שרשור התמונות הגדוללל אני מזמינה את כולן (וגם בן מקלאוד) לצרף תמונות שלנם. התמונות שלי הן מפורים
S sibonishani New member 30/3/05 #1 שרשור התמונות הגדוללל אני מזמינה את כולן (וגם בן מקלאוד) לצרף תמונות שלנם. התמונות שלי הן מפורים
Y yaelelele New member 30/3/05 #7 אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif עכשיו אני מרגישה נבוכה בגלל שרק אני ושני שמנו תמונות... חחחחחחחח
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif עכשיו אני מרגישה נבוכה בגלל שרק אני ושני שמנו תמונות... חחחחחחחח
Y yaelelele New member 31/3/05 #9 נועה'לה... שאלה לי אליך חמדתי..../images/Emo8.gif לפי צורת הכתיבה שלך.. זה כאילו שאת מאד מאושרת... יש סיבה מסויימת אבל.. זאת אומרת.. טוב לי שאת כך..
נועה'לה... שאלה לי אליך חמדתי..../images/Emo8.gif לפי צורת הכתיבה שלך.. זה כאילו שאת מאד מאושרת... יש סיבה מסויימת אבל.. זאת אומרת.. טוב לי שאת כך..
מ מעין26 New member 31/3/05 #12 מנצלת את ההזדמנות לבקש בקשה מצורף פה אתר של האגיס יש שם תחרות תמונות של תינוקות ופירסמתי את התמונה של הבת שלי. מי מוכנה להיכנס ולהצביע לה. אודה לכן מאוד. הקוד שלה הוא J1wneS ומי יודע מתי הסידרה כבר חוזרת
מנצלת את ההזדמנות לבקש בקשה מצורף פה אתר של האגיס יש שם תחרות תמונות של תינוקות ופירסמתי את התמונה של הבת שלי. מי מוכנה להיכנס ולהצביע לה. אודה לכן מאוד. הקוד שלה הוא J1wneS ומי יודע מתי הסידרה כבר חוזרת