אשת השבוע

אמאאור

New member
תגידי, כמה להסמיק זה עדיין חוקי../images/Emo9.gif

התשובה שלי, יש לציין, מתבססת על תיאוריה בלבד, אבל... הנה זה בא: אח, ליווי לידה... אני מתגעגעת לזה מאוד. לצערי לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, כי הקטנה על הנקה מלאה, וגם כי לי קשה אפילו המחשבה על להתנתק לכל כך הרבה שעות. אבל אני חושבת על זה הרבה, ואני מאמינה, שזה יהיה שונה - כי עכשיו יש גם נסיון אישי ו"מכובד". אני חושבת, שליוויתי לידות נפלא גם לפני שילדתי בעצמי (אני גם צנועה כמובן
). אני אסביר את עצמי: כדי ללוות לידה, אישה צריכה ידע- שאת זה לומדים, פרקטיקה ונסיון- שגם את זה רוכשים במהלך הדרך, וכמובן- המון אמפתיה ויכולת להתחבר לכאב/פחד/רגשות/צרכים של אישה אחרת בזמן לידה. אני מאמינה שהיו לי כל אלה לפני שילדתי, וכמובן - השתפרתי ולמדתי מלידה ללידה. היו גם לידות שלא ליוויתי טוב, היו דברים שפספסתי, היו שיעורים שלמדתי במהלך הדרך - וטוב שכך, כי לומדים גם מטעויות. עצם החוויה האישית (הנסיון האישי) מוסיף, כמובן, אבל גם משנה את התמונה, כי עכשיו אני רואה את הדברים מזוית אחרת. בקיצר- אני מקווה שעוד כמה חודשים אני אוכל לחזור ללוות לידות, ואז אענה ממקום של ידע ולא ממקום של תאוריה.

ofik

New member
אני חושבת הרבה בזמן האחרון על אמפטי

תהיתי אם זה מולד, יש אנשים שיש להם ויש שאין, או שאולי זה נלמד. נראה לי שלך יש באופן טבעי בכמויות ובכל זאת סיקרן אותי גם החלק הנלמד. ולהסמיק חופשי אבל אני, אמת דיברתי עופיק

משוש30

New member
הי אמאור

רציתי לשאול אותך האם יש לך קשר לאובדן הריון? כי אני רואה את השם שלך שם לפעמים.

אמאאור

New member
אין לי "קשר ישיר" לאובדן

לשמחתי מעולם לא חוויתי אובדן הריון. עם זאת, היה לי הריון קשה ורצוף בעיות, שנשק כמה וכמה פעמים למקום של כמעט-אובדן, והרבה מהתחושות והחוויות שלי מחוברות במקצת עם חוויות של שנים שעוברות אובדן. בפורום "הריון אחרי אובדן" אני "אדומה" - מוגדרת כמומחית מקצועית של הפורום.

dorlim

New member
קודם כל רוצה להגיד שמאד מעניין

לקרוא אותך תמיד
בשרשור הזה אני מתחברת לנושא השינוי המקצועי שאני עדיין מחכה לתשובה המפורטת שהבטחת
מעבר לנושא המקצועי כמה שאלות בנאליות: * מה התחביבים שלך? * איך את מפנקת את עצמך? * מה הכי חסר לך מאז הלידה? * איזו תכונה שלך ואיזו תכונה של בעלך היית רוצה שהקטנה תקבל?

אמאאור

New member
איזה כיף - שאלות בנאליות../images/Emo6.gif

התחביבים שלי - אוהבת מאוד-מאוד לקרוא, אבל לא מוצאת את הזמן לזה בכלל... אוהבת לכתוב, ו... אוהבת לעשות שופינג
פינוקים עצמיים - הכי שווה - אמבטיה משובחת עם שמנים וקצף... ספר טוב... לגלוש באיטרנט... לקנות לעצמי בגד שווה או איפור או תכשיט.
הכי חסר לי מהלידה - זמן, זמן, זמן... זמן חופשי, זמן לעצמי, זמן לשקט שלי. זה הדבר שהכי חסר לי. יש לך זמן למכירה?
תכונות - שאלה מצוינת! בעלי הוא איש טוב. מאוד טוב. יש לו לב טוב ונשמה גדולה. הייתי רוצה שבתי תקבל את הלב הטוב שלו. מאוד הייתי רוצה בשבילה שתהיה טובה לאנשים וטובה לעצמה. ממני - הייתי רוצה שתקבל את הביטחון ביכולת האישית שלה, ואת הידיעה, שאין דבר העומד בפני הרצון, ושאם רוצים - השמיים הם הגבול. הייתי רוצה שתקבל עקשנות שמובילה קדימה ולא עוצרת (כי אצלי זו תכונה שאני מסתבכת עליה). אני לא בטוחה שאני מצליחה להסביר את עצמי, לי זה נשמע ברור
והכי-הכי הייתי רוצה: שבתי תהיה אדם טוב, שיהיה לה לב גדול ורחב, שתדע לזרום עם מצבים משתנים, ושתסכים לנגוע בחיים ולתת לחיים לגעת בה.

debby12

New member
מנהל
זה כבר לא יקפוץ - הה?

שלום לאמאאור המקסימה!! אני בכלל לא מהפורום הזה - באתי כדי להדביק פה איזה הודעה וישר נשאבתי לשרשור המקסים שלך וכך למדתי עליך המון דברים ונהניתי עד מאוד. תמיד אני מרגישה שאת אחותי לכת הסודית והקטנה עד מאוד של השלוש-וחצי-נשים-במדינה-שהצליחו-ללדת-וגינלי-למרות הרעלת. נשיקות לשמנמנועם!!

אמאאור

New member
אחותי ../images/Emo140.gif

בחיי שזו מין כת סודית ועלומה - חבורת "סודי-מוחלט-בהחלט-יולדות-ואגינלית-למרות-רעלת" - הא! הא!! הא!!! ומה שלומך את?

כן. בהריון של דורון

הייתי עם רעלת מחודש שישי. לחץ דם גבוה, חלבונים בשתן- והכי גרוע בצקות נוראיות בכל הגוף..... ממש כמו מפלצת. בעעעע...... לא יודעת איך הצלחתי לתפקד.

אמאאור

New member
אוי...

אולי בגלל זה היתה לידת בזק מהירה. שמעתי על הרבה מקרים של רעלת, שהגוף רוצה "לסיים מהר" את ההריון, ולכן הלידה "טסה". כל הסימפטומים מוכרים לי, לצערי. אצלי עדיין יש בצקות ואני עדיין נפוחה בגוף - מסתכל מאוד. הרופא שלי אומא שעד שלא אסיים להניק, זה לא ירד

למעלה