איכות סביבה ומפגעים בישוב

• פותח הנושא gath
  • פורסם בתאריך

gath

New member
פגר של חתול ברחוב נחל מודיעין

את מי ליידע כדי שיילקח החתול ז"ל ששוכב מאתמול בכביש ברחוב נחל מודיעין והוזז הבוקר לצד המדרכה (מול נחל מודיעין 40)?

amwax

New member
צואת כלבים בחצרות תושבי רחוב הרכס

לכל בעלי הכלבים, רחובנו הפך מוקד משיכה לכלבים וצואתם ממלאת את גינותינו. אנו מבקשים בכל לשון של בקשה כי תלוו את כלביכם ותמנעו מאיתנו מטרד זה ע"י גירוש כלביכם היקרים מחצרותינו ואיסוף צואתם מן המדרכות ומכבישי הרחוב.

satr

New member
אנשים נחמדים - אם ברצונכם לגדל כלב

אז תדאגו גם לליכלוך שהוא משאיר אחריו , וישנה תשובה ממש "נחמדה " זה מדשן את האדמה - אז תשאירו אותם בגינה שלכם , ולא בגינות שלנו .

einatga2

New member
הי רונן

הי רונן מחכה לתגובתך בנוגע לפגישה עם דרור לגבי פינת רח' אהוד והאורנים יש חדש??\ עינת

ronpel

New member
דיברתי ואין התקדמות

כל עוד העמותה לא תסיים את המשפטים הנידונים כרגע בבית המשפט. אני מבטיח שברגע שנצא קצת מן הלחץ של סיום פיתוח בית הספר וארועי השבוע האחרון - ננסה לחשוב איך לפחות משפרים את המצב שם ללא השקעה גדולה מדי. רונן

einatga2

New member
הי רונן,

תודה, אני בעד לנקש עשבים לשתול קצת שתילים. ואין לי בעיה להתנדב לכך בעצמי ולרתום את הרחוב לשם כך. מתי להערכתך, יעבור הלחץ הקיים? אנא עדכן אותי בהמשך. תודה.

figaro21

New member
פיתוח ../images/Emo163.gif

ביררתי, עלות הפיתוח פינת אהוד - האורנים לא עולה על 30.000ש"ח

ronpel

New member
לפי איזה תוכניות ?

אם יש לך הצעה סגורה מקבלן - אנא שלח למושי. עד כה הצלחנו לקבל רק במחיר כפול ויותר. אולי במחיר כזה אצליח לשכנע את העמותה לסיים זאת. רונן

einatga2

New member
שלום פיגרו 21

אני מבינה שבררת את עלות הפיתוח. אני מניחה גם שאתה תושה הישוב, אשמח אם תיצור עמי קשר: 054-4535688 או לאימייל: [email protected] או במסרים ונראה אם אפשר להתארגן לפתרון סופי למצב תודה, עינת

גבעת הקרוואן בסוף רחוב אהוד

אמנם התייחסנו גם לגבעה זו בדיון לפני כחודש אבל האם יש התקדמות? האם הגבעה באחריות של העמותה, הישוב?? אמרתם שהיא שטח ציבורי מעיק אבל במצב הנוכחי מעיק הרבה יותר. יש דרך בה אנו נוכל לקדם את העניינים?

ronpel

New member
שטח חום

שמיועד להקמת גן או מעון בעתיד. (מבני ציבור) -ןאין לו שום קשר לעמותה. המכולה מיועדת להעברה למיקום אחר כמשרד של המשמר האזרחי שיוקם ברגע שהמשטרה תאשר לנו. השכנים מתבקשים לא לזרוק שם פסולת. בעבר ביצענו נקיון של המגרש ואם יהיה צורך נבצע שוב. רונן

oseg

New member
גבעת הקראוון

רונן, תודה. אכן יש צורך לנקות את שאריות הפסולת שוב. הייתי בקשר עם מושי בנושא והוא עדכן אותי שנעשה גם ריסוס של העשבייה, אך ללא ניקוי השטח בכל זאת תהיה שם גבעת קוצים. מושי נעתר לפניותנו בנושא הגבעה והציע לתת לנו זרעי פרחי בר לזריעה בגבעה. אך יש לנקות את השטח תחילה, ואנו בשמחה נגייס גם את השכנים לזריעה. אגב, הבנתי שהקראוון אמור להשאר על גבעה זו (לצערי) והצעתי לצבוע ולצייר עליו. הצעתי בעינה עומדת.

ninagil

New member
איסוף חתול חולה

האם בוטל סופית איסוף ההחתולים? יש חתול חולה שעבר לגור אצלי בחצר. אני חוששת ממחלות שיכול להעביר. תודה

גור אבוד

למשפחת הרפז הגבעה 20 הגיע גור חום שחור גדול עם קולר אדום למי ששיך הגור מוזמן להתקשר אליהם 9762939

ilee

New member
תמונה של הגורה

מצורפת תמונה של הגורה. כל היודע דבר אודותיה אנא להודיע בהקדם ולא הגורה תמסר.

bert2

New member
לכל בעלי הכלבים

שימו לב, ממש בשעות אלו לוכד הכלבים מסתובב בישוב. אנא הכניסו את כלביכם האהובים כדי שלא יאלצו לבלות את הלילה במכלאה. בילוי די יקר ללילה אחד כולל ארוחת בוקר.

למעלה