תרומות לנזקקים

לארי

New member
אומרי,בן 3 זקוק גם לעזרתנו !

הגיע אלי מכתב מתושבים בישוב ואני מביא אותו כלשונו: ________________________________________________________________ אומרי בן 3 , הוא בן של חברה שלי והוא גוסס מסרטן, הוא זקוק למח עצם ולא נמצא תורם מתאים. (מתוך המסמך המצורף): השתלת מוח עצם הינה הסיכוי היחיד של אומרי לנצח את המחלה. השתלת מוח עצם היא תהליך פשוט יחסית העשוי להציל את אומרי. חייהם של עשרות חולי סרטן ניצלו בעזרת השתלת מוח עצם. למרבה הצער, כל בני משפחתו של אומרי וקרובים נוספים נבדקו ונמצאו לא מתאימים. גם בדיקה במאגרי תורמי מוח עצם בארץ ובחו"ל לא העלתה דבר. אך יש סיכוי שתורם מתאים לאומרי נמצא בינינו. לצורך כך יש לערוך מבצע התרמה ארצי. עלות כל בדיקת דם לסיווג רקמות נאמדת כיום בכ-60 דולר. למרבה הצער איסוף דגימות הדם אינו מספיק. בשביל לנצח את המחלה של אומרי ושל חולים נוספים אנו נדרשים לגייס מימון עבור כל בדיקה ובדיקה. כדי לתת לאומרי סיכוי לחיים יש לאסוף יותר ממיליון דולר! המבצע תלוי ביכולת של כולנו להשיג את המימון הכספי הדרוש. אנא, עזרו לנו.

מסירת פריטים שונים לנזקקים.

לאחר סידורי ארונות ילדיי, יש ברשותי מספר שקיות ובהן משחקים, בגדים ומעילים. יש כתובת, או מישהו שאוסף אצלו את הדברים הנ"ל ומעניק אותם לנזקקים??? ברצוני שזה יגיע לידיים הנכונות ולא ייזרק סתם. תודה.

משפחה הנמצאת במצוקה קיומית בסיסית

...זקוקה למקרר,תנור ומכונת כביסה. מי שיכול לעזור,יבורך. תודה ענת קדם.

לארי

New member
כל הפרטים על אומרי, המחלה

וכיצד לתרום במסמך המצורף.

orela

New member
תרומה לנזקקים

גללי קצת למטה וראי את הודעתה של סיגלית מעוז

fridman1

New member
מקרר למסירה

שלום, יש לנו מקרר למסירה. נשמח למסורו. לפרטים: טלי 0523566374 עומר 0547864726 לילה טוב.

תרומה לנזקקים

יש באפשרותי להעביר פרטי לבוש וצעצועים משומשים במצב סביר לילדים בסיכון מגיל 6 - 14. כל המעוניין לתרום מתבקש להעביר אלי לרחוב הגבעה 75 את הפריטים ואני אעביר אותם לבית המחסה. תרומותיכם יתקבלו בברכה ובתודה. לפרטים נוספים ט"ל 9761999 נייד-0524249931

למעלה