צודקים בהחלט../images/Emo70.gif ../images/Emo52.gif
יש לי עוד הרבה מה לומר גם על המשימות וגם השידורים. פשוט צילומי ה-
גזלו כל כך הרבה
, שבתקופה האחרונה כל רגע פנוי אני מנצל לטובת 1+1 (העמותה שאני עומד בראשה) וקצת לימודים
. מבטיח שבסופ"ש אשתדל להתיישב ולכתוב עוד בבלוג. ואם כבר בעידכונים עסקינן: שלשום הגעתי לאשקלון לישיבת עבודה שוטפת עם אחת הרכזות שלי. כשסיימנו לעבוד הצעתי שנקפוץ לגינה ההיא, ברח' בן-גוריון, שממנה הכל התחיל... מה אני אגיד לכם , היה מרגש מאוד
ועצוב מאוד
.
- כי באמת עשינו משהו טוב (לפחות בפרק אחד, לפחות לשכונה אחת).
- כי המקום מוזנח ומלוכלך; הדשא הפך לעשב מיובש ואפור; חלק מהשתילים עקורים; ויש לי עוד כמה תיאורים ציוריים.... הסתובבנו שם עוד קצת מרינה ואני (מרינה היא, כאמור, רכזת אחד הפרויקטים של 1+1), ניקינו את הדשא מעטיפות גלידה ומשקיות במבה וביסלי, ואז פגשנו את דוד. דוד הוא נער אתיופי שעבד איתנו במשימה. הוא סיפר שבאו למקום גננים "פעם או פעמיים, אבל מזמן...". בדרכינו החוצה פגשנו גם את יובל (שהוא איש מבוגר ובעל משפחה שגר בבלוק, שגם הוא עבד איתנו בגינה). הוא מצידו סיפר שפנה אינספור פעמים לעיריית אשקלון ול-'תרבות הדיור', ולעורכת המשנה של "דרוש מנהיג", ולמי לא. ניחשתם נכון - שום דבר לא עזר. הגינה עדיין מוזנחת ומזוהמת, ולאף אחד לא אכפת (לא כשהמצלמות כבר לא בסביבה...). טוב, זה כבר מרגיז
מה אתם אומרים. מה נעשה
בברכה,
ואדים בלומין