מה דעתכם על התוכנית

Rontzi

New member
אחלה תוכנית ...

חשבתי שהיא תהיה יותר בסגנון "שנטי" כזאת ... אבל הייתה לי הפתעה ... היא מענינת ורפיק יתגלה בתור המחליף של רינו צרור וחיים הכט ...

ק ו ב י ג

New member
נהנתי

לדעתי הדיבר ה-11 הינו אותו הדיבר הראשון שהיה בתנ"ך של האדם הראשון "והייתם כאלוהים יודעי רע וטוב" המודעות להבדל שבין רע לטוב או במשפט קצר עשה את האמת לטוב

flymy

New member
תוכנית שונה מהרגיל ...

ציפיתי שיהיהו רבנים, אבל לא בפסטיבל נודיזם

מה רע בלחמוד?

כל התוכנית התעסקתם כמה שרע לחמוד בעשרת הדיברות כתוב " אל תחמוד אשת רעך" לא כתוב אל תחמוד, מהסיבה הפשוטה שאי אפשר שלא לחמוד, ווי בורן טו לחמוד. אבל במקום אחר כתוב : "הישמר מן ההירהור..." כלומר החלק המסוכן של החמדנות היא בהקשר של ההירהור במושא החמדה או בנושא החמדנות שזהו עיניין מתמשך ולא ניגמר בבת אחת כמו רצח או גנבה ( ראה, אל תרצח ואל תגנוב...) ואז מה שקורה, שגם אחרי שהשגת את מה שאתה חומד אתה ממשיך להרהר ולחמוד שוב ושוב ושוב... לכן , אם חומדים, יש לעשות זאת מתוך התבוננות ולא מתוך השתוקקות. ומה שמחזק את האמור לעי"ל הוא הפסוק: " ...ולא תתורו אחר לבבכם ואחר עיניכם אשר אתם זונים אחריהם..." הכתוב לעי"ל נירשם לאחר הורדת ראש, אנא סילחו לי מראש אם נפלו אי אילו דיוקים בציטוט הפסוקים. אה ועוד דבר... ראיתי בתוכנית שאמרתם שכל העיניין של הפסטיבל עירום התחיל בבומבמלה... והאמת היא שהיה ראוי לתת את הקרדיט למיכל דאון שעשתה את פסטיבל העירום הראשון בבוסתן שבבית עובד ששמו היה " פשוט להיות חופשי" שעל שמו אגב נקרא הפסטיבל : " פשוט " . אה ועוד דבר... גם אני אוהב ללקק בתי שחי

לדעתי רונאל מבזה את עצמו

הוא מכניס יותר מדי בעיות אישיות פסיכולוגיות של עצמו. הוא עורך דין מכובד, לדעתי הוא עלול להפסיד לקוחות.

למעלה