דיון כלבים (2)

golanzuk

New member
../images/Emo107.gifה ת ח ש ב ו ת - המילה המתאימה|

לכל אוהבי ומתנגדי בעלי החיים בישוב. מזה כמה ימים עוקבת אני בפורום הישוב בענין בעלי החיים. מאחר ואינני נמנית על אף אחד מהמחנות - אני מהאו"ם, יש לי רק בעיה אחת בתור תושבת הישוב. למצוא דחוף פתרון גם לכלבים וגם לחתולים. קל מאד לתקוף את האחראיים על הישוב אשר הביאו "לוכד כלבים" כדי לשמור עלינו התושבים. הם לפחות עושים את עבודתם נאמנה ולא אותם בעלי הכלבים שלא שומרים על חיות המחמד שלהם ומפילים אימה ולכלוך על ילדים ואנשים בוגרים כמוני.גם בעניין החתולים מדובר. אין לי בעיה שתסתובבנה חתול או שתיים בחצר ביתי. אבל כשנאספות בין 7-8 חתולות מטונפות ורעבות הדבר מהווה בעיה ומטרד איום.ולכן, או שכל אוהבי החיות ימצאו פתרון דחוף או שיניחו לאחראים לפתור את הבעיה אפילו אם אינה מקובלת עליהם - כך עושים במדינת חוק.

figaro21

New member
כלבים

אני מבינה שנושא הכלבים והחתולים מתחיל להפריע להרבה תושבים. אני אישית מאוד אוהבת בעלי חיים אבל כאשר אני יוצאת מהבית ובמקום לדרוך על השטיח בכניסה אני דורכת בתוך "ההפתעות" אשר הכלבים משאירים לי על השטיח זה מתחיל לעצבן. אני חושבת שזאת חוצפה מצד בעלי הכלבים לשחרר את החיות שלהם להסתובב חופשי ולעשות את הצרכים שלהם איפה שבא להם רק בגלל שאין להם כח ללכת לטייל עם הכלב שלהם. ואלה שכן מטיילים עם הכלבים אף פעם לא לוקחים איתם שקית על מנת לנקות אחריהם. יכול מאוד להיות שאני היחידה ביישוב שזה ממש מפריע לה?

ובאותו ענין:השמדת כלבים וחתולים בקצ

פן נוסף לנושא הכלבים והחתולים המשוטטים - השמדת כלבים וחתולים משוטטים בקצרין בגלל כלב חולה בכלבת שנתפס בעיר ראו לינק מצ"ב

אכפת לי1

New member
../images/Emo133.gif WAKE UP

לא, את לא היחידה בישוב שזה מפריע לה, אבל את כנראה היחידה בישוב שעד עכשיו לא נכנסה לפורום ...

למעלה