אמי 2005 - הנה זה מתחיל

Dawn12

New member
אמי 2005 - הנה זה מתחיל

היות ואני בפיגור רציני עם צח"מ (שני פרקים ישראליים ואחד קנדי מחכים לי) ולא ממש ברור מתי אני אשלים את הפער יש לי זמן להעלות לכאן דברים אחרים, חשובים לא פחות כמובן, והפעם: רשימת המועמדים המוקדמת לטקס פרסי האמי 2005. לאלו שאינם בקיאים בתהליך הבחירה בטקס הכי נחשב של אופרות הסבון זה הולך כך: השחקנים בסבוניות מגישים את המועמדות שלהם ומצרפים קלטת וידאו עם הסצינות הטובות ביותר שעשו השנה. לאחר מכן, ישנה וועדה שעוברת על הקלטות ובוחרת מתוכם חמישה מועמדים לכל קטגוריה (רשימת המועמדים תפורסם במרץ). טקס האמי יערך במאי, וכפי שזכור לכם - השנה שעברה היתה שנה מוצלחת מאוד עבור צח"מ שנבחרה לדרמה היומית הטובה ביותר. האם זה יקרה גם השנה? לא ברור, אבל הנה הרשימה:
שחקנית ראשית: מלודי תומאס סקוט (ניקי) ומישל סטאפורד (פיליס)
שחקן ראשי: אריק בריידן (ויקטור) וכריסטיאן לבלנק (מייקל)
שחקנית משנה: ג'ין קופר (קת'רין) וג'ואן ואן-ארק (גלוריה)
שחקן משנה: קריסטוף סיינט ג'ונס (ניל) וגרג ריקארט (קווין)
שחקנית צעירה: אשלי באשיום (מקנזי) וקריסטל קאליל (לילי)
שחקן צעיר: דיוויד לאגו (ראול) ומייקל גראזיידי (דניאל) ההימורים שלי: מלודי בפנים, מישל כבר זכתה בשנה שעברה ולכן תישאר הפעם בחוץ, אריק בחוץ, כריסטיאן חזק בפנים (לדעתי יש לו את הסיכוי הכי גדול להביא הפעם את הזהב), שחקניות ושחקני המשנה יישארו בחוץ, קריסטל קאליל תקבל מועמדות (אשלי באשיום לא), ואחרון חביב - מייקל גראזיידי, לא מכיר מספיק את המועמדים האחרים אבל לדעתי הוא יחכה עם הפסלון לפחות עוד שנה.

Jolleen

New member
אני בעד:

כריסטיאן לבלנק וגרג ריקארט- 2 שחקנים פשוט מצוינים!

שמיצית

New member
ברצינות? זה נראה לי ממש מביך להגיש

את המועמדות של עצמך... למה זה ככה באופ"ס? קצת מזלזל, לא?

אור2221

New member
יש להניח שאפשר לסמוך עלי

בקשר לקליפים עם נזכה במשהו... לגבי הבחירות שלך, גם למישל היתה שנה חזקה, אבל אני כולי תקווה שיתנו למלודי את המועמדות (ואת האמי כבר, למען השם). מלודי, למי שלא יודע, היתה מועמדת פעם אחת בלבד (על הסיפורים של הירי, החתונה עם ויקטור, ורוניקה וכו') זה היה ב 1999, היה לה את המזל הרע להיות מועמדת בשנה היחידה שבה סוזן לוצי לקחה את האמי אחרי 19 מועמדויות... והיא לא זכתה מעולם, למרות שהיו לה שנים שבהם בהחלט הגיע לה. (הסיפור של האלכוהליזם שנמשך שנתיים אפילו לא הניב לה מועמדות). השנה יש לה שנה חזקה עם סצינות נהדרות, ומישל זכתה פעמיים (או שלוש?). אריק VS כריסטיאן - לשניהם היו דברים טובים (לאריק, למי שלא יודע, היה תפקיד כפול לפרק בו הוא שיחק את עצמו ואת אביו בחלום/פנטזיה על רגע פגישתם, שהתבדתה בצורה די אכזרית). לכריסטיאן היו הרבה רגעים חזקים, וEMMY WORTHY, הוא תמיד שחקן נהדר אבל בצורה מאוד מאופקת וזה לא תמיד עובד על הפאנליסטים של האמי. BTW, אם גרג ריקהארט לא בפנים זה פשע, הוא *נהדר* והיו לו דברים נהדרים. החלום שלי זה שמלודי תזכה....ושאריק יגיש את הזכייה. אוי כמה שאני מחכה לרגע כזה.

שחר, מקווה שאתה טועה בקשר לאשלי

באשיום.
מה שמזכיר לי, ראיתי שהוספת קטגוריה לגלרייה: "היצירות שלנו", אז הנה עוד אחת, מקנזי סטייל חנה גור, "כוכב נולד"
כל הזכויות שמורות ל- charmed 24 . נ.ב. אור, יש מצב שאת צופה בכל טקס האמי?

אור2221

New member
אשלי לא עשתה כמעט כלום השנה

אל תשפטי לפי מה שהיא עשתה בעלילה הישראלית, אין לי מושג למה היא הגיעה בכלל לרשימה. יש להניח שאני צופה בהכל, אני תמיד צופה בהכל - אבל כשהקלטת מגיעה וזה לוקח חודש +. אם יהיו זכיות, אני בדר"כ מבקשת את הקטעים הספציפים. אור.

Dawn12

New member
בקשר למישל

ראיתי כמה סצינות שלה השנה, ואני מניח שאת הטובות באמת פספסתי אבל גם למרות שאת העלילות שהיו לה לא אהבתי אני בטוח שהיא עשתה עבודה מצויינת כמו תמיד. העניין הוא שאם מסתכלים על המועמדות האחרות - הסיכוי שצח"מ תצליח להשחיל לרשימה הסופית גם אותה וגם את מלודי הוא די קלוש. סוזאן לוצ'י, סוזאן פלנרי, דיידרה הול, קים זימר, טמרה בראון - יותר מדי שמות גדולים בשביל ייצוג כזה לצח"מ, ואני יודע שלרובן היתה שנה מוצלחת מאוד. בכל מקרה, אני תמיד אשמח להיות מופתע.
(ואגב - מישל זכתה פעמיים) בעניין כריסטיאן - אני עדיין אומר שזאת צריכה להיות השנה שלו, גם אחרי סקירה של המועמדים האחרים. אני חושב שהאיום הכי גדול שלו הוא מהמועמדים של AMC ואולי ATWT למרות שאני ממש לא יודע מה עשו השנה המועמדים שם. אזהרת ספויילר:
ראיתי את הסצינה שלו בביה"ח עם קווין וגלוריה והוא ממש לא שיחק בצורה מאופקת - הסצינה היתה מ-ד-ה-י-מ-ה. חוץ מזה, הבנתי שגם סצינת ההיאבקות בזירה היתה חזקה מאוד, כך ששתיהן בטח נכנסו לקלטת שהוא שלח. גרג ריקהארט צריך להיות בפנים - מסכים איתך במאה אחוז. כבר אמרתי שאחרי שבוע של צפייה בפרקים האמריקאיים, אם הגעתי לאיזושהי מסקנה זה שהוא הדמות היחידה ששווה לחכות לה. העניין הוא ששחקן משנה נראה לי קצת גדול עליו עדיין, ואני לא מכיר מספיק טוב את המועמדים האחרים בקטגוריה. גם כאן אני אשמח להיות מופתע.

אור2221

New member
ואוו, איזו רשימה

סוזן פלאנרי תמיד מסוכנת (היא זכתה כבר, כמה פעמים - די!), אם סוזן לוצי תיקח עוד פעם עכשיו אני כבר ממש אתעצבן, גם קים זימר קיבלה את 15 דקות התהילה שלה (פעמיים)... את טמרה בראון אני פחות מכירה, ולדיי הול אין מזל עם האמי. כריסטיאן היה נפלא, וגם גרג - אני חושבת שיש לו סיכוי אמיתי, אני צריכה למצוא בכמה פרקים הוא שיחק השנה (רשום לי איפשהוא) אבל מבחינת זמן בפועל - בהחלט היה לו תפקיד מספיק גדול לשחקן משנה.

soapsfan

New member
דידרה הול צריכה לזכות

הגיע לה גם המון פעמים בעבר(1995,בעלילת השטן,היא הייתה מעולה) אבל השנה היו לה כמה הופעות מעולות.מגיע לה לזכות,אבל אני לא יופתע אם היא לא תזכה ולא תגיע אפילו לרשימה הסופית

Jolleen

New member
מצטערת להגיד אבל..

אין לי מושג מה יש לכולם מדידרה הול אני לא אוהבת אותה ולא את המשחק שלה

soapsfan

New member
לא יודע אם ראית (../images/Emo58.gif לימ"ח)

את המשחק של דידרה כשהיא גילמה את מרלנה השנה כרוצחת.היא הייתה מבריקה,מצמררת ונתנה הופעה מדהימה.נכון,יש פעמים שהיא משחקת מוגזם ולא נותנת את כולה לסצינות,אבל השנה היא בהחלט נתנה את כולה לעלילה הזו ועשתה עבודה מעולה. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

Dawn12

New member
הבעיה שיכולה להיות למלודי ../images/Emo58.gif

אם נשים לרגע בצד את ההתעלמות הדי מוחלטת (ולגמרי לא מוצדקת) שהיא זכתה לה עד היום מבחינת פרסים - היא דווקא העלילה שאמורה לתת לה את האמי השנה. קודם כל, ברור לגמרי (וזה היה ככה מההתחלה) שעלילת ג'ושוע קייסן נועדה בראש ובראשונה לספק למלודי חומר לאמי. אם אחד כמוני שלא ראה כמעט כלום מהעלילה הזאת יודע את זה - אני מניח שגם חברי הועדה הבוחרת יודעים את זה. הסיפור נבנה כולו סביב אותן סצינות שלה כילדה - רעיון מקורי לכשעצמו אבל באותה מידה זה יכול להראות ברור מדי, משתדל מדי, וקורץ קצת יותר מדי לחברי הועדה. אני כאמור לא יכול לשפוט בעצמי, אבל ממה שקראתי בפורומים היא עשתה עבודה מצויינת עם העלילה הזאת. השאלה היא אם זה מה שמחפשים. אם אפשר להגיד משהו על הזכיות של סוזאן פלאנרי (האגדית, יש לציין) זה שלא תמיד היא זכתה בזכות עלילה ספציפית ומוגדרת, אלא דווקא בזכות כל השאר - השילוב והתרומה שלה למגוון עלילות שהיו בסדרה באותה שנה. רק מוכיח שלפעמים לא צריך שיכתבו לך עלילה מיוחדת כדי לזכות בפסלון.

אור2221

New member
צודק (S)

למרות שמצד שני, העלילה הזאת בהחלט הוליכה להרבה מקומות כמו בובי וניקי (למרות שבכלל לא בטוח שזה היה בתכנון המקורי)... היא עשתה עבודה נהדרת עם הסצינות, ובואו לא נשכח - הפאנליסטים צריכים לראות שתי סצינות בלבד. אני רק לא זוכרת מתי הסתיימה העלילה של ויקטור והשוחד, והאם חלק מהסצינות האלו יוכלו להכלל. האמי הוא מינואר לינואר. למיטב זכרוני, סוזאן זכתה בגלל סצינות עוצרות נשימה (סטפ' VS ברוק, סטפני והשיתוק) וSTORYLINES כבדים אחרים, לאו דווקא בגלל משחק כולל. לא תמיד זוכים אלו שדווקא מגיע להם, השנה שסוזן לקחה את האמי הביתה דווקא לא היתה אחת מהשנים המבריקות שלה. היתרון של מלודי היא שבניגוד לאחרות (ובמידה שהיא תגיע לפינל קאט), היא היתה שם רק פעם אחת לפני, בניגוד לכל האחרות שכבר יש להן זכיות קודמות (לגבי בראון אני לא בטוחה). סוזן וסוזן, דיידרה, קים ושות' - המון זכיות. טוב שאריקה סלייזק (ויקי מOLTL) לא שם עם 6 הזכיות שלה... וואו, אם יש דבר שאני חייבת לשלוח לך זה את האמי של 1998 (אני חושבת) שבו הם הראו את כל הזכיות בשנים שעברו, סוזן פלאנרי זוכה על אופרת סבון אחרת בשנת 79, קים זימר מקפצת על הבמה עם תסרוקת משוגעת ב85, זכייה אחר זכייה של אריקה סלייזק...פיטר ברגמן מתייפח על הבמה בשני האמי שלו... רק חבל היה לי שלא הראו את השחקנים הצעירים, אני מתה לראות את האמי של הת'ר מ1991.

אור2221

New member
צודק

יכולתי להשבע שבזמנו ראיתי קליפ שלה בשמלה סטרפלס צהובה לוקחת את האמי. בדקתי את הביוגרפיה שלה. אוי, יכול להיות שאלו היו הפרסים של SOD בתקופה שעוד שידרו אותם, כי היא באמת זכתה 5 פעמים בזה (ובהמון דברים אחרים, אבל לא באמי). טוב, עד כמה שאני אוהבת את די, אני רוצה שמלודי תיקח! טוב, זה מה שמגיע לי שאני כותבת אינפורמציה בלי לבדוק.

soapsfan

New member
כן

לא ראיתי שום דבר ממה שמלודי עשתה השנה,אבל אני בטוח שהיא עשתה עבודה מעולה.אבל ראיתי את מה שדידרה עשתה והיא הייתה מעולה גם כן,ואני חושב שהגיע הזמן שהיא תזכה בזה(למרות שהאמי זה לא כזה חשוב,והמון פעמים זוכים אנשים שבכלל לא מגיע להם-כמו הזאתי ששיחקה את ברידג'ט ביפים,היא זכתה כמה פעמים ולא הבנתי מה כל המהומה סביבה,שחקנית בינונית ומטה).בשנים קודמות,אחרי שהיא לא זכתה על עלילת השטן היא לא טרחה להגיש את המועמדות שלה,והשנה בהחלט היו לה חומרים טובים ואני מקווה שיכירו בזה מלודי זכתה פעם באמי?

taish

New member
ג'יו קופר - שחקנית משנה?

אולי פספסתי כאן משהו, אבל נדמה לי שהסכמנו די פה אחד שקת'רין היא אחת משבע הדמויות המרכזיות בצח"מ, בשרשור שהיה פה על הפרק ה-7,000. אז להגדיר אותה כשחקנית משנה? היא עשתה רע למישהו שם?!

אור2221

New member
היא לא הצליחה לקחת את השחקנית הראשי

למרות שהיו לה דברים נהדרים, באמת הסיפור שלה היה סיפור משנה השנה (יחסית). אני מניחה שזו היתה החלטה שלה להעמיד את עצמה במשנה השנה, ואלמלא הראיון הארור - הייתי מניחה בקלות שזה כדי לפלס את הדרך למלודי.

למעלה