דילמה

perrinat

New member
דילמה

מה אתם הייתם עושים: משתפים פעולה עם מרים פיירברג או לא

perrinat

New member
אני דווקא כן../images/Emo70.gif

מה אכפת לי להגיד שמרים מהממת, כפרעליה, נשמה טהורה, שתעשה לי ילד...
יהיו לי 3 נקודות במשחק, זה שווה

כנראה שלא כי

איך בני גאון אמר: הם היו אצל הרבה ראשי ערים ופתאום ראש עיר אחת מציעה את זה זה לא נשמע מוזר? חוץ מזה המבט של מרים פיירברג אמר הכל... אבל אני מצדיע לה כי היא ראש עיר מצויינת ואני לא נתנייתי ונתניה היום היא עיר שיותר כיף להסתובב בה

אני לא הייתי משתף פעולה

עם הקול המעצבן של פיירברג אני בחיים לא אשתף פעולה. ובקשר למשחק אני בעד הגינות, לא הייתי מסוגל להוציא מה שאני לא חושה עליה

perrinat

New member
אני עדיין מתקשה למצוא מה משוחת

בזה, זה כולה משחק בו הם היו צריכים לצבור נקודות....

לא לשחיתות

בתגובה להודעה! זה לא רק משחק,בגלל זה אנחנו ניראים ככה. ישנם מתמודדים שבאו להראות מנהיגות ולא לשחק, ןהמבין יבין, לעומת זאת היתה מתמודדת שלא הפסיקה להתגפף ולעשות עינים, גועל נפש. זאת מנהיגה? אוי לנו ןאוי לבנינו. כן, הכוונה לקרן נתנזון הבלונדינית המגעילה!

Musi© Gi®l

New member
אבל את הנקודות צריך

לצבור בצורה הוגנת. מה החוכמה להשיג דברים בדרכים לא כשרות? אם יש תנאים שמבחינה אתית אתה לא אמור להסכים להם, אתה צריך לדעת להגיד "לא" לדברים האלה, גם אם מדובר במשהו שיעזור לך. מחר יעזור לי לשדוד זקנה ברחוב, ואת הכסף מהתיק שלה אני אחלק בין מקבצי נדבות או אתרום לאגודה למען חולי סרטן. זה מעשה לגיטימי בעיניך ? לא. אז ככה גם לא לגיטימי ללכת ולשבח מישהי שאת לא יודעת מה מפעליה ומעשיה, רק כי היא תביא לך נקודות, ותעזור לך לא להיות מודחת בפרק הנוכחי. ככה לפחות אני חושבת. וככה אני הייתי נוהגת <יוצאת מהר מאוד מהחדר, ומוותרת על הנקודה שהיא תביא לי>. אם הם באו לשחק,אז כן אולי זה לגיטימי מה שהם עשו, אבל אם הם באו בשביל להיבחר, בשביל לקבל את הכסף ולהגשים את החזון, אני רוצה התנהגות נאותה מהם, לא צביעות, לא שחיתות, אני רוצה לראות יושר ומוסר.

לא לא האיתיי משתפת פעולה איתה ..

לא האיתי משתפת איתה בחיים פעולה מה זה ככה בחיים לא ניבחרים צריך להיות אמיתיים ולא סתם צבועים כמו קבוצת הכתומים !!! קבוצת הסגולים היו טובים ונהדרים ולא צבועים ובגלל זה הם ניצחו ובכבוד !!

למעלה