הופעות ודברים

DONDII

New member
הופעות ונשף לכבוד פורים בנמלה

בתאריך 24.3 יום חמישי במועדון הנמלה - פותחים את החופש.. תחגגו כמו שצריך במקום עם האווירה הכי כיפית והכי מתאימה לזה!!עם המוזיקה שאתם אוהבים!! נשף פורים מטורף עם המון הפתעות ענקיות!!! והופעות של: -chains of past desicion -once again -serial vibrations -jolly roge -האלה לאחר ההופעות מסיבת גאלה איכותית ב-3 אולמות: Gala-Israeli Rock, MTV Hits,Psychodalic. Zoo-B-Dance Floor, 90's,Alternativ. ShelteR-Rock,Metal,Punk. ההופעות יתחילו בשעה 21:00 בדיוק לא לאחר! הנשף יתחיל כמובן בשעה 00:00 כמו כל מסיבת גאלה מתי שסינדרלה חוזרת הביתה! (נכנסתי לרוח של פורים) מחיר -30 שקלים חדשים!(למסיבת גאלה) 35 שקלים ישנים! (להופעות) *אלכוהול מוזל! **יחולקו רד בול ומשקה הבית בחינם!!!! [סאדום] ***את הערב ת/ינחה מישהו/י מאוד מיוחד/ת!!! ****תחרות תחפושות עם פרסים- ולכן חובה להגיע עם תחפושת!!! הנחות- למי שבא בתחפושת ולמי שמביא כרטיס של מכירה מוקדמת ליהודים או לשבקס כתובת- הרב יקותיאל 34, מתחם הנמלה ליחצון,פרטים והסעות- 0508726070 ICQ: 303651286 259927875 הופעות הבאות בנמלה: 25.3-שבקס 1.4 -ערב מחווה לדת' ובלאק 2.4 -מוש בן ארי 15.4-אינפקציה 28.4-דניאל סלומון פרטים נוספים בפורום הגאלה... http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=12396

Solstice Coil

New member
יום חמישי - 31.3 - מועדון הפטיפון

Solstice Coil חוזרים בכוחות מחודשים לסדרת מופעים לקראת אלבום הבכורה! לאחר שמעל לשנה של הופעות, הקלטות וברירת חומרים, מגיעה הלהקה לרגע האמת, ומתכננת להוציא את אלבום הבכורה שלה, A Prescription for Paper Cuts, בחודשים הקרובים. את ההופעה הקרובה תפתח להקת Heaven Bound, ותבצע קטעים נבחרים מתוך אופרת הרוק הקלאסי פרי עטם, בגרסאות אקוסטיות יוצאות דופן! ניתן להקשיב ללהקת בדף היוצר: http://www.stage.co.il/a/thediments יום חמישי, ה31.3.05, 22:00 בערב מועדון הפטיפון, יצחק שדה 32, תל אביב מחיר כניסה: 30 ש"ח חדשים

doh doh

New member
לכל מי שגר בירושלים...

אז ככה יום שישי בשעה 1 בגן סאקר של דמו סקייטבורד של טים לייטוייב מתל אביב למי שרוצה לראות קצת סקייט ואנשים עפים באוייר ואחלה מוסיקה וכיף חיים שיבוא בכיף אין תשלום או משו והכי חשוב אני אהיה שם P: חיחיחי חהחהחה חוחוחו כי אני גם בטים :) אז תבואו יהיה פאנק אוי אוי אוי :) בעי

ל-coullette

בחתימה שלך יש משהו לא נכון אבל אני זוכר רק את הסוף you fuckin' lonley והוא אומר you fuckin' breaking ככה זה כתוב וזה מה שהוא אמר וזה עיצבן אותי שציטטת לא נכון

coullette

New member
בכל אופן זה ממש נשמע כמו

LONLEY גם ראיתי פעם הופעה חיה של השיר הזה והוא אומר לונלי..וגם רואים את השפתיים שלו זזות YOU'RE FUCKIN LONLEY...

ככה כתוב בדוקי

זה מה שכתוב בדיסק...אני לא יודע מה נכון בדרך כלל מעוותים שירים בהופעה אבל בהקלטה של דוקי הוא אמר ברקינג כמעט בטוח, לא נראה לי שזה כזה חשוב פשוט רציתי להצטרף לפורום איכשהו

coullette

New member
חח תצטרף חופשי...

וכן בדקתי וזה באמת מה שכתוב בדיסק אבל הקשבתי טוב טוב וזה עדיין נשמע כמו לונלי.. בכל מקרה...WELLCOME!

clam

New member
הוא צודק!

גם כתוב ברייקינג וגם תמיד הוא אומר ברייקינג. אין לי מושג איך הגעת ללונלי.

BlueBeIl

New member
אני אישית,

אף פעם לא הצלחתי להבין מה הוא אומר שם. אבל כמו ברייקינג זה לא נשמע בכלל. אני תמיד מתייחסת לזה כמו הפזמון הראשון - lazy.

WiseL

New member
סליחה שאני נודניקית

אבל על איזה שיר אתם מדברים?!

והשיר הוא:

את לא נודניקית... אם יש לך את דוקי את בטוח מכירה אותו: LONGVIEW זה השיר שמתחבר עם CHUMP

למעלה