5 שנים בלי עפרה חזה

5 שנים בלי עפרה חזה

אחת הזמרות הטובות שהיו פה
הקשר בין גלי לעפרה: הקשר היחיד שהיה בין גלי לעפרה חזה ז"ל היה כשהן נפגשו מדי פעם בתכניות טלויזיה משותפות. שום דבר מעבר לשלום שלום. גלי אכן כאבה את מותה של עפרה כי גלי היא אדם מאוד רגיש. לא מכירה מישהו שלא כאב (אולי מעריצים פנטיים של ירדנה ארזי אם קיימים כאלה כיום, וגם כן קשה לי להאמין שהקיצוניות מרחיקה לכת עד כדי כך). שרית אם יש לך תמונה משותפת שלהן אני אשמח

עפרה חזה ז"ל../images/Emo16.gif

זמרת נהדרת.בילדותי מאד אהבתי והערצתי אותה. גם גלי וגם עפרה בנות זקונים למשפחה ברוכת ילדים ממוצא תימני. אני זוכר שבמופע לזכר עפרה שרה גלי את השיר "גבריאל". כדאי מאד לראות באתר של שירונט את הקליפ של השיר "חי". אני זוכר שאחרי הארוויזיון עפרה אמרה שלשיר "עם ישראל חי" על אדמת גרמניה זה בשבילה היה הדבר העיקרי ויותר חשוב מלזכות בתחרות או להגיע למקום כזה או אחר. היא גם סיפרה שהיא פגשה ניצולי שואה אחרי התחרות והם אמרו לה שכאשר היא שרה הם הרגישו שהיא שרה את זה בשבילם.(יכול להיות שהיא פגשה אותם לפני התחרות-אני כבר לא זוכר). ולטובת מי שלא מחובר ל"יס"-קישור לקטע מהסרט "סודות" שישודר הערב בערוץ הקולנוע הישראלי.

שרית7

New member
פשוט מזעזע ועצוב ביותר מוות מיותר.

נחרדתי לפני 5 שנים ממותה. לא יצאתי מזה שבועות!!! אם מישהו אי פעם ההיה אומר לי איך תגיבי אם עפרה חזה תמות? לא הייתי חולמת שזה ישפיע עליי כך. בכיתי ואני זוכרת שהתקשרתי לגלי היה לי ממש צורך כזה לדבר אתה לא יכולתי להעלות בדעתי חס וחלילה מה היה קורה לו... ודיברנו על זה וגלי גם כן סיפרה לי שבכתה והיא היתה כמובן גם בלוויה וגם בשבעה למרות שלא היה ביניהן כל קשר. באמת יש מן המשותף להבדיל שגלי תבדל לחיים ארוכים אמן. אתמול צפיתי במשעל חם וזה החזיר אותי 5 שנים אחורה וממש כאב לי הלב לראות את ה. אנעי חושבת שיש צדק בדבריי המשפחה ושהיתה שם הזנחה פושעת. זה היה מוות מיותר. אם היא היתה מגיעה לבי"ח בזמן היא היתהחיה היום אין לי ספק. היא היתה נשאית ואפשר לחיות עם זה שנים רבות. בכל אופן שלא נדע... בואו נדבר על דברים יותר עליזים ואופטימיים.

לא נורא

אפשר מידי פעם לפרגן גם לזמרים אחרים למזלנו גלי היא לא היחידה בתחום ויש לנו מגוון רחב של זמרים/זמרות מעולים!!

10 הגרי

New member
לכל אוהבי עופרה...

שמעתי פרסומת ברדיו שמחר,יום שישי,החל משעה שתיים,ישדרו ב100 fm שירים שלה,ראיונות איתה ועוד.

10 הגרי

New member
מישהו האזין?היתה תכנית ממש טובה..

השמיעו מגוון שירים וקטעי דיבור של עפרה,גם מהתקופה שבה היא שידרה ברדיו.

למעלה