יומיים אחרונים לרכישת כרטיסים
G Guy Schlesnar New member 6/2/05 #5 היכל התרבות נקרא היכל מאיר ניצן? וואו... מה עם איזו אנדרטה לכבודו או משהו?
S SoldieRonit New member 6/2/05 #8 (פ)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט הוא מפחד/חושש שאפחד לא יטרח אחרי מותו-אז הוא מפאר את שמו עוד בחייו
(פ)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט הוא מפחד/חושש שאפחד לא יטרח אחרי מותו-אז הוא מפאר את שמו עוד בחייו
S SoldieRonit New member 6/2/05 #6 אני אהיה שם../images/Emo35.gif ואתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo35.gif *מיני מפגש **שיעול**
אני אהיה שם../images/Emo35.gif ואתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo35.gif *מיני מפגש **שיעול**
S SoldieRonit New member 6/2/05 #7 ../images/Emo124.gif בואו נתאגד למען מטרה חשובה נקנה כרטיסים במחיר מוזל (וכן-לקבל את כל האומנים האלה במחיר של 100 ש"ח זה זול) וגם נרויח אותנו-את חברי הפורום .. אז מה דעתם שרשרו לפה,מי שבא-ונקבע נקודת מפגש ב20:00 ,ואז ב20:30 כל אחד ילך לדרכו .....
../images/Emo124.gif בואו נתאגד למען מטרה חשובה נקנה כרטיסים במחיר מוזל (וכן-לקבל את כל האומנים האלה במחיר של 100 ש"ח זה זול) וגם נרויח אותנו-את חברי הפורום .. אז מה דעתם שרשרו לפה,מי שבא-ונקבע נקודת מפגש ב20:00 ,ואז ב20:30 כל אחד ילך לדרכו .....
ד דובשנִית New member 6/2/05 #9 אחלה רעיון ../images/Emo45.gif גם אני אהיה שם ד"א, ניתן לרכוש כרטיסים גם ב50 או ב80 ש"ח (תרומה כמובן)
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif גם אני אהיה שם ד"א, ניתן לרכוש כרטיסים גם ב50 או ב80 ש"ח (תרומה כמובן)