ערב טוב לכולםםם גם לך.....
A amickyaa New member 3/2/05 #3 שישייה ??? מב"ס---הדר-היתה במג"ב אחרי זה בסיירת ראשונים ועכשיו שוטרת......יפה !
C cobainos New member 3/2/05 #4 ../images/Emo5.gifיותר מידי שוטרים! 3 שוטרים בפורום אחד זה כבר יותר מידי
S SoldieRonit New member 4/2/05 #8 אני כאן חיה ונושמת-מי בא ביום שלישי בשעה 20:00 לארוחת ערב בקניון רוטשילד-וכן,זו הצעה של מפגש ...שרשור או שתציעו הצעה משלכם ..
אני כאן חיה ונושמת-מי בא ביום שלישי בשעה 20:00 לארוחת ערב בקניון רוטשילד-וכן,זו הצעה של מפגש ...שרשור או שתציעו הצעה משלכם ..
C cobainos New member 4/2/05 #10 לא לא לא. ביום שלישי אתם הולכים למופע התרמה של ראשון אוהבת חיות ואני ביום שלישי אהיה בזיקים\מחנה 80 או משהו כזה
לא לא לא. ביום שלישי אתם הולכים למופע התרמה של ראשון אוהבת חיות ואני ביום שלישי אהיה בזיקים\מחנה 80 או משהו כזה
S SoldieRonit New member 4/2/05 #11 אתה גם תהיה../images/Emo35.gif גם אני -אז כבר מיני מפגש נמשיך במסרים (או עדיף באייסי של חן-כי תיבת המסרים שלי מקולקלת )
אתה גם תהיה../images/Emo35.gif גם אני -אז כבר מיני מפגש נמשיך במסרים (או עדיף באייסי של חן-כי תיבת המסרים שלי מקולקלת )
S SoldieRonit New member 5/2/05 #15 וואלה מתאים ....יום ראשון-מי בא../images/Emo35.gif שעה ומיקום מדויק-במסרים (רק תכתבו בכותרת שזה מה שאתם צריכים - ואני אחזיר לכם תשובה - הערות <כן יום ראשון לא יום ראשון וכו'> תכתבו פה ,כי יש לי תקלה להיכנס למסר עצמו ) ...
וואלה מתאים ....יום ראשון-מי בא../images/Emo35.gif שעה ומיקום מדויק-במסרים (רק תכתבו בכותרת שזה מה שאתם צריכים - ואני אחזיר לכם תשובה - הערות <כן יום ראשון לא יום ראשון וכו'> תכתבו פה ,כי יש לי תקלה להיכנס למסר עצמו ) ...