אביבר

New member
בלב כבד... חתולים למסירה

זוג חתולים פרסיים (פני פקינז)מקסימים ידידותיים וחמים. בלב כבר ולאחר הרבה יסורים עקב הרחבת התא המשפחתי והעובדה כי האבא (אני) והבן (בן חודש) אלרגיים לחתולים. האלרגיה אצלי התגלתה רק לפני כחודשיים ולא הצלחנו להתגבר עליה בהצלחה. מה גם שאם הולדת התינוק אנחנו לא מצליחים להקדיש מספיק זמן לטיפול בהם. זכר בצבע שמפניה בן שנתיים וחצי, חכם ופעלתן ,ידידותי ומחפש יחס חם ואוהב ויודע גם לתת יחס כזה חזרה והמון. מחוסן ומסורס. נקבה בצבע טורטי (חום עם כתמים) בת שלוש וחצי, שקטה, ידידותית מאין כמוה, אוהבת ילדים. נכה קלה במפרק רגלה האחורי (המפרק לא יושב טוב באגן) מה שמונע ממה להיות פראית -אך עדיין "כוחה במותנה" והיא יודעת לשחק ולהשתובב. מחוסנת ומעוקרת. לפרטים ניתן לפנות אליי 054-5750090

חתולה ג'ינג'ית כבת חודש למסירה

חתולה ג'ינג'ית כבת חודש מדהימה ומקסימה למסירה לבית חם. מסתדרת עם כלבים 050-7989603

WTR

New member
למה למסירה?

אלרגיה זה דבר אחד, ואני חושבת שאם כבר לקחת חתולים והם איתך אז שיהיו איתך לתמיד. זה שאתם "מזניחים" אותם קצת לטובת הילד - זה לא כזה נורא. החתולים יעדיפו להיות קצת פחות מתלטפים אבל עדיין להיות איתך. בקשר לאלרגיה אפשר להתייעץ עם רופאים ולמצוא פתרון. השאלה אם אתה באמת רוצה לשמור אותם או שהילד נותן לך סתם עוד סיבה... כי תאמין לי, עדיף להם איתך מאשר בבית אחר לא משנה שאתה מתייחס אליהם קצת פחות. הם רגילים אלייך ונקשרו אלייך לא פחות ממה שנקשרת אליהם.

אביבר

New member
זה אוסף של דברים...

את האלרגיה אני "סוחב" כבר שנתיים... אבל רק לאחרונה "הובחנתי" אחרי שעברתי אצל הרבה רופאי עור (עקב גירוד) כאלרגי לחתולים על ידי אלרגולוג מומחה. אמנם מאז אני לוקח תרופות (באופן יומיומי) אבל הן עוזרות חלקית ואני עדיין מתגרד, פחות אמנם, אבל זה עדיין מגרד. כמו כן אנחנו דואגים לגלח את את החתולים פעם בחודשיים שלושה כדי למזער את החשיפה לשיער... עכשיו עם הילד. זה עוד סיבה. אני יודע שזה קשה להם, ואני ואשתי עושים את זה בלב כבד מאד אחרי שממש ניסינו לחיות עם כל הדברים במשך זמן רב. צ'וצ'ון (הזכר) זקוק ליחס אינטנסיבי ויש לו דרישות גבוהות בנושא יחס (לפני הלידה ממש חשבנו שהוא מתנהג כבן אדם...) אפשר להסתובב איתו שעות על הידיים כשהוא ממש מתערסל כמו תינוק, עוד לא נתקלתי בחתול כזה...

למעלה