נאמממ... אתם עושים לי תאבון. ../images/Emo3.gif
פיצה או המבורגר? תלוי. כלומר, באמת.
אייס קפה או מילק שייק? שוב תלוי. אבל שניהם, בד"כ. מילקשייק פחות בתכיפות, כי זה משמין.
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז, כמובן! אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי. קולה או ספרייט? דיאט קולה.
תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? תימני. מסעדה חלבית או בשרית? בשרית! או חלבית אם אני רוצה סלט.
סופלה או סורבה? סופלה, עדיף עם כמה כדורי גלידה בצד.
פטוצ'יני או רביולי? האמ. לא יודע.
פלאפל או שווארמה? שווארמה, בהחלט. בורקס גבינה או תפו"א? קשקבל.
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? אממ, תלוי מה עוד זה כולל. טונה עם או בלי מיונז? פוי, בלי. לא משתלב. קולה עם או בלי קרח? עם, בתנאי שהוא ממים טהורים/מינרליים. אם לא, אז לשים בפריזר לשעה וחצי. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? חלה?
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? אממ, בהתחשב בעובדה שעדשים זה איכ ואת השאר לא טעמתי-עוף. שוקו או מוקה? וואו, התלבטות קשה. אין לי מושג! מסעדה או 'פאסט פוד' ? ברור שמסעדה. מלצר או מלצרית? מה זה משנה? העיקר שיגיע אוכל. ארוחת ערב או בוקר? ערב, אין לי זמן לבוקר. וערב אני מדלג לפעמים. אז צהריים?
קרטיב או ארטיק? אמממ, מה ההבדל? אני יודע שקרטיב זה קרח, מה זה ארטיק? סלט- יווני או טורקי? יווני, לא טעמתי טורקי. דונאטס או קרואסון? דונאטס!!!! עוגות או עוגיות? עוגיות, עדיף קריספיות. אורז, קוסקוס או פירה? פירה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? כמה שפחות מתוק יותר טוב-ברביקיו. מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים, אבל רק אם זה קינוחים [עוף בתפוזים, למשל, מגעיל אותי]. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? ממ. לא יודע.. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט, ברור. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה. פאנקייק או וואפל? וואפל, כמובן. גלידה בגביע או בכוס? גביע! קוטג' או גבינה לבנה? לא אוכל יותרמדי מאף אחת מהן.
גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה, ברור. חומוס או טחינה? חומוס. סודה או מים? מים. איכ סודה. גלידה- פיסטוק או מנטה? באטרסקוטש. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים על קובית שוקולד.
ריבה או חמאה? מממ, התלבטות קשה. חמאה, נראה לי. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי, ברור. צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס, אבל חובה שיהיה קריספי. אבטיח או מלון? אבטיח. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמ'ז חמאת בוטנים. בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'ריז Rule ALL! קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? חמאה, ברור. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס, אבל חייבת להיות קריספית [יש לי משהו עם דברים קריספיים.
] עוגת גבינה או בראוני'ז? מממ, לא משנה לי יותרמדי. דג דני'ס או סול? לא אוהב דגים. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא טעמתי אוכל של בית חולים, והגיוני שיהיה שם יותר טעים כי אנשים נשארים שם יותר זמן. אז בית חולים.
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? עם המשפחה-מסעדה. עם חברה, נניח-להזמין. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? סלט זה בריא וטעים. >.< קרמבו- המילוי או העוגיה? עוגיה! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? לפי הסדר: אייס וניל, אייס קפה, אייס שוקו. אוכל או קינוחים? לא רוצה לבחור, ארוחה שלמה. ;; שקדי מרק או קרוטונים? למרק? בטח ששקדים. קרוטונים זה לסלט. סלט חצילים או סלט מיונז? איכ חצילים! מיונז, כמובן! אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? תלוי איזו מסעדה ואיזו אמא.
סופגניה או אוזן המן? סופגניה, ברור. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? אממ, לא יודע. באמת שלא. אבל התפוזים חייבים להיות סחוטים ולעבור סינון במסננת [אני לא יכול לסבול את החתיכות]. צ'יריוס או כריות? כריות!!! סלט פירות או סלט ירקות? ירקות
פחית או בקבוק? לא יודע.. כל עוד יש שם דיאט קולה...
אייס תה או אייס קפה? קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? אממ, סלט ענקי לפתיחה. מנה עיקרית... לא יודע, משהו טעים כזה.
קינוח-סופלה שוקולד עם שלושה כדורי גלידה, וקצת קצפת. כמובן שיבוא עם שתי כפיות, שאני אוכל לשתף את מי שתאכל/יאכל איתי. מי שאוכל לבד מת לבד.
כמובן שיש גם ביניימים נחמדים, כמו לחם וחמאה וכאלה... נייאמ. לא יודע יותרמדי.