אתגר תסריט-ההצבעה 1. מותר להצביע רק פעם אחת! 2. אסור להצביע לעצמכם תהנו! שלידיז
S shellydeez New member 9/3/05 #1 אתגר תסריט-ההצבעה 1. מותר להצביע רק פעם אחת! 2. אסור להצביע לעצמכם תהנו! שלידיז
S shellydeez New member 9/3/05 #2 תסריטו של uriya1 אם אהבתם את התסריט אנא שרשרו הודעה עם הסימן |v| תודה! שלידיז
S shellydeez New member 9/3/05 #3 תסירטה של chocolate addict אם אהבתם את התסריט יש לשרשר הודעה עם הסימן |v| תודה! שלידיז
S shellydeez New member 9/3/05 #4 תסריטו של שיר דויטש אם אהבתם את התסריט אנא שרשרו הודעה עם הסימן |v| תודה! שלידיז
U uriya1 New member 9/3/05 #9 ../images/Emo127.gif למרות שלדעתי צריך היה לחרוג מכללי התחרות ולתת לך לסיים את התסריט. בכל זאת, כותבים גם בשביל ההנאה שבעניין, נראה לי קצת מוזר לקטוע את זה בכלל כללי תחרות [וזה אפילו לא סוף פתוח, זה קטוע ממש. סוף פתוח אומנם משאיר שאלות פתוחות, אבל עדיין ניתן להגדיר אותו כסוף כלשהו. פה ממש רואים שעצרת באמצע וזה מפריע.]
../images/Emo127.gif למרות שלדעתי צריך היה לחרוג מכללי התחרות ולתת לך לסיים את התסריט. בכל זאת, כותבים גם בשביל ההנאה שבעניין, נראה לי קצת מוזר לקטוע את זה בכלל כללי תחרות [וזה אפילו לא סוף פתוח, זה קטוע ממש. סוף פתוח אומנם משאיר שאלות פתוחות, אבל עדיין ניתן להגדיר אותו כסוף כלשהו. פה ממש רואים שעצרת באמצע וזה מפריע.]
ש שיר דויטש New member 9/3/05 #13 הדרך עוד ארוכה ומפותלת אני מאמין שעד שבוע הבא תהיה לי טיוטה ראשונה של תסריט באורך מלא, בלי נדר.