יום הולדת שמח לגרטרוד!

karnity

New member
יום הולדת שמח לגרטרוד!

גרטי, אמנם יום הולדתך מתחיל רשמית רק בעוד כשעתיים וחצי .. אבל אני רוצה לפתוח באופן רשמי את שירשור הברכות (ואני רוצה להיות הראשונה לברך..
) המון מזל טוב!!! יש משפט שאני נוהגת להשתמש בו בחתימה על כרטיסי ברכה לנישואין, אבל אני חושבת שהוא ראוי להיאמר בכל הזדמנות חגיגית: …May the best of your past, Be the worse of your future… נשיקות וחיבוקים באהבה קרנית

עינת12

New member
יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif

prizman

New member
יומולדת שמח ומאושר

וגם השנה שתבוא, ואחריה... וכו'

magicgirl1983

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gifמזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב ושפע ברכות !!

efroch99

New member
אוף, שוב נפלתי בפח ה - ENTER

ולהערה הקטנונית - קרניתי - worst ולא worse

efroch99

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב גרטרוד, וברכות

גרטרוד, תודה על הכל. אולי תתני לנו מתנה ליום הולדתך, ותספרי לנו משהו עלייך שאנחנו לא יודעים (ושבא לך לחלוק). סתם אתגר קטן, ואת לא חייבת להענות לו. שפע ברכות

gertrude

New member
תודה רבה וחיבוק לכולן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עכשיו אני נוסעת לארועי יום ההולדת (הפתעה מבןזוגי
לא יודעת לאן נוסעים). בינתיים היו בלונים, עוגות, מלא מתנות (הידד! הידד! קיבלתי מצלמה דיגיטלית!), זיקוקים ושלושה אקדחי קפצונים
. עוד כשאשוב. ותודה לכולכן מאדד

מזל טוב ! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo142.gif

אני קצת מאחרת לנשף. היה לי שבוע עמוס ולא היה לי זמן להתחבר למחשב בכלל.מקווה שהשבוע אהיה קצת יותר נוכחת במרחב הוירטואלי ...

marish

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo135.gif

שיהיו רק הפתעות טובות!

chinabird

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

למעלה