סתם כי בא לי לשתף
יום שני, השעה 07:45 בבוקר, צריך לקום לעבודה, יש ספירת מלאי בשעה 11:00 בנתניה, 08:30 יוצא מהבית לכיוון האחראית שלי שגרה בקריה אחרת, מגיע ב-09:00, 09:05 יוצאים לכיוון נתניה, בדרך אוספים עוד בנאדם ועוצרים במשרד כדי להעמיס ציוד, 10:55 אנחנו מגיעים ליעדינו, מקום הספירה, מורידים את הציוד מהרכב ונכנסים לחנות, מנהל החנות מסתכל עלינו בתדהמה לא ממש מבין מה אנחנו עושים שם ב-11:00 בבוקר כשהספירה ב-11:00 בלילה...אופס חוסר תקשורת בין המשרד לאנשים החנות...טוב מה עושים...חוזרים חזרה למשרד, ומעלים את הציוד, שמה מתייעצים לגבי מה עושים...הפתרון, כו, כמו שחשבתם לחזור הביתה לקריות ולנסוע שוב בלילה...טוב חוזרים הביתה, מגיעים בסביבות 14:00, אוכלים, שותים, לימודים קצת...השעה כבר 20:50, עוד 10 דקות צריכים לבוא לאסוף אותי, השעה כבר 21:20 ...מה קורה למה הם מתעכבים, או הנה הם הגיעו...מחליף את הנהגת ונוסע לכיוון נתניה שוב, בפעם השניה היום...השעה 23:00 מגיעים לחנות, מתחילים את הספירה, הנוהל אני ועוד בחור מפקחים על הסופרים של החנות...הזמן עובר ורץ והשעות מתחלפות ונדמה לעיתים שהאנשים לא משתנים...השעה כבר 07:00 בבוקר ואנחנו עדיין שם לקראת סיום הספירה, או כך לפחות זה נראה באותה נקודה, בהמשך מתברר שיש עוד הרבה מה לעשות...זהו השעה כבר 10:45 סוף סוף מתקפלים, סיימנו בשעה טובה, מעמיסים את הציוד בחזרה לאוטו ונוסעים חזרה צפונה, לא לפני שעוצרים במשרד להוריד את הציוד...וכמובן שוב אני נוהג, אמנם גמור מעייפות אבל אין מישהו אחר שיכול לנהוג, מצב האחרים לא יותר טוב משלי ככה ש...זהו הגעתי הביתה בסוף בשעה 13:30, חוטף משהו לאכול, עושה מקלחת רעננה והולך לישון... וכך עבר לו עוד יום של שיגרה, השעה 22:07, קמתי לפני שעה וקצת, נעביר עוד כמה שעות של עירנות ושוב לישון, מחכה לי עוד יום ארוך של לימודים... זהו, עד כאן ממשנתו של עובד, שיהיה לכולם המשך שבוע פורה ושקט, נאור.