שרשור היכרות

שרשור היכרות

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: icq: msn: אימייל: כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? שיר אהוב של דניאל? איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')? דניאל סלומון בשבילי זה..? תוסיפו תמונה אם מתחשק לכם

shellydeez

New member
עונה:

שם: שלידיז גיל: 20 תאריך לידה: 09.12.84 מקום מגורים: רחובות רבתי icq: 63056784 msn: תבקשו, תקבלו. אימייל: [email protected]
כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון: אני חושבת ששנתיים לא סגורה על זה...
האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? כן.
שיר אהוב של דניאל? עדיף
איך התחלתם להאזין לדניאל? האמת שיום אחד במכונית אמרו "זמר חדש, הוא עוד יפתיע..." נו שוין, צדקו
דניאל סלומון בשבילי זה...? השראה, יצרתיות, כשרון והמון המון מוסיקה משובחת. והנה התמונה .. סליחה על הכיעור

אמממממממממ אני דניאלה

אני מניחה שרובכם פה מכירים אותי וחוצמזה.. אני בת 17 וחצי תל אביבית באה כמעט לכל הופעה של דניאל מצאת הדיסק ה1 זהו. תמונה בעעע... השתדלו לא לקבל התקפי קוצר נשימה:-\

שם: נעמן סער גיל: 16 תאריך לידה: 9.12.88 מקום מגורים: איזור חיפה icq: 166219184 [נא להזדהות] msn: [email protected] אימייל: [email protected] כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? שנה וחצי. מאז שקניתי את האלבום הראשון בקיץ שעבר. האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? כן
שיר אהוב של דניאל? לב זהב איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')? הגעתי לדניאל דרך האזנה לאביב גפן. דניאל סלומון בשבילי זה..? אומן מאוד מוכשר שלעיתים יכול מאוד לרגש אותי ולעיתים אין לי חשק להאזין לו. אני מאוד בררן במוזיקה.

M A R K I

New member
דצמבר שולטים פה. . .

שם: מרווה תאריך לידה: 8.12.1986 מקום מגורים: משגב מסנג'ר: ----- אייסיקיו: ----- כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון: אממממממ. . . כמה חודשים האם רכשתם כבר את רבות הדרכים: כן, ביום שיצא שיר אהוב של דניאל: עדיף, בא מכאב איך התחלתם להאזין לדניאל: ידיד שלי שלח לי שיר שלו

T h e Rose

New member

שם: רוז גיל: 14 תאריך לידה: 25.10.90 מקום מגורים: ראשל"צ icq: 282869202 msn: [email protected] אימייל: כנ"ל כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? אממ בערך חצי שנה האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? לא [אין כסף )-:] שיר אהוב של דניאל? 'כשתחזרי' איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')? בהתחלה בגלל אביב גפן, ואז קנו לי את האלבום הראשון ליומהולדת דניאל סלומון בשבילי זה..? אמן שאני מאוד מעריכה

שם: טל נמש
תאריך לידה: 25/9/86 מקום מגורים: ראשון לציון
icq: 339598320 msn: [email protected] אימייל: [email protected] כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? מאז הדיסק הראשון עוד. האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? עדיין לא. בימים הקרובים
שיר אהוב של דניאל? אוהב אותך [הדיסק הראשון] איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')? הוא שר את עדיף בהופעות של אביב והתאהבתי מיד
דניאל סלומון בשבילי זה..? יצירה מדהימה, רגש, אהבה, כשרון והשראה..

Devilish Angel

New member
כפרעלייך ../images/Emo9.gif

איך אני חולה עלייך סתם הסתובבתי בפורומים וראיתי אותך פה אחלה תמונה!! *שומרת*

שם:טל גיל:14 ושלושה חודשים
תאריך לידה:5.11 מקום מגורים:צורן
icq:327252380 msn:[email protected] אימייל:... כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון?לא יודעת.. האם רכשתם כבר את רבות הדרכים?לא..עדיין לא הגעתי לחנות דסקים...:/ שיר אהוב של דניאל?בא מכאב איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')?שמעתי אותו בהופעה של אביב..ואז התחלתי לשמוע אותו.. דניאל סלומון בשבילי זה..?הוא מדהים.. תמונה מכוערת להפליאP-:

yellow cheese

New member
נעימאוד

שם: שירלי גיל: 19 תאריך לידה: 10/12/85 מקום מגורים: באר שבע icq: 148799201 msn: [email protected] אימייל: [email protected] כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? מאז 'עדיף'
האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? לא שיר אהוב של דניאל? אהבה איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')? הופעות של אביב דניאל סלומון בשבילי זה..? אני מתחתנת איתו
|סדגש

עונה...

שם: דנה.
תאריך לידה: 10.4.86.
מקום מגורים: איזור חיפה.
msn: אין.
אימייל: אין.
כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון? שנה ומשו.
האם רכשתם כבר את רבות הדרכים? כן.
שיר אהוב של דניאל?
לבן
איך התחלתם להאזין לדניאל? אני כבר לא זוכרת.
דניאל סלומון בשבילי זה..? אין לי כוח לענות על זה...

טול2

New member
:)

שם:טל גיל:16 תאריך לידה:16.12 מקום מגורים:ניר-ישראל icq: 288002773 msn: אימייל: כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון?שנה וקצת..התעוררתי מאוחר. האם רכשתם כבר את רבות הדרכים?לא,אנלא מוצאת פה באשקלון,בשניה שתהיה לי הזדמנות אני אקנה:| דיסק פשוט מדהים. שיר אהוב של דניאל?כשתחזרי,כולם אוהבים את דניאל,אין כמו האהבה שלך,מיתר קרוע איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')?אביב.. דניאל סלומון בשבילי זה..?יוצר מדהים,באמת אחד היוצרים היחידים שמדברים אלי,שמרגשים אותי,יש לי המון הערכה אליו,המון. ו..תמונה.

walk on

New member
אני עונה

מזל טוב על הפורום. שיהיה בהצלחה. שם:
קים גיל:
18וחצי תאריך לידה:
25.4.86 מקום מגורים:
הצפון הרחוק icq
:324770775 msn:
[email protected] אימייל:
[email protected] כמה זמן אתם מאזינים לדניאל סלומון?
מההופעה האינטימית של אביב לפני שנתיים. האם רכשתם כבר את רבות הדרכים?
בהחלט. שיר אהוב של דניאל?
בא מכאב, אבל זה משתנה לי איך התחלתם להאזין לדניאל (מה הוביל אתכם וכו')?
היתי באינטימית של אביב, ודניאל היה המופע הפותח. דניאל סלומון בשבילי זה..?
להירגע, להקשיב למוזיקה טובה, והרבה אהבה.

למעלה