שרשור אהבה דביק במיוחד..

ברגעים של קושי אתה מבין חשיבות../images/Emo23.gif

סתם הייתי צריכה להתפרק, ואיפה אם לא בפורום האהוב עליי. עברתי כמה ימים של משבר מסויים, שלי אישית שברוך השם עבר, ופה על גבי הפורומים [באחד הפורומים האחרים שאני מנהלת]. ופתאום הבנתי כמה אני אוהבת ומעריכה כל אחד ואחד מכם בפורום.
אתם מקסימים, והפכתם כבר להרבה יותר מסתם פורום אלא לבית החם בתפוז אנשים.
השבוע כשהייתי בהופעה, הבנתי כמה דברים, הפנמתי כמה דברים ופתאום קלטתי כמה הפורום הזה יקר לי.
רק שתדעו, שגם כשאהיה בצבא, אמשיך ואהיה פה, כמה שיותר. אחרי הטירונות וודאי אצא יומיות, ואשאר פה לא משנה מה..
לכם שאתם כאלה מדהימים. ו
על ההתפרקות, פשוט אחרי בעיות במקומות אחרים, תמיד חוזרים ל
הראשון שלי פה. שם תמיד מקבלים אותי בזרועות פתוחות.
לכם שאתם כאלה מקסימים.
נמש.

Crazy Snail

New member
אל תסקלו אותי בבקשה אבל

חשבתי שזה שווה נושא חדש.. שמעו, אני רציתי להגיד לכם שנורא כיף לי פה. הממ סתם פתאום הרגשתי, ושיהיה לי נורא נחמד להיות במפגש, ונורא נחמד פה, אז תודה!
באמת תודה כן כן.. אני יודע... אני נורא פלצן...

../images/Emo24.gif כיף לשמוע את זה ../images/Emo24.gif

ואני באמת מקווה שהפעם יבואו יותר אנשים למפגש
שמחה שאתה נהנה פה

פרקשון

New member
אוי אני יכול לנסות להשיג

לא כרגע כי אין לי כוח אבל דברי איתי באיסיקיו תזכירי לי יום אחד אני אוהב את השיר הזה! עודד אנחנו נהניםםםם 315708064

פרקשון

New member
יאללה בוקר ומשעמם לי

טוב כל השיר זה או "היא" או "מי" אני לא בטוח "בכינור בכינור היא יפה עם מעיל של אופנוען היא תמימה עם חיוך של שטן, לעעע כי מוטב מארמון המלוכה היא פרוצה אבל רק אחרי שיחה וכל מה שרציתי קיבלתי ומכל מה שאת נגמלתי וכל המחשבות שלי תקועות בתוך הראש היא כלבה מייללת כמו חתול מיאו! היא הבת של השכנה ממול וכל מה שרציתי קיבלתי קיבלתי ומכל מה שאת נגלמתי וכל המחשבות שלי תקועות בתוך הראש את לא יוצאת לי מהראש אני לא רוצה לפרוש מהמירוץ! את לא יוצאת לי מהראש אני לא רוצה לפרוש מהמירוץ! לא רוצה להישאר בחוץץץ *סולו* עודד אנחנו נהנים?? פהפהלהרהפהפהפהלהפהפה ווווו" בבקשה

זהו, עשיתי את זה..

פרשתי מפורום אלג'יר.. לא עשה לי טוב לניהול ולאנרגיות.. עכשיו יהיה לי יותר כוח וזמן להיות פה איתכם.. להשקיע באנשים שמעריכים אותי ואוהבים אותי ואני כמובן אוהבת אותם..
תהיו בטוחים שמפה אני לא איעלם
ותודה לכולכם. ומי שאמר שיתגעגע אליי.. אני לא בורחת לשומקום, וגם כשאהיה בצבא אתם תראו אותי כ"כ הרבה שיימאס לכם כבר

בצה17

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הם לא יודעים איזו מנהלת מדהימה הם הפסידו!!!!
כל מה שיש לי לאמר לך, וכמו שהלהקה המדהימה שלנו אומרת- "מחר יהיה יותר טוב, את תיראי.."
תמיד מחר יהיה יותר טוב!

../images/Emo24.gif

בעיקר שעברה התקופה הרעה!!! לכולנו יש כאלה תקופות...נו, נו.. העולם הזה מסריח...

למעלה