איכות החיים והסביבה בישוב

watcher3

New member
כלבים משוטטים בנחל מודיעין

שלום. לא מעט נכתב על הכלבים המשוטטים בנחל מודיעין. ונדמה שלא נעשה דבר. בשבת האחרונה (8/4/05) לקחנו את האורחים שלנו לסיבוב ביישוב. כשהגענו לפניה מרחוב אהוד לנחל מודיעין (הכוונה לסוף רחוב אהוד ותחילת נחל מודיעין) . חיכה שם כלב חום גדול שרבץ על שפת המדרכה. ואיך שנכנסנו לנחל מודיעין והחלנו לנסוע הוא פשוט זינק על הרכב והחל לקפוץ על השמשה כאלו בניסיון לנגח את האוטו, ורץ אחרינו. למזלנו חלונות הרכב היו סגורים. מיותר לחשוב מה היה קורה אם הסיור הנ"ל היה נעשה רגלית. אני אוהב כלבים ביסודי אבל באמת אם אין אחריות אישית לבעלי הכלבים הללו. האם אין מישהו בוועד שיעשה סוף לסאגה הזו? האם לא ניתן לטייל בבטחה ביישוב? אפילו לא בנחת באוטו? אנו לא מרחוב נחל מודיעין אלא מחלק אחר ביישוב. אך עד שלא חווינו את זה לא הבנתי את גודל המטרד הזה של הכלבים המשוחררים בנחל מודיעין. יום טוב. מקווה שלא נקרא על ילד שהותקף כשהכתובת על הקיר.
 
הנדנדות בגן השעשועים - לילדים בלבד

נדמה לי שגם כך הנדנדות האלה לא ממש יציבות. אבל על מנת לשמור עליהן ב"מצב מאונך" עלינו, המבוגרים, להמנע מלהתנדנד (עם כל הכייף שבדבר....) ותקנו אותי אם אני טועה.
 

carmiki

New member
צל בגינה הציבורית../images/Emo42.gif

מה עם הצילון בגינה הציבורית, מתי מחזירים אותו? האביב הגיע והשמש קופחת.
 

תלתל3

New member
כמה שאתה צודק

לצערי אנשים אלה מתחבאים מאחורי ההחלטה שאי אפשר להזכיר את שמם , הגיע הזמן לאחר כלכך הרבה מילים שנכתבו כאן שמשהו יטפל בכלבים בבתים האחרונים בקצה רחוב נחל מודיעין שמשם מגיעים הכלבים וכולם יודעים זאת . הכתובת רשומה על הקיר !!!!!!!
 
למעלה