שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

השבוע היו לנו הרבה "המלצות", דרך ליגת הפורום, אך אתם מוזמנים להעלות המלצות גם כאן - לשירים, אלבומים, ספרים, ושאר ארועי תרבות. במיוחד אלו מכם שנשארו "צופים פסיביים" עד עתה. אני מבטיחה לא לקטול..
המלצת השבוע שלי היא לסדרה "רצח מאדום לשחור" המוקרנת, בשידור חוזר, בערוץ AXN, בימי חול בשעה 22:00 (ושוב בשעה 00:30). זוהי סידרה משטרתית אמריקאית משנות השבעים, העוקבת אחר עבודת מחלק הרצח במשטרת העיר בולטימור. זוהי אחת משתי סדרות הדרמה האמריקאיות האמריקאיות האהובות עלי ביות (השניה היא "חשיפה לצפון"). שווה צפיה גם לאלו מכם שסדרות בלשים לא מדברות אליהם, ולו בגלל משחקם המעולה של אנדרה ברוואר, שחקן שייקספירי מנוסה שגוייס להפקה, ושותפו-לסדרה השחקן קייל סיקור, שהיה עד אז שחקן אלמוני. הדינמיקה ביניהם היא 'סוף העולם', בלשון הנוער. וגם השחקנים האחרים (בעונות הראשונות) מצויינים. כרגע משודרת ב-AXN העונה הרביעית (מתוך 6 או 7, כבר שכחתי כמה היו). שוב לטעמי, העונות הראשונות (1-4 נניח) היו הטובות ביותר, ואח"כ החלה התדרדרות, אבל מילא.

הייתי צופה מושבע

לסדרה לפני הצבא. באמת אחת הטובות. הבוקר(5) ראיתי אותה באחד מערוצי "יס" והתמלאתי געגועים. הראשונה אצלי היא כמובן "אוז". שבת שלום!!!

ההמלצה שלי

לסופ"ש, לקחת את ההורים, חבר/ה/ים לטיול בגליל המערבי והעליון. המקומות הכי יפים במזרח התיכון אין ספק. מומלצים(אל תסמכו רק על אלה): אזור קיבוץ סאסא, ברעם, אדמית, חניתה והכפרים הדרוזים. תצרו קשר לשאלות. מומלץ בחום! טיול מהנה ושבת שלום.

אכן המלצה מצויינת!

אני חושבת לסוע לשם בשבוע הבא. המלצות נוספות, חברים?

One Echoe

New member
אפילו שכבר מוצ"ש../images/Emo3.gif

אני רוצה להמליץ על משהו מאוד מיוחד, אני יודע שהרוב כאן לא אוהבים מוזיקה מזרחית, אבל תפתחו את האוזניים לאלבום החדש של דיקלה, מוזיקה משובחת ביותר. הסולן+כותב+מלחין+גיטריסט של איזבו, רן שם טוב הפיק לה ומפיק לה את האלבומים, האלבום החדש שנקרא-עולם(שיצא ב2004 נדמה לי)פשוט מומלץ! הבס של יונתן ...ההפקה המוזיקלית של רן, העיבודים של רן. דיקלה כותבת ומלחינה, רן מעבד. פשוט מדהים. זו לא המוזיקה ה"מזרחית"שאתם מכירים, זו מוזיקה מזרחית אמיתית! סוכרית האלבום: " עולם " !

אוהבים, למה לא?...

גם את עמיר בניון, הבן דוד של. בעיקרון זה מה שאצלנו במוצב שומעים כל היום, גולנצ`יקים אתם יודעים. אחלה מוסיקה!

למעלה