מזל טוב לאיש יקר !

ארזS

New member
מזל טוב לאיש יקר !

חברים , היום חל יום הולדתו של ''האיש והמצלמה'' מיכאל סנדר. אני יודע שלא רבים כאן מכירים אותו, אבל כל מי שזכה כבר להכיר אותו יודע שזה איש נפלא הנחבא אל הכלים ומתרחק מפרסום, ואת "יחסי הציבור" אני עושה לו לפעמים ממש בכח... בקישור הזה אתם יכולים לראות מבחר מתמונותיו של מיכאל המוכר לחלק מהחברים גם בכינוי "מיכה". אשמח מאוד אם תצטרפו ותשרשרו ברכות כדי שאוכל להראות לו את השרשור. האיש פשוט עסוק מאוד ואין לו זמן ל"שטויות" כמו פורומים וכדומה ואני מאוד מעוניין שהוא יצטרף אלינו למרות חוסר הזמן. אז... מזל טוב איש יקר

ronenec

New member
מצטרף לאיחולים ולברכות !!!

ומצרף שי צנוע - שוקולד עם הטבעה של סמל של לופטהנזה שמחלקים בטיסות שלהם !

ramimz

New member
../images/Emo20.gif הרבה מזל טוב מיכה. ../images/Emo20.gif

וחבל באמת שאתה לא קופץ לפעמים לבקר אותנו בפורום.

motish3

New member
מזל טוב!

הרבה מזל טוב ועד 120 מיכאל! תמשיך לצלם ולפרסם תמונות יפות כמו שיש לך עד עכשיו באתרי התמונות.

Aviation Addict

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ארז תציק לו טיפה, הוא מוזמן לפה

DannyJJ

New member
מזל טוב למיכאל סנדר../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

שאני מאוד אוהב את התמונות שהוא מצלם בכל העולם כמעט. ואם אתה רואה את הברכות האלה מיכאל תדע שכדאי לך לכתוב כאן בפורום כי אנשים אוהבים את התמונות שלך.

Refael30

New member
מזל טוב מיכאל,איש יקר!

למרות שאני לא מכיר אותה אישית "מיכה" ,אשמח להכירך . אנימכיר אותך בגלל התמונות . אני אוהב את התמונות של העבר משנות ה60 המאוחרות וכן הלאה . תמשיך לצלם, רפאל.

ny22

New member
מנהל
מיכה, מזל טוב! עד 120 שנה ו...

120,000,00 תמונות. התמונות שלך ממש יפות! תמשיך לצלם ולשים באתר כי אנחנו שמחים לראותן. דרך אגב, סתם מתוך ענין, אתה עובד בנתב"ג? מזל-טוב ענקי. ממני

למעלה