שרשור הפתעות

מיטללל

New member
שרשור הפתעות

מה ההפתעה הכי גדולה ומושקעת שעשיתם אי פעם לבני זוג ? מה ההפתעה הכי גדולה שעשו לכם ? מה ההפתעה הכי גדולה שהתפקששה ?

magenta73

New member
אפחד לא עונה? הנה אני אתחיל...

ההפתעה הכי מושקעת היתה ערכת יומולדת למי שהיה אהוב ליבי דאז. (עלי לציין שלא היינו זוג לכן כל מה שקשור למיצי גוף לא היה כלול) הערכה נקראה: הגעת לגיל 30? קודם כל תרגע! ואז היתה ערכת הרגעות - מאוד אישית יש לציין... חיפשתי בכל תל אביב חבית של 5 ליטר גולדסטאר. אחרי הרבה דם יזע וכמובן דמעות, משהו השיג לי. 2 כוסות חצי ליטר של גולסטאר קופסת נובלס מחברת ועט (גם בדיחה פרטית וגם כי הוא אוהב לכתוב) דיסק אוסף שעשיתי במיוחד, עם שירים שקטים ויפים. וחבילת גרעינים (אם יהיה משחק של מכבי) הכל ביחד בתוך קופסא מפוארת. עם תווית שמסבירה הכל וברכה יפה. ולא - לא יצא מזה כלום. ההפתעה שעשו לי - האקס. יום בהיר אחד הוא היה (לשם שינוי... עלק) לא נחמד במיוחד תעשי ככה, תעשי ככה, חוסר סבלנות, עלה לי על העצבים. בסוף אמר לי לצאת עם הכלב. יצאתי. אז הוא אמר לי לכי את קודם להתקלח. הלכתי. אז כבר נכנסתי למיטה, כשהוא באמבטיה, כולי עצבים, ואז הוא קורא לי בקול המפונק שלו, אני צווחת "מה?" הוא בוכה לי "שכחתי מגבת, תביאי לי", אני מסננת קללה עסיסית, הולכת לאמבטיה, פותחת הדלת...ו... הכל מלא מלא מלא נרות, סלסלה עם פירות וקצפת, שמן עיסוי, יין עם שתי כוסות... והוא, בתוך אמבטיה מלאת קצף עם חיוך מרוח על כל הפנים... אכן הפתעה. (במקרה זה היו מיצי גוף...) משהו שהתפקשש? לא עולה לי. אה, כן, אותו אקס. הוא היה כמה ימים מחוץ לבית. גרנו בירושלים והיו לו עיניינים בת"א. הוא היה אמור לחזור אחרי 3 ימים, ואני הכנתי ארוחה מפנקת, נרות, כל ההשקעה. בסוף הוא לא חזר באותו ערב... מעצבן במיוחד.

למעלה