קשר עם המתמודדים

לכל פורום "דרוש מנהיג"

קרן נתנזון המתמודדת שהודחה בפרק 4 ממשיכה לעדכן ולרשום בבלוג האישי שלה. למי שרוצה להיכנס {ומאוד מומלץ!} זאת הכתובת: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=manhig8 תכנסו תגיבו ואני בטוחה שגם תהנו. לירון

as1205

New member
עדכון הבלוגים - למתמודדים

חלק מהמתמודדים מעדכנים את הבלוגים שלהם לעיתים רחוקות מאוד... נחמד לקרוא אותם ולמרות שאתם בטח עסוקים, יהיה נחמד אם תעדכנו אותם יותר

E u r o b o y

New member
עדכון הבלוגים לא תלוי בהנהלת הפורום

הוא תלוי במתמודדים עצמם בלבד.

E u r o b o y

New member
../images/Emo52.gif

קראתי את הודעתך שוב והבנתי שפנית למתמודדים עצמם ולא להנהלת הפורום.

צודקים בהחלט../images/Emo70.gif ../images/Emo52.gif

יש לי עוד הרבה מה לומר גם על המשימות וגם השידורים. פשוט צילומי ה-
גזלו כל כך הרבה
, שבתקופה האחרונה כל רגע פנוי אני מנצל לטובת 1+1 (העמותה שאני עומד בראשה) וקצת לימודים
. מבטיח שבסופ"ש אשתדל להתיישב ולכתוב עוד בבלוג. ואם כבר בעידכונים עסקינן: שלשום הגעתי לאשקלון לישיבת עבודה שוטפת עם אחת הרכזות שלי. כשסיימנו לעבוד הצעתי שנקפוץ לגינה ההיא, ברח' בן-גוריון, שממנה הכל התחיל... מה אני אגיד לכם , היה מרגש מאוד
ועצוב מאוד
.
- כי באמת עשינו משהו טוב (לפחות בפרק אחד, לפחות לשכונה אחת).
- כי המקום מוזנח ומלוכלך; הדשא הפך לעשב מיובש ואפור; חלק מהשתילים עקורים; ויש לי עוד כמה תיאורים ציוריים.... הסתובבנו שם עוד קצת מרינה ואני (מרינה היא, כאמור, רכזת אחד הפרויקטים של 1+1), ניקינו את הדשא מעטיפות גלידה ומשקיות במבה וביסלי, ואז פגשנו את דוד. דוד הוא נער אתיופי שעבד איתנו במשימה. הוא סיפר שבאו למקום גננים "פעם או פעמיים, אבל מזמן...". בדרכינו החוצה פגשנו גם את יובל (שהוא איש מבוגר ובעל משפחה שגר בבלוק, שגם הוא עבד איתנו בגינה). הוא מצידו סיפר שפנה אינספור פעמים לעיריית אשקלון ול-'תרבות הדיור', ולעורכת המשנה של "דרוש מנהיג", ולמי לא. ניחשתם נכון - שום דבר לא עזר. הגינה עדיין מוזנחת ומזוהמת, ולאף אחד לא אכפת (לא כשהמצלמות כבר לא בסביבה...). טוב, זה כבר מרגיז
מה אתם אומרים. מה נעשה
בברכה,
ואדים בלומין

E u r o b o y

New member
קודם כל תודה על תשובתך בנושא הבלוג

אני חושב שחברי הפורום היו צריכים לקבל תשובה מאחד מכם...
לגבי הגן נורא מצער לשמוע שזה אכן כך,אבל גם מאכזב כי אחרי כל מה שעשיתם מחובת התושבים לשמור על הגן מטופח ונקי.חבל שזה המצב.אולי במאמץ אחרון,אם הגן באמת חשוב לתושבים,הם יוכלו לשקם אותו יחד.

יסודות העבודה הקהילתית ../images/Emo82.gif

אני מסכים איתך ברמה העקרונית. (א) אכן הרעיון מאחרוי הפרק היה להניע את תושבי הקהילה לפעולה. (ב) יתרה מזו, בקבוצת הכתומים הובלתי את הרעיון (שהפעם דווקא התקבל על ידי חברי לקבוצה
....), שהתושבים יהיו שותפים לעבודה לא רק בתהליך הביצוע אלא גם בקבלת ההחלטות. למרבה הצער, שני הדברים נשארו בחזקת רעיונות יפים . לחץ הזמן ומגבלות ההפקה הביאו אותנו לעשות דברים שמנוגדים בתכלית לכל יסודות העבודה הקהילתית: ת'כלס, כל מה שביקשנו מהתושבים זה לעשות את מה שאנחנו אומרים להם, ולעשות את זה הכי מהר והכי יעיל. ואם לא די בכך, הרי שבסוף גם דרשנו ללכת ולהצביע לטובתינו. אחרי כל זה, איך אתה מצפה מהם לתפוס את הגינה כפרויקט קהילתי שלהם, כמשהו שהם הקימו במו ידיהם
במיוחד לאור העובדה, שבשכונות כאלה רמת התסכול והאכזבה כל כך גבוהה, ואין מסורת של מעורבות או עשייה קהילתית התנדבותית. לדעתי, יש פה מקרה מורכב מאוד שנחוצה לו מנהיגות קהילתית מושכלת שתוכל לטפל בבעיות המקומיות, בדימוי העצמי הנמוך, בספקטיות ובתסכול. רק עם מנהיגות כזו, ועם מעט השקעה של משאבים, יוכלו התושבים באמת לשקם ולטפח את המקום. אתה יודע, האמירה שלך מזכירה לי במידה מסוימת את ביבי שמציע למובטלים: "אתם רוצים כסף
לכו לעבוד
". לא כל מי שצריך לשקם את סביבת החיים שלו יכול לעשות את זה בכוחות עצמו.

מ ר י ל

New member
תוכנית לא שווה צפיה

זה רק מראה שהתוכנית ריאליטי הזאת , לא משהו טוב. זה סתם גימיק טיפשי של טלעד, לעשות משימות "למען הקהילה" , ביום אחד , ואחר כך לשפוט אנשים על פי הביצוע . לא מבינה את הראש של טלעד בנושא , כל מה שאכפת להם זה רק משואו וזהו , ולא יותר. צריך להחרים את הצפייה בתוכנית!

as1205

New member
לגבי הגינה באשקלון

ואדים! דבר ראשון, תודה רבה על ההתייחסות. לגבי הגן, אני חושבת שעשיתם משהו יפה אבל לא נראה לי שתוכלו לשמור על הגינה הזאת מטופחת לעד, האחריות על כך היא של התושבים שגרים שם וחבל מאוד שהם לא מעריכים מספיק ובוחרים להשליך עטיפות של ארטיקים על הדשא.אתם רק נתתם את ה"פוש" הראשוני ואני מקווה שכתוצאה מכך יקום מישהו מתוך השכונה שיחליט שגם עבורו זה מספיק חשוב וידאג לטפח את הגינה או להניע אנשים מתוך השכונה שיעשו זאת. בכל מקרה אני לא חושבת שמשתתפי התכנית יכולים כל הזמן לחזור לגן ולבדוק מה מצבו...

E u r o b o y

New member
וכמובן

שגם לשאר המועמדים יש בלוגים,ואתם מוזמנים לכתוב בהם.הכניסה לבלוגים של מתמודדי התוכנית היא דרך האתר הרשמי של התוכנית(קישור בראש הפורום בכחול).

sapir161

New member
לאאא חחחחח..זה לא מעניין

בלי לפגוע אבל אני אפילו לא רואה את התוכנית.. סתם הייתי פה ברגע של שיעמום חחחחח.. חחחחחח מה את עושה פה??

מה אני עושה פה?

חחח כמו שאת רואה אני כאן משתתפת מתעדכנת כי אני מאלה שכן רואים את הסדרה. תנסי לראות אותה היא מעניינת מאוד וחבל שלא יצא לך לראות את הפרק שהיה לפני שבועיים הוא היה קורע מצחוק :) מה קורה איתך מה חדש מאמי??

למעלה