שרשור שאלות

למה נמחק הניקוד

באתר יש אפשרות להצביע למתמודדים ןראה איזה פלא לרובנו נמחק ניקוד בערכים גדולים מ-100 למה ??? למצביעים שעוקבים ולנכנסים המעונינים להשפיע זה נותן רושם של חוסר רצינות. וכמה זמן לוקח לתקן תקלה - אם אומנם בתקלה מדובר...

perrinat

New member
../images/Emo13.gifמדובר בסקר שמתחלף כל שבוע

שימי לב שאחרי כל תוכנית עולה סקר חדש- לפני שבוע שאלת הסקר היתה מי מהמתמודדים הכי אהוב עליכם, וביום חמישי, 10/03/2005, עלה סקר חדש "מי מהמשתתפים, הכי נחוש לדעתך, להיות המנהיג הבא?" שהצביעו לו כבר 507 שזה נראה לי בהחלט מכובד ורציני. ושיהיה בהצלחה בהגשמת החזון

כולם יודעים שבסקרים האלה מריצים

תוצאות בלי קשר לכלום. אחרי "כוכב נולד1 " ו"כוכב נולד2 " כשילדות בנות 12 שלחו כל אחת 500 sms למועמד שלהם וגם סיפרו את זה באינטרנט, כולם יודעים כמה שווים סקרים כאלה. הסקרים האלה לא רציניים. לפחות ב sms יכול אותו אחד לשלוח 500 sms על המועמד שלו, אבל הוא גם משלם קצת כסף ולכן שולחים הקרובים או הילדות שמעריצות מישהו. הקהל יודע שהניקוד רק אומר אם מישהו נכנס והצביע 50 פעם בעצמו. יותר טוב בלי סקרים. מיטל, את 10 בלי שום סקר.
גם כל המועמדים: 10 בלי שום סקר.
יוני

robroy1

New member
שאלה ליורובוי האם זה נכון?

מנהל האתר האם זה נכון שמישהו יכול להצביע ממקום אחד כמה שהוא רוצה? אין אפשרות שמכל דומיין רק פעם אחת יוכלו להצביע ומי שהצבעתונרשמה לא יוכל לעשות זאת?

perrinat

New member
ניתן להצביע רק פעם אחת

וזה כולה סקר לא מייצג ולא קובע כלום... לא צריך לקחת קשה

האמת שאנשים רגילים לא יטרחו

אבל חבר שלי ממחשבים אומר שאין הרבה בעיה בכל סקר. עם ה sms הירשו לכל אחד ב"כוכב נולד" להצביע הרבה מאוד פעמים בsms. אני לא הצבעתי אף פעם ולא עניין אותי אבל ילדות כתבו שהצביעו 500 פעם. יוני

musicman2

New member
מוסיקת הפתיח

שלום, האם יש למישהו מושג מהיכן לקוחה המוסיקה (הדינמית) של הפתיח, המוסיקה שגם מלווה גם את הפרומויים של התכנית? זה נשמע כמו פס-קול של סרט הוליוודי ידוע...או שמא זה קטע מקורי שהופק במיוחד לתכנית? אשמח אם יש למישהו תשובה... תודה מראש.

למעלה