לא שני כל כך מתייחסת לנושא היום הולדת... למרות שהשנה במקרה אני הולכת לחגוג את המעבר ל - big three-O 17.9.75 מתנת היומולדת הכי שווה - כשהייתי בצבא, חבר שלי לקח אותי לדיזינגוף סנטר ואמר לי שאני יכולה עכשיו לקנות לי כל מה שבא לי מכל חנות בקניון. ולא שהוא היה איזה מליין. כמובן לא היה לי האומץ, וכל הזמן הרגשתי לא נעים ממנו, אבל בכל זאת יצאתי עם שלל יפה, והמחווה השאירה עליי רושם עמוק.... החוייה שנתונים לך לקנות כל דבר שתרצי... הכי הייתי רוצה בעולם (כרגע) - שמישהו יממן לי ולבן זוגי שהות בחו"ל לצורך לימודי התואר השני שלי, בלי שנצטרך לעבוד כלל.
14 לאוקטובר יש לי יומולדת. המתנה הכי שווה שקיבלתי בחיים זה שלושת החתולים שלי, שקיבלתי מזוגי (רשמית רק שתיים היו ליומולדת). לא יכולה לבחור משהו אחד בתור המתנה שאני הכי רוצה בעולם, אז אני מדלגת.
ימי הולדת...שונאת ימי הולדת (רגזני מהדרדסים). אני נולדתי בשנת 83 ובמרץ 14...משמע עוד שבועיים. המתנה הכי שווה? המערכת סטריו שקיבלתי לגיל 14, מה אני הייתי רוצה לקבל? אני לא חושבת שיש משהו שאני הייתי רוצה. כל דבר יפה שבא מהלב..
17/04/79 נורא קל לקנות לי מתנה. אני חולה על חתולים, מספיק שאתם קופצים לכל חנות, מוצאים החל ממחק בצורת חתול לקמצנים וכלה במשהו יותר יקר עם חתול עליו ואני הכי מאושרת בעולם ומעריכה את זה יותר מסתם מישהו שנכנס לחנות ומחפש מתנה ונותן למוכרת להציע לו ובזה יצא ידי חובה גם אם זה יותר יקר מסתם מחק בצורת חתול. המתנה שהכי הייתי רוצה לקבל זה גרין קארד.
אני 18.4.80. המתנה הכי יפה שקיבלתי - חבר שלי לא היה בארץ ביומולדת האחרון שלי, אז כפיצוי הוא הביא לי בובה של הגבר המושלם - כשלוחצים לו על הבטן הוא אומר (באנגלית בריטית) כל-מיני משפטים כמו "בואי רק נתכרבל הערב", "קחי את השלט, כל עוד אנחנו ביחד לא אכפת לי מה נראה בטלויזיה", ועוד. נורא מצחיק. נמתנה שאני רוצה לקבל - מקדחה-מברגה. מתנה ממש לא ריאלית אבל מאוד=מאוד רצויה תהיה עבודה, כי אם אני אמצא אחת אז כל יתר החלומות יתגשמו (חתול, חתול, חתול).
מעתה תוכלו לראות תאריכי יומולדת, מפגשים ואירועים בלוח האירועים. מי שטרם רשמה את תאריך היומולדת שלה ומעוניינת בכך, יש בלוח אופציה להצעת ארועים - אנא השתמשי בה וגם יום הולדתך יתווסף לרשימה בפרט ולנצח בכלל. אתן מוזמנות להוסיף לשם גם אירועים אחרים שנראים לכן שיעניינו את חברות הפורום: הופעות, הרצאות, ימי אימוץ, הפגנות, בזארים, מכירות פומביות, התרמות דם, מופעי רחוב וככל העולה על רוחכן.
ב25.5.85 ואומנם לא מחליפה קידומת היסטרית, אבל גם אני בדרכי אחליף אחת.... ואחרי שגילתי שאני סובלת מתסמונת פיטר פן שמושרשרת עמוק מאוד זה לא כיף גדול. מה הכי רוצה? שלווה ורוגע, ולזכות בלוטו כדי שאני אוכל לחיות את החיים שאני רוצה בלי הצורך לעשות משהו שאני לא אוהבת ואפילו שונאת בגלל כסף...
ותודה לקרניתי. צ'יטי צ'יטי בנג בנג זו סדרת ספרים שהפכה גם לסרט, סדרת טלויזיה ומחזמר על מכונית מעופפת. כתב אותה איאן פלמינג, אותו אחד שחיבר את ג'יימס בונד. עליו שמעו בדור שלך?
פגאסוס הוא סוס מעופף מהמיתולוגיה היוונית, אותה כמדומני אמורים ללמוד בבי"ס ממלכתיים יותר מאשר בישיבות. מסתבר שפער הדורות הוא לא חזות הכל.