• פותח הנושא tuku3
  • פורסם בתאריך

tuku3

New member
ג'ואי מחפש בית

למסירה ג'ואי, ארדייל טרייר מעורב עם שנאוצר בצבעי שחור עם בז' ולבן (הסתכלו בתמונות). בן שנה וקצת. מלא חיים, ידידותי לכל החיות ולאנשים, במיוחד לילדים. בעל אישיות כובשת - ומחפש בית להיות בו מלך! לפרטים: 054-6844495 או 03-5164158

lihi gi

New member
למסירה בוקסר מעורב בן 3 חודשים

נמצא גור בן 3 חודשים מהגזעים בוקסר ומשהו לא מזוהה :) הוא מחפש בית חם ואוהב.. הוא חמוד ושובב ואוהב לעשות שמח כל המעוניין בפרטים או פגישה עיוורת מוזמן לפנות לפלאפון 0508785845 אצל ליהי או 0507562027 אצל אריה כרגע הוא גר בחיפה אך הוא לא מתנגד למעבר חד... אנא עיזרו לכלבלב למצוא בית אוהב!

kkina

New member
כלב עזוב ברמת אביב - עזרה

מצאתי את הכלב הזה (זכר, נראה צעיר) ברמת אביב. נראה שאין לו בעלים שכן הוא בלי קולר, רק עם חוט קשור לצווארו, למרות שלא נראה מוזנח מדי (קצת רזה). ייתכן ועבר תאונה/התעללות שכן קיים קושי בהליכה וטיפוס מדרגות - נראה כמו משהו באגן. הוא מקסים ועדין. הוא רעב וצמא.מלבד לתת לו אוכל ושתיה באופן קבוע אני לא מצליחה כלום כיוון שהוא מאד מפחד ומסרב לתת לי להתקרב אליו. הוא "מתגורר" בשיחים שבסניף הדואר ברמת אביב (חיים לבנון, מול השער הראשי של האוניברסיטה) מה עכשיו? מה עושים??

Noaal

New member
ציון סיבת המסירה..

מיקומכם בארץ ודרכי התקשרות יעזורו מאוד. כמו כן ממליצה לך להגיע עם הכלב ליום אימוץ של SOS שנערך בשבת ליד שדה"ת של הרצליה.

מה שעושים זה לוקחים אותו הביתה

ולוקחים אותו לימי אימוץ במשך השבוע. את הימים ומקומות האימוץ ניתן לראות באתר שלנו, www.animalpolice.org.i הכי חשוב! לא להתחיל עם התירוצים, אמא לא מרשה לי וכו', פשוט לקחת לשבוע שבועיים כמו שאנשים רבים עושים, לא לצפות ממישהו מהפורום שיושיע. אחרת, מה שצפוי לו זה סבל, ייסורים ומוות אכזרי.

kkina

New member
אז ככה

נתחיל מזה שלא תטיפו לי מוסר, אם לא היה אכפת לי והיו לי תירוצים פשוט הייתי משאירה אותו שם ולא מבזבזת על זה זמן חיים!! דבר שני, קראו בעיון לפני שאתם מתנפלים. הכלב לא מוכן לתת לי להתקרב אליו, מה שקצת מקשה על לקיחתו הביתה. אז תודה על כלום ומבטיחה לא להגיע לכאן יותר.

לא התכוונתי להטיף מוסר

פשוט תיארתי את מה שניתן לעשות כיום כאשר אף רשות לא לוקחת אחריות, ומה שרוב אלו שמוצאים כלבים נטושים בד"כ אומרים. דבר נוסף, פחות רצוי אך אפשרי, להתקשר לד"ר גלין, המחלקה הוטרינרית בת"א ולדווח לו. הם יקחו אותו לכלבייה העירונית, למיטב ידיעתי הם לא מרדימים שם.

Noaal

New member
../images/Emo45.gif כוונה טובה ../images/Emo31.gif ניסוח קלוקל

kkina

New member
עדכון

אוקיי, היום ב- 13:00 לא מצאנו אותו שם. אחרי בירורים הסתבר לנו שתל"ל הגיעו עצמאית, לאחר קריאת ההודעות בפורומים ולקחו אותו. דיברתי עם אתי ועם הוטרינר אצלו הוא נמצא. הוא בן כשנה, לא ידוע אם משובב (אין אצל הוטרינר סורק), עם רגל שבורה, שבר לא מסובך שלא מצריך ניתוח אלא גיבוס פשוט לכ- 10 ימים. הוא מקסים, עדין ולא תוקפן. תשמעו, אני בודקת את האופציה להיות לו בית אומן ולקחת אותו לימי אימוץ, הוא באמת מקסים ולדעתי יאומץ מהר מאד. אני צופה בעיות (מגורים בשכירות) ואם יהיו כאלה הוא יועבר לתל"ל עד שיאומץ. אני מבטיחה לעדכן עוד היום. אם משהו פה רוצה ויכול להיות לו בית אומן (רק במידה ולא אוכל, אני מבחינתי האופציה הראשונה!) אני יותר מאשמח! לפני שמתחילה המתקפה - אם אני הייתי זאת שמוציאה אותו מהרחוב (מה שהיה ונשאר העדפתי האישית, אך לא התאפשר לי לבחור בה) לא הייתי מבררת עם בעלת הדירה וייתכן וןנושאת בתוצאות כיוון שלא הייתה לי כוונה להשאיר אותו פשוט ברחוב. המצב שונה ובעל כורחי יש אופציה אחרת עכשיו וזאת הסיבה שאני כן אברר אתה קודם.

סיביון

New member
מה פתאום לתקוף? ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך על הנכונות לעזור וכל הכבוד לתל"ל על ההצלה

i love usa

New member
אני מוכנה לקחת אותו

לבית אומן ואולי אפילו הוא יקבל בית קבוע אצלינו או אצל אחותי כי אחותי מחפש די הרבה זמן כלב בגיל הזה ומהגזע הזה אנחנו מאוד נשמח לקחת אותו ואני מאמינה שאחותי תתאהב בו(מה שקורה בדרך כלל :) ) ואז היא תיהיה מוכנה לקחת אותו לבית קבוע יש אפשרות להביא אותו לחיפה?

למעלה