yair84

New member
ציפי מלכת הילדים

ציפי הכלבה שהילדים הכי אוהבים! ציפי היא כלבה חכמה,שקטה,שאוהבת ליטופים ומשחקים. ציפי מחוסנת,מעוקרת,וללא כל בעית בריאות. אנחנו נאלצים למסור אותה עקב טיסה לתקופה ארוכה*. שירה ויאיר 0507338992 *יש אפשרות לתקופת ניסיון

The Reuty

New member
../images/Emo124.gifHELP!!!

אני לא יודעת מה לעשות!!! לקחתי היום יום חופש כדי להמשיך ולחפש למשי בית אתמול התקשרו אליי שרוצים אותה ואמרו לי שיצרו איתי קשר מחר (היום..) ואני מנסה להתקשר - והוא פשוט לא עונה כרגע דיברתי עם הבוס שלי והוא ממש כועס עליי. אמא שלי לא מוכנה לטפל בה כי היא גורה ואמא שלי עובדת כל היום אני לא יכולה לקחת אותה למקום עבודתי, כי הם יעיפו אותי! מה אני יכולה לעשות!? בSOS לא מוכנים לקחת אותה לפנסיון הצלחתי לארגן לה פנסיון פרטי, אך בגלל שהיא צווחה - החזירו לי אותה. מה אני עוד יכולה לעשות?! פרסמתי בכל אתר אפשרי, אבל זה לא עוזר. אני יודעת שלוקח המון זמן למצוא בית ואני לא מוכנה לוותר על משי! (זתומרת לזרוק אותה למישהו סתם ככה..).

Lovable Stray

New member
למסירה

למסירה תמורת סכום סימלי, גורת ריצ'בק מעורבת בת חצי שנה, מחוסנת, עומדת לעבור עיקור. עם נכות קטנה ברגל, ניתן לקבל סיכום רפואי מהוטרינר המטפל. כלבה מקסימה, מחונכת לצרכים. 048650342 0547696575

oalmi

New member
דרוש בית לג'ואי - דחוף

ג'ואי הוא שנאוצר מעורב בארדייל טרייר. בן שנה וקצת. שחרחר עם חום-בז' ולבן. מאוד ידידותי ומצחיק. חובב כלבים, אנשים וילדים בפרט. נמצא כרגע בבית עם עוד 2 כלבים ומחפש מקום בו הוא יהיה המלך. לפרטים: 054-6844495

למעלה