תמונות מדובבות

DesertRose7

New member
תמונות מדובבות

בדיוק כמו שבוע שעבר.. מה שאתם צריכים לחעשות זה בעצם לדובב את הבנים ולהגיד מה כל אחד היה אומר אם הוא היה יכול בכלל לדבר בתמונה.

just jenny

New member
את לא צריכה לישון בשעות כאלה?../images/Emo150.gif

חחחח
טוף מנסע: הארי: "הלו הוליווד, דיס איז הארי ג'אד יור ניו סטאר" דני:"אמא צריכה להתקשר אליי כל רגע" טום:"התחלקה לי הלשון החוצה, ובא לי לירות במישו" (מה הקשר?!?) דאגי:"ברוך אתה ה', אלוהינו מלך העולם.."

beyonce3

New member
../images/Emo20.gifמדובבת!../images/Emo65.gif

אמ..לא כ"כ טובה בזה,אבל אני אנסה........... הארי:היי!אח'שלו,גיב מי פייב......(למי שראתה את ה-home video יכולה לראות כמה פעמים הוא אמר את זה.נכון מאי???)..... דני:פסס.טום....תפסיק לירות על עצמך ולעשות פרצופים,מצלמים!! טום:בום!בוווווום! דאגי:היי...תראו איזו תנועה המצאתי בשביל השיעור שלי בבלט מחר.... בלע.לא טובה בזה........מאי,מקווה שאת תביאי יציאות יותר טובות בסגנון הארי אומר" גיק גיק גיק איזה גוף מקליד"...........חח(הבמין יבין...חח)

may90

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מאור צוז ישורתי לה נא לשבאה
אבל שכחתי!!!

may90

New member
אההה ואלה ד"א

היום אני לא אתחבר נראה לי כי אני הולכת לחברה אבל... צבעתי את הקצוות לכחולללללללללללל ועכשיו שמתי לב שזה בוללללללל כמו הצבע שהיה לקצוות של ג'ימי בקראש ד'ה וואדינג

beyonce3

New member
מאי?!../images/Emo46.gif

ואחרי זה אני אובססיבית?!אחרי שהראתי לך את השיר שכתבתי להארי,אני עוד חשבתי שאני אובססיבית ומשועממת.....כדאי לך להתחבר מהר,או לפחות לשלוח לי SMS....אנחנו צריכות לדבר על הטבע!מבינה אותי?!האם הבנת אותי?!אעעעעעעעעעעע

may90

New member
אההה ואלה!!!

אני לא יכולה להתחבר כי חברה שלי אין לה אייסי- זה תוקע לה ת'מחשב... אבללללללל יש לה מצלמת אינטרנט אז אני צילמתי את עצמי אז אם את רוצה אני אשים פה תמונה של השיער שלי (כמובן שגם אני בתמונה...)

may90

New member
וד"א

אני אצל יעל... כי החיים הם נגמרים או או או או אוווווווווווווווו

beyonce3

New member
זה לא דאגי אמר את זה???

או הארי,גם אני לא זוכרת.....חחח......אבל את לא זוכרת את היציאה של דאגי בפרשת השבוע של הבר מצווה?פחחחחחחח....

קרניjack

New member
שלי../images/Emo104.gif

הארי: עצור צלם!!!...אתה...אתה...הומו!!
דוגי: התחפשתי למלאך...(אבל איפה הכנפיים?
) טום: אני התחפשתי לקואבוי!! דני: איזה טישים החרבה האלה..עוד אני איתם בלהקה?

may90

New member
אני

דאגי:"הלוואי שזה יהיה טיול שדה רגיל הפעם" טום:"עם פריזל?! מה פתאום! מה השתגעת?!!" דני:"מעניין אם אני אנשוף אוויר דרך השיניים אני אתקרר" הארי:"טוב עברתם את הגבול.. כבו, כבו ת'מצלמה!"

T a l14

New member
מיין

הארי-
אני רוצה להיות סופרמן! דאגי-
בויאקה! טום-
אני רוצה שיהיה לי את הכוח לעוף כשאני מוציא את הלשון! דאגי-
בויאקה! דני-
אמ...אה... אני לא שייך אל החברה האלה! אין שום קשר! זה בכלל לא שאנחנו באותה להקה ו... ו....ו...ואנחנו גרים באותו בית! לא מכיר, לא שמעתי עליהם, לא יודע מה איתם, לאאאאאאאאאאאא! ...צולע...

loner in love

New member
שחר אני מצטערת, אני פשוט חייבת...

הוא פשוט אומר פה "אל תתקרבו יותר מידי פליייייז אני מבטיח שאני אחייך בתמונה!"

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה