Shine On You Crazy

deePink

New member
ציף...

מה אם הסיבוב ה2 של המשחק?
לא הגיע הזמן שהוא יתחיל?

THE BIG RAY

New member
PINK FLOYD בטבע

ערבי תרבות "הבוסתן", חוזרים בגדול ומזמינים אתכם ללילה פסיכודאלי בטבע, המשלב: לילה שכולו מחווה ל- PINK FLOYD השמעות מכל התקופות, הקרנת קטעים נדירים על גבי מסך ענק. עם סוף הלילה מכוונים את ההגאים אל מרכז השמש בהילולת טראנס פסיכודאלית אל תוך השבת line up dj Huda-g domo rac dj OM dj Nikolas שישי 22/04/05 23:00 ה"בוסתן" - צומת בית עובד מערב פרטים: 0524471017, 0544287022

שלום, אני חדשה כאן..ישלי שאלה

שלום לכולם אני מאוד אוהבת את פינק פלויד ואני יודעת שלהקת שליחי הבלוז מידי פעם מקיימים ערבים בהם הם שרים שירים של פינק פלוייד. ידוע לכם אם יש ערב כזה בקרוב? או אם יש פאב, בר שבו משמיעים פינק פלוייד? באזור ת"א? תודה רבה.

Little Savage

New member
ויקיפדיה

למי שעדיין לא הספיק להכיר , ויקיפדיה היא אנציקלופדיה חופשית בשפות שונות , שבה כל אחד יכול לכתוב ולתרום מהידע שלו. כך נוצרת לה איציקלופדיה ענקית , המקיפה נושאים רבים. אתם מוזמנים להכנס לערך של פינק פלויד , ולתרום מהידע שלכם כדי לשפר את הערך (גם אם מדובר בשינויים קטנים). הדיסקוגרפיה בהחלט זקוקה לשיפוץ , וגם עדיין אין ביוגרפיות על ניק מייסון וריצ'רד רייט (משום מה , תמיד שוכחים אותם). בקיצור , יש לכם הזדמנות לתרום מהידע שלכם (גם בערכים אחרים)... מקוה שתהנו

wish i was here

New member
ניסיתי לערוך דף על רייט

אבל לא הצחלתי :( . מה לא טוב בדיסקוגרפיה?(אולי לא שמתי לב למשהו). ואתה צודק,באמת חבל שלפעמים רייט ומייסון נבלעים בצל של גילמור ו-ווטרס...במיוחד רייט,הוא קלידן גדול לדעתי שלא מוערך מספיק...באמת חבל

Little Savage

New member
....

למה בדיוק לא הצלחת לערוך דף על רייט? מה היתה הבעייה? ומה שלא טוב בדיסקוגרפיה היא העובדה שיש לרוב האלבומים סקירות די מספקות , אבל דווקא לדארק סייד , שהוא האלבום הכי חשוב/מוכר/טוב ואיך שלא תקרא לזה , יש סקירה עלובה ומבזה , שכתובה בשפה נמוכה. לכן אני מציע שכל אחד יכתוב קצת בשביל לתת קצת יותר כבוד לאלבום הזה (ומגיע לו לא מעט כבוד).

קונצרט לד זפלין בצוותא ת"א 26.4.05

מכירת הכרטיסים נמשכת!! לד זפלין מגיעים ל"צוותא" ת"א. חוה"מ פסח, יום ג' 26.4.05 שעה 21.00. שלוש שעות של הפצצה כבדה עם כל הקלאסיקות מכל האלבומים. בהשתתפות: להקת "שליחי הבלוז": דני, צ'לי, ניב, ערן ושאול. אורחים מיוחדים: חיים רומנו מלהקת "הצ'רצ'ילים" - גיטרות חשמליות. המתופף יוסי בוזין ("מובי דיק") - תופים נוספים. להקה פותחת: "שריפה - BURN", להקת רוק כבד מנתניה. פרטים נוספים באתר שלנו. לרכישת כרטיסים: "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. אל תחמיצו - הכינו כרטיסים מראש.

flowerboy69

New member
rare pink floyd itemes!!!!!!!!!!!!!

hi i have new and rare itemes all original and new itemes for selling please send me mail for more informaton-dont miss!!!!!!!!!!!

../images/Emo112.gif מגוון אירועים היום בתפוז

כמדי יום שלישי ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקולודיאון ותענה לשאלות גולשים. הנושא היום: מלכת הכיתה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1080&msgid=50778450
ד"ר רונית פלוטניק, פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית, המתמחה באבחון וטיפול בילדים ונערים עם לקויות למידה והפרעות קשב, תתארח היום בשעה 21:00 "הפרעות קשב ADHD" ותענה על שאלות בנושאי התמודדות ההורים עם היבטים רגשיים, התנהגותיים, חברתיים ולימודיים של הלקות של ילדים. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
קרב הלהקות: פורום אגדות רוק בוחר את להקת הרוק הקלאסי הגדולה מכולם, השבוע בבית א': קינג קרימזון, ג'טרו טאל, הבירדס, ביץ' בויז והשבת השחורה.
חמש עצרת
- מפגש הפורום החמישי של פורום עתודה יוצא לדרך ואתם מוזמנים. כל הפרטים על האירוע והזמנת כרטיסים באתר האירוע http://atuda.tapuz.co.il

אסאל

New member
ערב טוב! שאלה לגבי שליחי הבלוז ....

שלום. אני בוודאי לא מחדש לכם לגבי שליחי הבלוז שעושים קאוורים לפינק פלוייד. יש לי שאלה, ביום חמישי הקרוב ה-14.4.05 מתקיימת הופעה של השליחים בבארבי . האם קיים פה אדם שקנה כרטיס במכירה מוקדמת ויכול לתאר לי איך הכרטיס נרא? אני מצטער על השאלה המוזרה משהו..אבל זה חשוב...אם מישהו יוכל לפרט כיצד הכרטיס נראה מבחינה חיצונית זה יועיל לי מאוד! המשך ערב טוב ותודה רבה מראש :)

deePink

New member
אממ אין לי אבל

יש ב28 בארבי בכפר סבא ויכול להיות שאני אקנה להופעה הזאת כרטיס במכירה מוקדמת זה יעזור? (אבל לא בטוח תלוי בחברים שלי....)

למעלה