בקרוב אירוח ראשון בפורום

Aviation Addict

New member
בקרוב אירוח ראשון בפורום

15/02/2005 בשעה 16:00 נושא האירוח: כל מה שרצית לדעת על חיל האויר אורחת: אל"מ יהודית גיסרו, אחראית חוגרים בחיל האויר, מגיעה לענות לשאלות על החיל. אנו חכו עם השאלות עד להודעה מיוחדת שייפתח לצורך האירוח.

פיספסתא

New member
אוי.... חיל אוויר......./images/Emo99.gif

איזה כייף היה שם.... היינו יושבות כל הבנות ומסתכלות על הטייסים בהערצה... איזה גברים נאים....

vitamin P

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

בטח יהיה מעניין אני אשאל אותה אם יש סיכוי שהיא משבצת אותי במקום מעניין בחיל אוויר עוד חצי שנה

איזה באסה זה!!

אני מתגייס ביום ראשון הזה ואני יהיה בטירונות... דווקה אז אתם מביאים אותו? חבל... טוב אז נוציא ג'

eagle701

New member
אחראית חוגרים???

מה כבר יכולה לדעת בחורה שאחראית על החוגרים של חיל האוויר??? טוב חפיף העיקר שזה יהיה האירוח הראשון מרבים שיבואו אחריו!

תקרא טוב

אלוף משנה יהודית גריסרו, ראש מחלקת תכנון ומקורות בחיל האויר. (בלמ"ס למי שתוהה).

grants

New member
רמ"ח תכנון ומקורות

תפקיד עם הרבה כוח בחיל. אחראית בין השאר על תכנון כח אדם לשנים הבאות.

eagle701

New member
כנראה שאני מפגר או לא יודע מה:|

כי מה שאני רואה שכתוב בהודעה:" אל"מ יהודית גיסרו, אחראית חוגרים בחיל האויר"

mike1551

New member
אתה לא מפגר כלל

רמ"ח תו"מ בחיל האויר אכן אחראית על כל נושא כוח האדם בחיל. תכנון פרטני בראיה קדימה של שנים. לא רק על שיבוץ חוגרים אלא גם נגדים וקצינים בתפקידים שקיימים בחייל וכן בתפקידים שכרגע לא קיימים אבל הם בתכנון. כל נושאי התקינה של יחידות ח"א תחת אחריותה והמחלקה עליה היא מופקדת במטה ח"א.

טל ר

New member
דווקא נדמה לי

שמח' תו"מ שוכנת בלהק כ"א, ונושא תקינה של יחידות ח"א מצוי בתוא"ר אשר תחת הרמ"ט. טל.

mike1551

New member
אינני

רוצה להתחייב תחת איזה להק מח' תו"מ יושבת במטה ח"א ותחת איזה מח' תוא"ר. אבל אני מוכן לבדוק את זה מחר עבורך. אחזור עם תשובה בסופ"ש הבא כי רק אז תהיה לי שוב גישה למחשב.

YHS

New member
ואני חושב, שגם אם תהיה לך תשובה

לא מוכרחים לפרט אותה כאן. זה לא יתן נקודות לאף אחד. אפשר פשוט לחכות שהקצינה הנכבדה תגיע לפורום ותשיב לשאלות עניניות בנושא תעופה.

mike1551

New member
בהחלט...

אין ספק שלא מוכרחים לפרט כאן. אבל אל תצפה שרמ"ח תו"מ תענה לך כאן על שאלות עניניות בנושאי תעופה.

טל ר

New member
ושוב כפי שציינתי

עפ"י זכרוני, מח' תו"מ אינה יושבת במטה חיל האויר.

ny22

New member
מנהל
כל הכבוד על היוזמה

אני בהחלט שמח שהצלחת להשיג אותה. דרך-אגב, לא בדיוק הבנתי מה הכוונה ב: אחראית חוגרים.

grants

New member
בואו נעשה סדר...

רמ"ח חוגרים אחראי על שיבוץ עכשוי של חוגרים ונגדים. רמ"ח קצינים אחראי עם שיבוץ עכשוי של קצינים. רמ"ח תו"מ אחראי על תכנון ארוך טווח של תמונת כח האדם בחיל. משער שהקצינה תוכל לספר בעיקר על תפקידים המחכים למתגייסים ופחות על אלמנטים מבצעיים או תעופתיים.

למעלה