פרק השבוע

HuGo Hell

New member
פרק השבוע

עונה: 1 פרק: 5 תקציר: ג'ורג' מגלה שהיא זקוקה לחברים, אך היא אינה מחוסנת מפני אובדנם. אנא שרשרו לפה הודעות על הפרק וכו', שיהיה לכם המשך יום נעים וצפייה מהנה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בעעעע...

פרק פעם בשבוע זה הורג אותי
אני מחכה כל השבוע רק לפרק !!! הגעתי למצב שאני רואה גם את כל השידורים החוזרים [זה שבשעה 12 בלילה וזה שביום שבת] חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי התמכרתי קשות P:

|שמאלה|

-בימי השידור בשעה: 00:30 -ימי שבת בשעה: 19:15 ו-00:15. <<זה כתוב בהודעת המנהל..>>

זה היה עצוב../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

מהההה בטי נעלמה לגמרי?? היא לא תחזור עוד???

כן באמת מעצבן...!!

אני אהבתי אותה!!! לא רציתי שהיא תעלם! זה לא אמור לקרות! תגידו מישהו יודע למי רוב כל הזמן כותב או מדבר לפני שהוא סוגר את הדלת כניסה לביתו? ניראה לי שזה "הסמויים" וכניראה שמהם הוא גם מקבל את הזמנים של המוות... לא?

Xsposed

New member
כן זה ל"סמויים" והוא מקבל מהם

את הזמנים של מי שמת באותו יום

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלמה נראה לכם?

מה גרם לכם לחשוב שהוא מקבל מהסמויים את הזמנים של מי שמת באותו יום? ומה עם גרים ריפרים אחרים שאחראים על מוות של מחלות וכאלה? הסמויים לא קשורים למחלות... אז הם לא מקבלים רשימות? לא נראה לי. לדעתי זה מישהו אחר לגמרי.. וכל הרעיון הוא שלא נדע מי זה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח זה היה בנימה טובה..

מצטערת אם גרמתי לזה להראות אחרת.. סולחת?

אני כמעט בטוחה שזה מה"סמויים"!

הכי הגיוני!.... אבל גם אם הם רוצים שלא נדע ושזה יהיה מפתיע זה נשמע הכי הגיוני...

גם לי ניראה שזה הסמויים...

כי הם אלה שמחליטים איך בני"א ימותו ... אבל אני לא בטוחה אם הם אלה שמחליטים *מתי* בני"א ימותו - בגלל זה אני לא בטוחה אם זה הם בכלל...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהם אחראים רק על תאונות..

מה עם סוגי מוות אחרים?... רצח?.. מחלות?..

Thestral

New member
אבל אופיר;_;../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

איך היא קפצה איתו
אסור לה
ךאן היא הלכה
זה אומר שגם ג'ורג' תקפוץ אם היא תרצה
הם לא נענשיפם על זה או משהו
מה זה זה
זה לא ברור>_< [אמא:"הסדרה הזו טרחנית."
:"אמא שלך טרחנית
"]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif OMG..

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... בטי הייתה כל כך חמודה!!! אוף. איזה פרק יפה ^_^ הסדרה הזאת תמיד גורמת לי לחשוב @.@ היא נורא פילוסופית שכזאת... אוף... בטי הייתה חמודה כל כך הפרק זה לא פייר! ואיזה מוות מעצבן @__@ ומנייאק החבר הזה שלה שלא קפץ איתה חח בטי :< הי, לא הראו את המשפחה של ג'ורג' כל הפרק! missed them.. ובאמת קשה שיש רק פרק אחד בשבוע.. אני מחכה לו כל השבוע! וכן אני יכולה "להשיג" את הפרקים אבל אז אני אראה אותם ברצף ואחסל אותם במכה וזה לא טוב... דולורס מוזרה ברמות... ומזה הסדנה המוזרה הזאת!? אךךך בטי אני אתגעגע אליה... יהיה זכרה ברוך :<

רוב חמוד ../images/Emo99.gif

עם הפתק על הדלת מה יש לג'ורג' עם התירוצים שלה? קודם גניקולוג, אח"כ מחזור קשה ואח"כ חגיגה על זה שהיא נקייה מסמים? יש לה דימיון לילדה. מייסון והגברת הזקנה היה סצינות חמודות היום לא היה ת'משפחה של ג'ורג' ולמה היא קנתה כלוב לצפרדע? מה רע בלתת לצםרדע להיות חופשיה? היא הסתדרה מאוד טוב עד עכשיו? למה לכלוא אותה?! בוז

DARTHME

New member
אוף

דווקא כשהתחלתי לחבב את בטי הם הורגים אותה?!? אני מקווה שהיא תחזור

rokestar

New member
היה פרק ממש יפה!!!

תמיד הסידרה הזאת גורמת לי לחשוב הרבה על כל הנושא הזה ...וואי אבל חשבתי משהו...הם צריכים לגעת בהם ואז הם ימותו אבל מעניין אותי מה קורה שקשה להגיע למישהו למשל כשמישהו מפורסם צריך למות אז איך בדיוק ג'ורג' תגיע עליו ותיגע בו? היא לא יכולה סתם ליסוע עליו לדפוק לו על הדלת של הבית ולגעת בו...!...מעניין...חחח לא משנה ...אבל היה פרק ממש ממש יפה רק חבל שבטי הלכה!! היא רק הייתה רק 5 פרקים כשבאחד מהם רק שמעו את הקול שלה ל3 שניות והיא לא באמת הופיעה שם...זה מבאס!! אני מקווה שהיא תחזור..! אהה ונכון המזכירה השמנה המוזרה הזאת מהעבודה של ג'ורג'..-זה הייתה הפעם הראשונה נראה לי ששמעתי אותה מדברת...! בקיצור הפרק היה מצויין!!! ודווקא טוב שעשו הפסקה עם המשפחה של ג'ורג'...לא ממש מעניין אותי מה האחות של ג'ורג' -רג'י תעשה הפעם...היא ממש מסכנה..וממש מוזרה! מה זה היה כל הקטע הזה עם הציפור המתה שהיא הביאה בפרק הקודם?! מטורללת לגמרי...מעניין אם היא הייתה ככה גם לפני שג'ורג' מתה ..לא נראה לי...בכל אופן...הלוואי שהסידרה תמשיך להיות כזאת מעולה הפרק היה ממש טוב!

למעלה