למסירה כלבי הסקי סיבירי

למסירה כלבי הסקי סיבירי גזעיים זכר ונקבה בני שנתיים +. כלבים מקסמים ושקטים. לזכר יש תעודות. לפרטים: 0506863080 ** הכלבים נמצאים במודיעין

kernosh

New member
כלב גזעי ויפיפה מחפש ../images/Emo82.gif

פיטבול רד נואז גזעי , בן שנה, מחוסן ומסורס , מסתדר עם כלבים אחרים ומאד אוהב אנשים מחפש בית שיוכל להעניק לו את החום והאהבה שדרושים לו. ימסר תמורת תשלום עבור הוצאות פל' - 050-2424822

dogslove

New member
למסירה גורה לברדורית מעורבת עם

סמויאד או האסקי סיבירי. בת 3-4 חודשים, "כדור" קטן ומדהים!!! תהיה גדולה. האוזניים שלה עוד לא החליטו אם הם עומדות או "שוכבות"
היא שובבה כגורה אך עדינה ומתוקה! הצלנו אותה מידיי אדם שלא יודע לטפל בכלבים וקשר אותה בחוט ברזל...:( היא מציאה אמיתית
0505-545438

Propeller

New member
מחפשים
לכלב הכי יפה ביקום

מקס, כבן פחות משנתיים, הוא דוברמן מעורב עם רידג'בק. ננטש לפני כשנה, נאסף לביתי ומאז אנו חיים באושר. בנסיבות שאינן בשליטתי, ובלב דואב,נאלץ אני להיפרד ממקס. כלב סופר חברותי, מחונך, מאולף והכי הכי חשוב - חבר אמיתי!! למרות היותו כלב גדול, הוא מאוד עדין ודורש תשומת לב והמון אהבה. רק למי שבאמת מוכן להעניק אריאל, 054-6682363 ובמאמר מוסגר - מכל הבחינות, הכלב הכי מדהים שהיה לי מעודי
הפרידה לא תהיה קלה

dogslove

New member
למסירה גור לברדור מקסים שקופא

מקור בדימונה.... גור לברדור בן כחצי שנה נראה גזעי אך לא בטוח. מהמם ביופיו! ומדהים באופיו! 052-6646747 נמצא בהסגר בדימונה שם קפוא וכלבים מתים מקור (מצורפת כתבה - http://www.nrg.co.il/online/31/ART/868/850.html) כנראה שנטשו אותו כמו את עשרות אלפי הכלבים שנוטשים כל שנה בישראל. כן, גם גזעיים ננטשים! אנא הצילו אותו משם! המרחק לא מהווה בעיה שכן יש מתנדבים שיסיעו אותו למרכז הארץ אם צריך.

ווינגז

New member
גורה מחפשת בית

הגורה נמצאת בחוות-סוסים, היא לא שלי, אבל מחפשים לה בית שיאמץ אותה (ואת האח שלה
). גורה פינצ'רית (אני חושבת) מעורבת
מקסימה תשאר קטנה בת חצי שנה או קצת יותר ממש צריכה בית חם שיאהב אותה, כרגע אין לה תנאים הגיוניים לפרטים כתבו לי במסר
אתם עושים עבודה קודש ח"ח

kernosh

New member
3 רוטווילריות../images/Emo90.gif מחפשות ../images/Emo82.gif

3 נקבות רוטווילר בנות 8-12 חודשים 2 גזעיות , אחת מעורבת חברותיות מאד מחפשות בית בדחיפות. אחת מן הנקבות נמצאת כעת במצב גרוע וזקוקה נואשות לבית חם, הכלבה בדכאון בשל השהות בכלבייה ולכן לא אוכלת. פל' 050-2424822

dogslove

New member
הערה: האוזניים שלה לא אחת כה ואחת

ככה... זה משתנה כל הזמן, פעם עומד ופעם שוכב.

WTR

New member
../images/Emo91.gifיום אימוץ SOS שבת

ליד השדה תעופה בהרצליה לפרטים ולהרשמה 037441010 יש לגורים סיכוי גדול שם וכל כלב מוצא שם בית, רק צריך להתמיד ולבוא כל שבוע בהצלחה

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifהייתי שמחה

אבל החווה באיזור חיפה, ואין לי דרך להגיע להרצליה עוד אין לי רישיון, ואין סיכוי שההורים שלי יסיעו אותי עד שם
עוד רעיונות, מישהו?

dogslove

New member
הוא נמצא בדימונה... קצת קשה להביאו

ליום אימוץ של SOS. אם יימצא לו בית אומן אז נוכל להביאו למרכז ומפה לקחת אותו לימי אימוץ... הוא ממש "ייחטף" שם!

כלבלב מקסים מחפש בית חם

גור בערך בן 4-5 חודשים שמצאתי, פגעה בו מכונית והוא שכב בלי יכולת לזוז. הוא הגיע לכלבייה של תל"ל ולאחר בדיקה התברר שיש לו שבר באגן, עכשיו, שלושה שבועות אחרי, הוא מחלים יפה מאוד בביתה של חברתי (שיכולה להחזיק אותו אצלה רק לעוד שבוע נוסף, שזה בערך הזמן שהוא יחלים לחלוטין). הוא כלב מקסים,יפהפה וממושמע ויהיה די גדול. משפחות אומנות שיוכלו להחזיק אותו באופן זמני גם ייתקבלו בברכה כי כמו שאמרתי הוא יהיה אצל חברה שלי רק לעוד שבוע ואחרי השבוע הזה אין לי בנתיים פתרון בשבילו :(.

למעלה