על אסיד

Midnight Peacocks בשישי 08.04 בגדה

ביום שישי הקרוב ה-08.04 בגדה השמאלית בתל-אביב, רחוב אחד העם 70(בית חד"ש) בשעה 09:30(נתחיל ב-10:00 בול) אנחנו מתחילים להתגלגל עם חומרים שהקלטנו בברלין ויופיעו באלבום הראשון שלנו שיצא בקרוב. חגי פרשטמן: תופים איתן רדושינסקי: בס ושירה מאיה דוניץ: קלידים ושירה מתן נוז: גיטרה אסף שריג: גיטרה אייל תלמודי: סקסופון עידו בלאושטיין: דרבוקה אוהד בולוטין: דרבוקה יוני סילבר: כינור נקווה שכולם יגיעו, יש הרבה. מי שמעוניין להאזין מוזמן להיכנס לדף שלנו במייספייס. כניסה : 30 שח מי שרוצה להתעדכן מה קורה איתנו מוזמן לשלוח מייל ל[email protected] נשמח לראותכם!

orky7

New member
קבלו את השיר המפחיד שהקלטתי עם חבר

קבלו איזה שיר מפחיד (ומוזר) הקלטנו... נא להגביר... http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=3CH5RNOAH0MHF23FLXKET4NHOF

מופע "לד זפלין" בצוותא 26.4.05

מכירת הכרטיסים נמשכת!! לד זפלין מגיעים ל"צוותא" ת"א. חוה"מ פסח, יום ג' 26.4.05 שעה 21.00. שלוש שעות של הפצצה כבדה עם כל הקלאסיקות מכל האלבומים. בהשתתפות: להקת "שליחי הבלוז": דני, צ'לי, ניב, ערן ושאול. אורחים מיוחדים: חיים רומנו מלהקת "הצ'רצ'ילים" - גיטרות חשמליות. המתופף יוסי בוזין ("מובי דיק") - תופים נוספים. להקה פותחת: "שריפה - BURN", להקת רוק כבד מנתניה. פרטים נוספים באתר שלנו. לרכישת כרטיסים: "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. עקב הביקוש הרב הצפוי, הכינו כרטיסים מראש, ואל תחכו לרגע האחרון!

הופעה קרטאהבנד תזמורת צעצועים

"קראטה בנד" - תזמורת הצעצועים של איגור קרוטוגולוב הפרויקט החדש מבית היוצר של איגור קרוטוגולוב, מלחין ואמן רב-תחומי, מקימה של להקת קרוזנשטרן ופרוחוד: הרכב כלייזמר אוונגראדי שהוציא שני אלבומים וזכה לתשבוחות ברחבי העולם ובארץ. בנוסף, קרוטוגולוב חבר במספר רב של פרוייקטים מוסיקלים מאתגרים מכל קצוות עולם המוסיקה. תזמורת הצעצועים מפגישה את שני המובנים של המילה PLAY – נגינה ומשחק - בהרכב בו כל המוסיקאים מנגנים על כלי צעצוע בלבד. ההרכב כולל קלרינטי צעצוע, ערכת תופים לגיל הרך, גיטרת פלסטיק ועוד, אך המוסיקה עצמה רחוקה מלהיות משחק ילדים: מדובר בשילוב מורכב, הזוי אך מוקפד עד לתו האחרון בין רוק, פולק, קאנטרי, ג'אז ואפילו מטאל... כמו תזמורת סימפונית שמבצעת את "יונתן הקטן" – רק להפך... . ההופעה תתקיים במועדון ה-Green Raccoon (הירקון 63 ת"א), ביום חמישי 07-04, ב-22:30 , כניסה: 20 ש"ח. שימו לב: ההופעה תתחיל בדיוק ב- 22:30 , כלומר...בזמן! אל תביאו את הילדים!

melancholy man

New member
בחיאת עידו

מי עושה הופעה של כליזמר אוונגרדי, מול הכדורסל?, אתה נורמאלי? לצערי אני בטח אאלץ להסתפק בדיווח של השותפה, שיהיה בהצלחה!.

אתה לא יודע שאני נושלתי מהירושה שלי

אני ברזילאי שלא אוהב כדורגל (אז בוא לא נתחיל אם כדורסל
) והפעם אין קלייזמר רק צעצועים

למעלה