חולה
של כמעט סופשבוע.

matanbu

New member
בשבת "כת השפן" בהופעה חדפעמית בת"א!

להקת "כת השפן" מאילת עולה להופעה אחת ויחידה בת"א - הופעת
המחווה ללהקות הצבאיות
(דינהההה... דינה ברזילאי...)! השירים המוכרים: חסקה, מחר, גבעת התחמושת, עוד לא אכלנו ועוד... כולם בעיבודים מיוחדים ובועטים! כמו כן יהיו מספר שירים מקוריים של הלהקה, אותם ניתן לשמוע באתר הרשמי ובבמה חדשה. מועדון הליזארד ת"א, יום שבת ה19.3, שעה 21:00, רח' המסגר 1 פינת לה גרדיה. כניסה: 30 ש"ח, כוללת את המסיבה העברית של הליין הישראלי בליזרד לאחר ההופעה! כיף!

../images/Emo44.gif ../images/Emo154.gif תזונה וטלוויזיהבתפוז

יאיר להב, תזונאי קליני המשמש כיועץ במחלקה לרפואת ספורט שבמכון וינגייט וראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה בבית הספר למאמנים ומדריכים, יענה לשאלות הגולשים היום בשעה 13:30 בפורום חדרי כושר. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בשרשור שנפתח בנושא.
בפורום טלנובלות בוחרים את הטלנובלות שעשו את השנה. אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע
בפורום צעירים חסרי מנוח מסכמים את השנה החולפת ועורכים טקס פרסי צח"מ הזהב. הגולשים מוזמנים להצביע

מתןפ

New member
כרטיס להופעה של שייגעצ בבארבי

מחר בת"א הראשון שישלח אלי מסר יקבל

Sheygets16

New member
לא ../images/Emo9.gif

הוא כותב בפורום הרשמי בהיידפארק, לפעמים.

dsol

New member
יש לי תחושה כזו שאתה לא תקבל...

ממנו כרטיס...

oOkinneretOo

New member
אתה

יש לי ידיד בנאדם שהולך לבצפר שלכם הבאתי לו את האייסיקיו שלך ממה שהבנתי זה סתם חרא אז אל תסנן אותו

dsol

New member
אזזז ככה הוא השיג את המספר שלי

בא אלי מישהו אומר לי נכון אתה לומד בהולץ וכו'... מתחיל לשאול שאלות ושאני שואל אותו מי הוא הוא אומר לא משנה... מה אני אמור לענות סתם ככה? תגידי לו שישלח לי הודעה כי מחקתי אותו כבר

פרקשון

New member
..

הוא כתב לא מזמן: "q" לא זוכר מה היה התוכן ואז מתישהו אחר: "Q" ובתוכן ההודעה: "איבר מיני חחחחח"

פרקשון

New member
חח סליחה

טעות מרה ומי שביקשה קישור כנסי לפורום להקת שייגעצ בהייד פארק חפשי הודעות של "שייגעצ1234" ותמצאי

טולייצ

New member
../images/Emo27.gif

גם אבי כותב בפורום הרשמי! מי כותב שם מפה? (חח יצא מסובך) אני שם,והכינוי שלי הוא טולייצ123

פרקשון

New member
אני גם שם

פלאפל123 אבי זה iggypop לא? הוא ענה לי לשרשור שפתחתי פעם אחת

חולה
של כמעט סופשבוע.

כל ההודעות שלא קשורות לפורום ישורשרו אך ורק לפה.

למעלה