איפה כולם? תתעוררו :)

dun16

New member
איפה כולם? תתעוררו :)

שאלון אוכל! (נגנב מפורום דוסון קריק :) ) פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה? לסיום: התפריט המושלם בעיניך?

טוב אני יתחיל

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? מממ קשה מדי...בולונז אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי? מממ מרוקאי ? מסעדה חלבית או בשרית? בשרית!!! סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? לא משנה ...תמיד קוקה קולה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? פטריות שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? שניהם מלצר או מלצרית? מלצרית ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? דואנטס עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגילל!! קוקה קולה או פפסי? קולההה פאנקייק או וואפל? פנקייק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? אין טעמים יותר דוחים? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? MNMS בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד!! סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוני'ז דג דני'ס או סול? דגים זה מגעיל אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין קרמבו- המילוי או העוגיה? זאת השאלה הכי קשה בחיים שלי!!!!! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מממ אני לא אגע בשניהם אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן?סופגניה!! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס קפה! לסיום: התפריט המושלם בעיניך? מה שבא ברוך הבא חוץ מדגים וסלט חצילים ובעע

OrdinaryDay

New member
../images/Emo71.gif

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? אממ...אני לא מכירה שום אוכל תמיני/מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? וואט דה הל איז פטוצ'יני? אני אלך על רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? שניהם טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? כל עוד הקולה קרה, לא משנה לי. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן וכפרי. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? הכל הולך שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? תלוי איזו מסעדה ואיז פאסט פוד. מלצר או מלצרית? אממ...כל עוד מישהו מביא את האוכל, מצידי שיהיה קוף. ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב (או קרחון בשפתי) סלט- יווני או טורקי? יווני (מה זה סלט טורקי?) דונאטס או קרואסון? דונאטס עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? גם וגם מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי (וואט דה הל איז פראנץ'ונילה?) קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל ודיאט קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה(לא סתם יש לי אוסף מוצרי קוקה קולה.) פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בכוס קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרסומה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? גם וגם גלידה- פיסטוק או מנטה? אף אחד
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? גם וגם אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? M&M בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? אממ..אני לא מכירה את שניהם
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מיולי שוקולד עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? אי אונלי איט טונה אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אף פעם לא טעמתי אוכל של בית חולים, סו של מטוס אי גאס.. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? גם וגם אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? גם וגם קרמבו- המילוי או העוגיה? עוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אף אחד אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה-אמא לא יודעת לבשל סופגניה או אוזן המן? אף אחד מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? כולם. צ'יריוס או כריות? צ'יריוס סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? חזה עוף בלי כלום על מחבת :|

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo97.gifme ../images/Emo9.gif

פיצה או המבורגר? המבורגר
אייס קפה או מילק שייק? לא זה ולא זה. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? לא זה ולא זה. אוכל- סיני או איטלקי? לא זה ולא זה. קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? תה. אוכל תימני או מרוקאי? אין לי מושג :/ יש דוגמאות למאכלים? מסעדה חלבית או בשרית? בשרית. סופלה או סורבה?
תאמינו לי אם אני אגיד שבחיים לא אכלתי את אלה?.. פטוצ'יני או רביולי? וגם את אלה לא אכלתי.. פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורקס גבינה או תפו"א? שניהם. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה. טונה עם או בלי מיונז? אף פעם לא ידעתי ששמים מיונז בטונה
.. בלי בכל אופן. קולה עם או בלי קרח? זה קר? זה טוב! לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? אני חושבת שלבן.. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף. שוקו או מוקה? שוקו
מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסט בהחלט.. מלצר או מלצרית? זה באמת משנה? ארוחת ערב או בוקר? ערב. קרטיב או ארטיק? תלוי במצב הרוח
סלט- יווני או טורקי? אף אחד. דונאטס או קרואסון? שניהם. עוגות או עוגיות? עוגיות. אורז, קוסקוס או פירה? הכל
(אלה כמעט הדברים היחידים שאני אוכלת!
) עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? אני חושבת שברביקיו... מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ' ונילה?.. מה זה?.. ושוקו, כמובן! קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה. פאנקייק או וואפל? פאנקייק. גלידה בגביע או בכוס? גביע. קוטג' או גבינה לבנה? לא זה ולא זה. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? גבינה משולשת?.. אני אלך על פרוסה.. חומוס או טחינה? לא זה ולא זה. סודה או מים? מים. גלידה- פיסטוק או מנטה? לימון!
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?
... שוקולד... ריבה או חמאה? לא זה ולא זה. שניצל אמיתי או טבעול? שניצל אמיתי! צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס. אבטיח או מלון? שניהם. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אין לי מושג מה זה השני אז M&M בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? לא זה ולא זה. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס. עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? אין לי מושג
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא אכלתי אוכל של בית חולים, והאוכל שבמטוס הוא ממש לא אכיל.. אז - אף אחד! לאכול במסעדה או להזמין הביתה? גם וגם. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? ברור שמשמין וטעים! קרמבו- המילוי או העוגיה? One of life's great, unanswerable questions
.. ה-כ-ל
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? שוקו. אוכל או קינוחים? אוכל. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של אמא
סופגניה או אוזן המן? גם וגם... מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? הכל. צ'יריוס או כריות? צ'יריוס. סלט פירות או סלט ירקות? פירות. פחית או בקבוק? פחית. אייס תה או אייס קפה? תה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? שניצל (של אמא
) עם פירה/אורז.

dun16

New member
הייי!! מה נשמע איתך? ../images/Emo9.gif

פיצה או המבורגר? המבורגר...
למרות שגם פיצה בסדר :) אייס קפה או מילק שייק? שונאת אייסקפה... אז מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות
אוכל- סיני או איטלקי? גם וגם... אבל יותר איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה!
קפה אני שותה רק כשאני צריכה ללמוד למבחן ואני רוצה להיות עירנית... נראה לי זה סתם פסיכולוגי שזה "עושה אותי עירנית" אוכל תימני או מרוקאי? תימני... מלוואח! מסעדה חלבית או בשרית? גם וגם! סופלה או סורבה? סופלה!
עם שוקולד חם בפניםםםם גרררר פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני פלאפל או שווארמה? מבין שינהם... נראה לי ששווארמה.. למרות שבעיקרון אף אחד... בורקס גבינה או תפו"א? פטריות
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? מממ עם... קולה עם או בלי קרח? חח בקיץ עם... לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לא משנה לי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? ברוקולי! של נמס בכוס...! שוקו או מוקה? שוקו... מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסט פוד בהחלט מלצר או מלצרית? מלצר
ארוחת ערב או בוקר? ארוחת ערב קרטיב או ארטיק? תלוי מתי... :) סלט- יווני או טורקי? מה זה סלט טורקי?! נגיד שיווני
דונאטס או קרואסון? קוראסון... עם שוקולד עוגות או עוגיות? שניהם אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו? מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים בדרך כלל שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בכוס... הגביע לא טעים
קוטג' או גבינה לבנה? ממ קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? אף פעם לא טעמתי טחינה..
סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? חחחח קשה לי להחליט מה יותר דוחה דווקא ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבת תות שניצל אמיתי או טבעול? שניצל אמיתי
צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? הרשי קיסז בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? יש הבדל..? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל רק לפנקייק, שוקולד לכל השאר עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? לא מתמצאת במיוחד...
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? חחחח... לא יצא לי לאכול אוכל של בית חולים... תמיד מראים בסרטים שיש ג'לי ירוק כזה..., אוכל של מטוס זה ממש מזעזע...
אז נגיד שבית חולים לאכול במסעדה או להזמין הביתה? הבייתה אם אין כוח ללכת למסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים! קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי... בעקרון גם וגם... אח שלי לימד אותי שיטה לשים 4 שניות במיקרו ואז נהיה חם כזה כמו עוגה
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? שונאת את כל האייסים.... חוץ מברד אוכל או קינוחים? אוכל ואז קינוחים
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז כנראה
אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? לא נעים להגיד... אבל..
מסעדה סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? גם וגם פחית או בקבוק?
אייס תה או אייס קפה? כמה אייס קפה חחח... נגיד שתה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? ספגטי ברוטב עגבניות או ברוטב אלפרדו ופשטידת תירס וסופלה שוקולד

dun16

New member
מממ ../images/Emo13.gif

אוכל תימני זה כל המלוואח, ג'חנון, פאטוט וכו' ואוכל מרוקאי... מממ קוסקוס?.. לא מכירה מי יודע מה...

I Love Paige

New member
נאמממ... אתם עושים לי תאבון. ../images/Emo3.gif

פיצה או המבורגר? תלוי. כלומר, באמת.
אייס קפה או מילק שייק? שוב תלוי. אבל שניהם, בד"כ. מילקשייק פחות בתכיפות, כי זה משמין.
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז, כמובן! אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי. קולה או ספרייט? דיאט קולה.
תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? תימני. מסעדה חלבית או בשרית? בשרית! או חלבית אם אני רוצה סלט.
סופלה או סורבה? סופלה, עדיף עם כמה כדורי גלידה בצד.
פטוצ'יני או רביולי? האמ. לא יודע.
פלאפל או שווארמה? שווארמה, בהחלט. בורקס גבינה או תפו"א? קשקבל.
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? אממ, תלוי מה עוד זה כולל. טונה עם או בלי מיונז? פוי, בלי. לא משתלב. קולה עם או בלי קרח? עם, בתנאי שהוא ממים טהורים/מינרליים. אם לא, אז לשים בפריזר לשעה וחצי. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? חלה?
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? אממ, בהתחשב בעובדה שעדשים זה איכ ואת השאר לא טעמתי-עוף. שוקו או מוקה? וואו, התלבטות קשה. אין לי מושג! מסעדה או 'פאסט פוד' ? ברור שמסעדה. מלצר או מלצרית? מה זה משנה? העיקר שיגיע אוכל. ארוחת ערב או בוקר? ערב, אין לי זמן לבוקר. וערב אני מדלג לפעמים. אז צהריים?
קרטיב או ארטיק? אמממ, מה ההבדל? אני יודע שקרטיב זה קרח, מה זה ארטיק? סלט- יווני או טורקי? יווני, לא טעמתי טורקי. דונאטס או קרואסון? דונאטס!!!! עוגות או עוגיות? עוגיות, עדיף קריספיות. אורז, קוסקוס או פירה? פירה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? כמה שפחות מתוק יותר טוב-ברביקיו. מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים, אבל רק אם זה קינוחים [עוף בתפוזים, למשל, מגעיל אותי]. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? ממ. לא יודע.. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט, ברור. קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה. פאנקייק או וואפל? וואפל, כמובן. גלידה בגביע או בכוס? גביע! קוטג' או גבינה לבנה? לא אוכל יותרמדי מאף אחת מהן.
גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה, ברור. חומוס או טחינה? חומוס. סודה או מים? מים. איכ סודה. גלידה- פיסטוק או מנטה? באטרסקוטש. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים על קובית שוקולד.
ריבה או חמאה? מממ, התלבטות קשה. חמאה, נראה לי. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי, ברור. צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס, אבל חובה שיהיה קריספי. אבטיח או מלון? אבטיח. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמ'ז חמאת בוטנים. בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'ריז Rule ALL! קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? חמאה, ברור. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס, אבל חייבת להיות קריספית [יש לי משהו עם דברים קריספיים.
] עוגת גבינה או בראוני'ז? מממ, לא משנה לי יותרמדי. דג דני'ס או סול? לא אוהב דגים. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא טעמתי אוכל של בית חולים, והגיוני שיהיה שם יותר טעים כי אנשים נשארים שם יותר זמן. אז בית חולים.
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? עם המשפחה-מסעדה. עם חברה, נניח-להזמין. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? סלט זה בריא וטעים. >.< קרמבו- המילוי או העוגיה? עוגיה! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? לפי הסדר: אייס וניל, אייס קפה, אייס שוקו. אוכל או קינוחים? לא רוצה לבחור, ארוחה שלמה. ;; שקדי מרק או קרוטונים? למרק? בטח ששקדים. קרוטונים זה לסלט. סלט חצילים או סלט מיונז? איכ חצילים! מיונז, כמובן! אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? תלוי איזו מסעדה ואיזו אמא.
סופגניה או אוזן המן? סופגניה, ברור. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? אממ, לא יודע. באמת שלא. אבל התפוזים חייבים להיות סחוטים ולעבור סינון במסננת [אני לא יכול לסבול את החתיכות]. צ'יריוס או כריות? כריות!!! סלט פירות או סלט ירקות? ירקות
פחית או בקבוק? לא יודע.. כל עוד יש שם דיאט קולה...
אייס תה או אייס קפה? קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? אממ, סלט ענקי לפתיחה. מנה עיקרית... לא יודע, משהו טעים כזה.
קינוח-סופלה שוקולד עם שלושה כדורי גלידה, וקצת קצפת. כמובן שיבוא עם שתי כפיות, שאני אוכל לשתף את מי שתאכל/יאכל איתי. מי שאוכל לבד מת לבד.
כמובן שיש גם ביניימים נחמדים, כמו לחם וחמאה וכאלה... נייאמ. לא יודע יותרמדי.

למעלה