הסינגל הבא של גוון הוא:

da1boy

New member
הסינגל הבא של גוון הוא:

HOLLABACK GIRL הסינגל יוצא בארה" בתקופה הקרובה הנה תצלום הפרומו לרדיו

tishbiman

New member
אוףףף...למה דווקא אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הסינגל הזה ייכשל!

da1boy

New member
דווקא לדעתי זה סינגל ממש ממש טוב

שיר סוף הדרך... קליט קצבי, ובהפקת הנפטונז... לדעתי הוא גם הרבה יותר טוב מ -BUBBLE POP ELECTRIC שרובכם אוהבים אותו יותר...

NoWords

New member
אחלה בחירה!

שיר חמוד וקליל. אני מקווה שהסינגל הבא יהיה BPE, גאד הוא מושלם להיות סינגל.

dilan angel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

זה השיר האחרון שהייתי רוצה שהיא תוציא לו סינגל.. נסמוך על גוון
I HOPE SHE DOES THE RIGHT THING

מהההה???לא!זה ממש לא שיר שמתאים כסי

כסינגל גוון תעשה צחוק מעצמה! "שיט איז בננאז בי...." כאלו...פאק זה שיר מטומטם וחשבתי שהיא בחיים לא תוציא אותו כסינגל:-\ הוא היה יותר נחמד בלי הקטע הזה בשיר:-\זה יהיה מביך לדעתי:-\

../images/Emo45.gif../images/Emo10.gifעזבי שיר גרוע יש הבדל בין ל

להוציא שיר גרוע לבין להוציא שיר גרוע ומ-י-ב-י-ך!
הוא היה יכו להיות בסדר בלי הקטע הזה...

da1boy

New member
מה קרה לכם?!?!??????????????

אני לא מבין מה קרה לכם?!?!?! זה שיר כל כך טוב!!!! לא יכלה להיות בחירה יותר טובה מזה לדעתי... כנראה בגלל שאתם מאזינים לנו דאוט (שזה יותר בכיוון רוק) אתם לא אוהבים את הסגנון של הנפטונז שזה היפ הופ.... זה הולך להיות להיט ממש טוב... רק כדי שתדעו ,רשימה חלקית מהלהיטים שהנפטונז עשו: BRITNEY SPEARS-SLAVE FOR YOU כל השירים של ג'סטין טימברליק (לא אוהב אותו, אבל עובדה השירים שלו כל שיר הוא להיט) SNOOP DOGG-DROP IT LIKE IT'S HOT SNOOP DOGG-BEAUTYFULL KELIS-MILKSHAKE KELIS-CAUGHT OUT THERE )IHATE YOU SO MUCH RIGHT NOWׁ USHER-U DON'T HAVE TO CALL BEYONCE-WORK IT OUT BUSTA RHYMES-PASS THE CONVECIATOR P.DIDY-DIDY NERD-SHE WANT'S TO MOVE** (שזה בעצם הם רק תחת שם אחר ועם עוד מישהו) השיר של גוון ללא ספק נדמע להיט כמו הרשימה הנ"ל

אני לא מאזינה כול כך הרבה לנו דאוט

ואני באתי הנה יותר בגלל גוון ושמעתי את האלבום שלה עשרות פעמים מאז שהוא ברושתי
והשיר הזה הוא מבין הגרועים,כאלו נוראאאא כיף לשמוע אותו אבל צריך להסתכל לכיוון ההצלחה ולכיוון מה יצליח וזה-לצערי,ממש לא

GarbageAddicted

New member
בארור

שאני מאזינה לנו דאוט יותר מלגוון ... אני אוהבת את הסגנון הזה יותר. לפי דעתי מוזיקה לא צריכה להעשות כדי להיות להיט או משו כזה וגם לא ממש אהבתי את קריירת הפופ של גוון ... רשימת השירים שהבאת היא בהחלט רשימה טובה אבל אחרי שזה נטחן מספיק ברדיו זה יוצא לך מהראש לא כמו שירים אחרים ...

SaPiRoN

New member
בחירה מעולה!!

שיר מצויןן!! אהבתי אותו מאוד.. :] והוא יצליח ב=ג=ד=ו=ל!! יש מצב השיר bubble pop electric היה מצליח יותר.. אבל זה מה יש.. חח Gwen Stefani RulezZz!!

dolca1

New member
לדעתי זו בחירה טובה כל החברות שלי

מתות על השיר הזה..

למעלה