טעים

דפנה מי

New member
../images/Emo32.gifאני מציגה ביריד ב 11/2../images/Emo77.gif

יום שישי הקרוב, ברמת אביב-שכונה די ממול לקניון רמת אביב. כולכם מוזמנות-פרטים בנוגע למיקום המדוייק במסר

ענתש

New member
../images/Emo53.gif עזרתכן דרושה

בהוספת סיפורי לידה למאגר סיפורי לידה לפי בתי חולים, בפורום הריון ולידה. הנה פה. תודה רבה על התרומה.

../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifאירוחים ופרסים היום בתפוז

אבירמה גולן, סופרת ומגישת תוכנית הטלוויזיה "בקריאה ראשונה", תגיע להתארח בתפוז אנשים ולענות live לשאלותיכם היום בשעה 18:00, אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום ספרות ילדים ונוער כבר עכשיו.
ד"ר ג'יי (יהודה) צוקרמן, רופא להתפתחות הילד המתמחה בהפרעת קשב ורכוז, יתארח בפורום "הפרעות קשב ADHD" היום בשעה 21:30 ויענה על שאלות הגולשים בנושאים אלה. שרשור השאלות אליו נפתח כבר, ואתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם.
תחרות סרטוני הטיולים של פורום תרמילאים יוצאת לדרך. אתם מוזמנים לפרסם סרטוני טיולים בפורום תרמילאים ולזכות בפרסים. כל הפרטים - כאן.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

galiaS

New member
אני לא יכולה לשלוח מסרים

יש לי איזושהי בעיה עם מערכת המסרים של תפוז. אני אשמח אם תשלחי לי פרטים על המקום המדויק כי אנחנו נהיה באיזור ביום שישי בבוקר ואני זוכרת שאת עושה דברים יפים יפים...

אפרת12

New member
ענת, יש קטגוריה של סיפורי לידה

מהפרוייקט שעשינו קרוב לפתיחת הפורום (ועוד כמה שנוספו במשך הזמן). מעבר לזה - אני בטוחה שהמשתתפות ישמחו לשתף פעולה (והנה הקפצתי)

ענתש

New member
מנצל"ש - אולי זה ישמח אתכן כמו אותי

הידעתן שאפשר לשלם ביטוח לאומי (במקרה שלי לעוזרת הבית ולמטפלת של נגה לשעבר על החודשים שהיא עוד עבדה בשנה שעברה) באינטרטנט ????? ואוו, די לתורים בדואר עם נגה שמתרוצצת לכל עבר. הנה האתר, עשה לי את היום.

ענתש

New member
תודה אבל זה לא עוזר...

גםבפורום הירון ולידה יש המון סיפורי לידה אבל להכנס לכל אחד ולגלות איפה זה היה זה סיוט. אז אם מישהי רוצה להכנס, לשרשר תחת בית החולים הנכון ולהוסיף את התאריך ורק לתת קישור לסיפור שלה פה (במקום לייצר קובץ) זה מעולה גם !

מעיןבר

New member
הכנסתי את שלי

ועוד כל מיני רשימות שערכתי בשרשור הסדר השני שלכן
כל הכבוד על האנרגיות והיוזמה

אפרת12

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif

תשלחי לי מסר - יש סיכוי שאני אהיה במרכז ואז יתכן שאקפוץ (לא יכולה להבטיח, אבל אשמח להגיע אם אצליח)

עמית@

New member
../images/Emo41.gif מנצלשת.. משפחתונים.

צריכה להתחיל לחשוב על משהו לפיצ שלי.. היא תהיה בת 3 חודשים, בסביבות דיזינגוף/נורדאו, בת"א, אוף, צריכה מקום טוב... מטפלת: אני לא בעד וגם אין אפשרות כלכלית.. מישהי מכירה?

למעלה