זאת מנהיגה ??? זאת דיקטטורית !! וגם לא מודה בטעויות !!! עליה ממליץ רייכמן לתלמידים שלומדים אצלו מנהיגות בבית הספר הבינתחומי??? זאת המנהיגות שרוצה לייצר הבינתחומי עבור המדינה ??? ואני חוזרת רק שרייכמן לא יהיה בפורום השופטים את מירב. כי פה לא יהיה שיפוט הוגן!!!! (ישירות מהבת שלי ומחברותיה - שזכו לקבל הרצאה בשבחה מפרופסור מריכמן בבינתחומי במסגרת קורס למנהיגות מבי"ס על יסודיים)
כן היא עשתה נכון כשהיא הובילה כי יש לה נסיון בזה אבל היא גם היתה צריכה להקשיב לאחרות כשאמרו לה שזה לא נראה כמו בארץ אז היא טעתה בסדר זה קורה אבל היא הראתה מנהיגות
אולי בהתחלה זה היה טבעי ונכון שהיא תוביל את הקבוצה - לאור נסיונה אבל אז גם התברר טימטומה, הבחורה אטומה... אפילו בסוף היא לא אמרה סליחה טעיתי. אני מקוה בשבילה שבחייה האישיים היא כן מקשיבה לסובבים אותה. לאור קשריה עם אחד השופטים, לא משנה מה תעשה, היא תישאר!! חברה שלי הייתה בשיעור של רייכמן בבין-תחומי וסיפרה לי שבמשך שיעור שלם הוא הילל ושיבח את מירב... אומר דרשני...
לא הייתי רוצה שמירב , שיש בה כושר-מנהיגות, ללא ספק, אך גם שתלטנות מפחידה בהחלט ושלילית - תהיה מנהיגה שלי. אנחנו מכירים כבר כמה מנהיגים שתלטנים בסגנון הזה ויודעים כבר לאן מנהיג שכזה מוביל בסופו של דבר. מירב: לא המנהיגה שלי ולא לרוחי.