jesabel

New member
חתולה מעוקרת ומקסימה מחפשת בית

חתולה בת 7 חודשים. מחוסנת ומעוקרת עם אופי מקסים מחפשת בית חם. אפשר לכתוב לי ל [email protected] או לשלוח מסר.

l i o r 2 0 2 0

New member
חתול לבן זכר יפהיפה מחפש בית חם

למסירה לבית חם ואוהב חתול יפה, מחונך, מבדר, אוהב לשחק, נקי מחפש בית חם לאימוץ עקב נסיעה לחו"ל, כל המעוניין יוכל ליצור קשר איתי בטלפון - 050-7810411 או באימייל [email protected]

חתול עם צרכים מיוחדים מחפש בית

החתול הגדול והמדהים שבתמונה נמצא בחיפה כשהוא פצוע. הוא שהה טופל אצל וטרינרית ומסתבר שהוא עיוור לגמרי (למרות שהמבט שלו נראה "רואה"). אין לו סיכוי לשרוד ברחוב ולכן הוא הובא לצב"ח חיפה בתקווה למצא לו בית מאמץ, אבל אם לא - שיחיה לפחות בסביבה מוגנת. אם מישהו יכול ורוצה לאמצו - אנא פנו לצער בעלי חיים חיפה.

totinka

New member
איפה בחיפה נמצא החתול?

חתול דומה, גדול ומרשים שמאוד יכול להיות שזה הוא היה חלק מפינת ההאכלה הקטנה שלי עד לפני כשלושה ארבעה שבועות. לפתע הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. אומנם לא תיארתי לעצמי שהוא עיוור, אבל לך תדע. דרך אגב, החתול שאני מדבר עליו נלקח על ידי לסירוס לפני שנעלם.

Noaal

New member
כנראה שהתמונה גדולה מדי

הקטיני אותה באמצעות הצייר. אם את רוצה, ספרי למה את מוסרת אותה...

matilda4

New member
|
מישהו מחפש נמרה קטנה לאימוץ?

אם כן, הגעתם למקום הנכון. נלה הבובה כבר בת 6 חודשים היא בריאה, מתלטפת מתמסרת עדינה ולא שורטת. פשוט ממי של נמרה קטנה וכל מי שיאמץ אותה ירוויח בגדול. היא נפלאה עם חתולים אחרים ומצויינת לבית עם ילדים. היא ישנה כל לילה מכורבלת עם כלבת זאב אז רק שתבינו כמה היא מדהימה!!! התאהבתם? צרו קשר: 054-4685526 מיכל אפשר לבוא אלינו ולהכיר את הקטנה מקרוב.

matilda4

New member
לא מדובר בנמרה אמיתית!

לכל מי שחשב שמדובר בנמרה אמיתית - נא להירגע זו חתולה ולא שום דבר אחר. זה די ברור מהתמונות, לא?

tuku3

New member
שחורי מחפש בית

חתלתול מתוקי ושחרחר כבן שלושה חודשים מחפש בית חם. עדיין קצת פחדן, אבל עם הרבה אהבה וקצת השקעה יהפוך לנסיך חתולי מקסים. שובב ומתוק. נמצא ברחובות. נועה - 0544-982014 או נעמה - 054-4507288

למעלה