הודעות בטחון

עדכון

הבוקר בשעה 5:50 לערך עידכן אותי תושב כי רכב הבטחון חונה ושני הסיירים ישנים בתוכו. יצאתי מיידית לבדוק ולצערי נוכחתי כי הדיווח נכון. הסיירים הנ"ל לא עובדים אצלינו יותר. אין הפרט מצביע על הכלל. חשוב מאד לציין כי יתר הצוות עושה מלאכתו נאמנה,וניתן לסמוך על הסיירים בעיניים עצומות(שלנו לא שלהם) מכוון שאין אני יכול ליהיות כל הזמן בכל מקום עיניי התושבים הרואות דברים שחשוב שאדע, הן כלי ראשון במעלה לביצוע תפקידי.תודה לתושב שהודיע לי,פעלת יפה למען הכלל. מבקש מכולם לא להסס ולהודיע על כל עיניין חריג בכל שעה של היום או הלילה.

פריצות

השבוע התרחשו שתי פריצות לבתים בישוב בשעות היום. הראשונה ברחוב נחל מודיעין, לצערי לא הודיעו לי על הפריצה בזמן אמת. השניה היום ברחוב הגבעה 19.נעקרה כספת מהקיר ובתוכה אקדח. בעקבות הפריצות לא התגלו פרצות חדשות בגדר,כך שסביר להניח שאין זה ביצוע של פלסטינאים מהכפרים הסמוכים. התושבים מתבקשים להפעיל מערכות אזעקה,לא להשאיר מפתחות במקומות מקובלים ונסתרים לכאורה. אנו נגביר את הנוכחות ברחובות. הנכם מתבקשים לגלות עירנות לכל אדם או רכב חשודים ולדווח לאיל או לרכב הבטחון.

aking

New member
לאייל

אז מי אתה חושב שהאנשים האלה.....? כי אולי עכשיו הם יכולים לפרוץ בכל פעם לככל בית בקלות

לAKING

אין לי בשלב זה מושג ירוק מי הפורצים. משטרת ישראל מעורבת בעיניין,אנו נמצאים בקשר רצוף ומנסים לבצע פעילות מניעה כמו גם חקירה לגילוי הפורצים. הצעדים שעל תושב הרוצה לשמור על רכושו לעשות:הפעלת מערכת אזעקה המחוברת למוקד.נעילה של הבית לאחר שנעשתה בדיקה שכל הפתחים ננעלים כראוי. אי השארת מפתחות הבית בכל מיני מקומות 'יצירתיים'. הרבה תשומת לב ודיווח על אנשים או כלי רכב חשודים.ביטוח התכולה גם הוא אף פעם לא הזיק. בנוסף ננקטים צעדים שכמובן אין זה המקום לפרטם ברמת הישוב והמשטרה.

למעלה