לכלביה תורדם והיא נהדרת לא מגיע לה. רק אנרגטית מידי בשבילי והאחרים שלי בוגרים לא יכולה לתת לה מה שמגיע לה. חיבת אבל חייבת עזרה בבית טוב בשבילה עיזרו לי בבקשה זה דחוף, אני זריכה להיכנס לניתוח ואת הכלבים שלי יש סידור לה אין. אז בבקשה נשמות עיזרו לי למצוא לה בית.

dogslove

New member
כלבה בת שנה בערך צריכה דחוף למצוא

בית קבוע או זמני. זה באמת דחוף! הכלבה לא יכולה להישאר יותר בבית האומן שלה! אין היכן לשכנה ולאחר שהצילו אותה ממוות והיא כלבה שמחה וטובה אי אפשר לזרוק אותה... אני חייבת לציין שלאחרונה נפלו עליי כמה מקרים שנעמדתי חסרת אונים, מתוסכלת, מבולבלת, ועוד תחושות קשות. ופשוט מצאתי את עצמי חושבת שאין מה לעשות, הכלב הלא יכולה להישאר בביתה, תזרקי אותה... אני האחרונה שחשבתי להוציא משפט כזה מהפה שלי, אבל כשאין מה לעשות, כשכולם מפנים עורף, כשהאנרגיות שלך גמורות, כשאת אף אחד זה לא מעניין. מה עושים? שמים את הכלבה על הראש? לצערי גם אי אפשר יותר להציל כלבים אם אין לך בית גדול... בכל מקרה, הכלבה אמסטפית מעורבת שמסתדרת מעולה עם כלבים אך לא עם חתולים. היא טובה ושקטה. אם מישהו מוכן לעזור להציל את חייה, אנחנו יות רמנשמח! אנחנו מחפשים לה גם בית קבוע, התמונות מתעכבות בגלל בעיות טכניות עם המצלמה. נא לפנות לטלפון - 0505-545438
רבה!!

Noaal

New member
תמונה ופרטים נוספים (כמו דרכי

התקשרות) מאוד יעזרו. כמו כן קחי אותה לימי אימוץ של SOS בשבתות.

תודה אבל אין לי אותו או מצלמה לצלם

ואם רוצים אפשר לשלוח לי מסר כי אני לא אשים טלפון להטרדות עינין בדוק ואם רוצים ויש אשמח לענות על שאלות.

BlackUnicorn

New member
שניהם האסקי, נראים גזעיים לגמרי

פשוט אין להם תעודות. בעקרון לאבא היו תעודות, ייבאו אותו מאלסקה. הבעלים הראשונים שלו היו קצת "שאנטי שאנטי" כאלה והתעודות נעלמו להם. אחרי 10 חודשים הם מסרו אותו לבעלים הנוכחים. לגבי האמא - אין תעודות, והיא דומה קופי לכלבה שלי (עם התמונה המצורפת). בקיצור - כל הגורים וההורים יפהפהיים לגמרי. מקווה ששמת לב שמדובר בכלבה עם 3 רגליים (עדיין מדהימה!! בריאה לכל דבר). וכן, לא צריך לשלם עליה.

למעלה