בעד מי אתם
ולמה

jan jak ruso

New member
מניה בטוחה - יוסי בן דוד

יוסי בן דוד הוא המניה הבטוחה ביותר בתוכנית המשעממת הזו...כמי שלמד איתו באוניברסיטה ואף שירת איתו בצבא...אני יכול לומר על יוסי ממבט קרוב ורב שנים שהוא נולד להיות מנהיג

jan jak ruso

New member
יוסי בן דוד דוז פוואה

שמי שאול ליכטנשטיין, מרצה לפילוסופיה במכללת הדרום, חבריי מכנים אותי ז'אן ז'אק רוסו...צפיתי בתוכנית ולא יכולתי להתעלם מהייחודיות, והנחישות של המתמודד יוסי בן-דוד...מספיק להביט בעיניו בכדי להבין שמדובר כאן באדם משכמו ומעלה...אדם שיוצא לחפש אתונות אולי בערוץ 2 הרייטינגי, אבל אין ספק שלבסוף ימצא את המלוכה...הייתי מאוד מעוניין אם יסכים מר בן-דוד להואיל בטובו לבוא ולהרצות בפני קהל הסטודנטים על תפיסת עולמו החברתית/כלכלית בישראל כיום.

tsofia11

New member
יוסי בן דוד הטברייני

איזה כיף שיש סוף סוף נציגות לטבריה! מנסיון אישי אני אומרת לכם שיוסי נולד להיות מנהיג. כבר בגיל צעיר מאוד הוא התמודד לראשות העיר בלי שאף אחד לא הכיר אותו וזכה במקום השני והיה סגן ראש העיר. הפעם הוא לא הצליח לזכות במשרת ראש רק בגלל שלמתמודד השני היה יותר כסף. (שלא תבינו מדברי שראש העיר הנוכחי לא טוב. ההיפך הוא הנכון, העיר השתפרה פלאים והיא נראית הרבה יותר טוב ממה שהיא הייתה והכל בזכות זוהר עובד ראש העיר הכי טוב שהיה לטבריה אי פעם.) כרגע הוא ראש האופוזיציה והוא עושה את עבודתו נאמנה! אז המון המון בהצלחה ליוסי בן דוד!

עופר אורנשטיין הכי כבש אותי

חבל שלא נותנים גם לצופים להשפיע, כי אז ללא ספק היו לעופר הרבה צופים תומכים, כפי שיש לו הרבה תומכים בעיר נתניה, וכן רבים רבים מבוגרי הטכניון.

adir699

New member
חחחחחחחחחח "מרצה"

מרצה בן 22? אתה יותר אמיתי מאמיתי.....

sheli13

New member
גם את מטבריה?!

אני מטבריה.. מי פה מטבריה?! יוסי בן דוד התותחחחחח..!!!-

יוסי בן דוד - מנהיג אנטי-פוליטיקאי

אף פוליטיקאי לא היה הולך על חזון של השקעה בגילאים הצעירים והרכים. פוליטיקאים מחפשים תוצאות מיידיות ובד"כ אוהבים בני נוער ותגבור בגרויות. בחירה אמיצה - מתאים להיות מנהיג.

Musi© Gi®l

New member
בינתיים יוסי/קרן

אבל אין ספק שצריך להכיר יותר טוב את המתמודדים, ואת צדדיהם השונים.

shmaor

New member
התועלת שצומחת לציבור ממיטל להבי

שונה מכל יתר המתמודדים היא מיטל להבי כי כמו תמיד היא זו שמארגנת דוחפת ומקדמת עינינים של שכונות ופותרת בעיות לאנשים שצריכים עזרה. היא שקטה ויש לה המון המון סבלנות, אבל שנרתמת למטרה היא משיגה אותה באמצעות אנשים שהיא מכירה ומפעילה. גם עמותות היא מארגנת ומנהלת. לדעתי - מיטל להבי היא היא המנהיגה האמיתית - כל השאר מתחזים !!! התועלת שהציבור מקבל ממנה מוכיחה מעל לכל ספק שמיטל להבי היא המנהיגה. לכן אני בוחר בה. שלמה מאור שהיה בא.נ.ש - ארגון נפגעי שכונות.

shmaor

New member
התועלת שצומחת לציבור ממיטל להבי

שונה מכל יתר המתמודדים היא מיטל להבי כי כמו תמיד היא זו שמארגנת דוחפת ומקדמת עינינים של שכונות ופותרת בעיות לאנשים שצריכים עזרה. היא שקטה ויש לה המון המון סבלנות, אבל שנרתמת למטרה היא משיגה אותה באמצעות אנשים שהיא מכירה ומפעילה. גם עמותות היא מארגנת ומנהלת. לדעתי - מיטל להבי היא היא המנהיגה האמיתית - כל השאר מתחזים !!! התועלת שהציבור מקבל ממנה מוכיחה מעל לכל ספק שמיטל להבי היא המנהיגה. לכן אני בוחר בה. שלמה מאור שהיה בא.נ.ש - ארגון נפגעי שכונות.

yakirfe

New member
../images/Emo66.gifאין כמו ה' יוסף

חבל על הזמן אתה הוא המנהיגג... יישר כוחח!!! מחכים לראותךךךך... ט----ב----ר---י---ה--- מ----ח----ז---י---ק---ה--- לך אצבעותתתתת... אתה תותחחח...

למעלה