שאלה!! כמה פרקים יש בסדרה אינויאשה?(מישהו יודע?)
N NOYMAN12 New member 2/4/05 #5 תזרו לי ../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif אני לא מאמינה !!! הפסדתי אתמול אינויאשה בשביל מזיבה שיצאה משעממת !!! תעזרו לי ותספרו לי כל פרט שהיה אתמול !!! - אני יודעת שהגיעה סאנגו ...
תזרו לי ../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif אני לא מאמינה !!! הפסדתי אתמול אינויאשה בשביל מזיבה שיצאה משעממת !!! תעזרו לי ותספרו לי כל פרט שהיה אתמול !!! - אני יודעת שהגיעה סאנגו ...
S Sweet L o l i p o p New member 3/4/05 #32 מתי זה יקרה ולמה הם מסמיקים? חחחח למה הם מסמיקים ומתי יהיה הפרק הזה? [:
ח חתולימים New member 3/4/05 #35 שאלה. השגתי סרטים של אינויאשה ואני רוצה לדעת אם כל מי שראה, ראה את זה בלי תרגום. תודה!^^ נ.ב- עכשיו השירשור בסדר? ^^ המבין יבין.
שאלה. השגתי סרטים של אינויאשה ואני רוצה לדעת אם כל מי שראה, ראה את זה בלי תרגום. תודה!^^ נ.ב- עכשיו השירשור בסדר? ^^ המבין יבין.
ט טלמנגXית Nוש2עת New member 3/4/05 #37 שאלות ותשובות../images/Emo13.gif יש מישהו בפורום(אם בכלל)שרוצה לשאול שאלה?זה המקום... זה שפתחתי את הנושא זה לא אומר שאני עונה על הכל...גם לי מותר לשאול
שאלות ותשובות../images/Emo13.gif יש מישהו בפורום(אם בכלל)שרוצה לשאול שאלה?זה המקום... זה שפתחתי את הנושא זה לא אומר שאני עונה על הכל...גם לי מותר לשאול
N Nifredil New member 3/4/05 #34 ניחוש שלי, בלי לראות את הפרק... הם מסמיקים בגלל שמישהו\י ראה\תה אותם ערומים.
ח חתולימים New member 5/4/05 #92 יוווווווו היה סרט מדהים!!!!!!!! (אבתי יותר את השני) יש למישהו תשובות??
ט טלמנגXית Nוש2עת New member 3/4/05 #38 ניחוש שלי../images/Emo6.gif קגומה וסנגו קשורות לזה... איי אפשר להמציא כזה משחק שאומרים מה יש בתמונה לא מה אומרים אלה מה יש כמו פה אני גאון
ניחוש שלי../images/Emo6.gif קגומה וסנגו קשורות לזה... איי אפשר להמציא כזה משחק שאומרים מה יש בתמונה לא מה אומרים אלה מה יש כמו פה אני גאון
R Rickenbacker 4001 New member 3/4/05 #40 ../images/Emo99.gif הו. . .מה לא הייתי עושה כדי להיות שם? גרר
ט טלמנגXית Nוש2עת New member 3/4/05 #41 יאלה בואוא נעשה מזה משחק../images/Emo6.gif או שניפתח שירשור חדש מה אומרים?
ט טלמנגXית Nוש2עת New member 3/4/05 #43 ממתי זה? זה! כן! זה! אהה ו...יכול להיות שב10 פרקים הקרובים אינו יהפוך שוב לבן אנוש?