(כתה י') יומולדת: תהיה ב8.8 שיר אהוב של מיקה: אצלי הכל בסדר או שיר מספר 1.. לא ברור שיר אהוב כללי: זה משתנה.. קליפ אהוב: בעע לאדע:| משו שאתם רוצים לספר לנו? אמממ.. בלוג. אבל בעיקרון, גיטריסט, פריק של צבא ושל מוזיקה(רוק ישראלי בפרט) ופריק של טיסנים
איך היה האירוח של מיקה? היה מדהיייםםםםםם היא כל כך חמודה!!!
מה אתם חושבים על הפורום? שהחברים פה צריכים יותר לשתף פעולה
קודם כל סיוון המון בהצלחה!!! כבר אמרתי לך את זה אלפי פעמים, אבל יהיה מצוין! את תראי) שם: רן מקום מגורים:איזור ירושלים גיל:17[כמעט] יומולדת:12.3.88 שיר אהוב של מיקה:"קח" מהאלבום החדש. שיר אהוב כללי: my immortal קליפ אהוב: לא זוכר משו שאתם רוצים לספר לנו? עליתי ב5 קילו
חודש שעבר התלהבתי שהורדתי 11 קילו בחודש ו.... בום! אני כבר שבועיים חולה:| ובגלל שאני עושה המון ספורט שיש לי הרגלי אכילה של אשה בהריון. חולה=אין ספורט.... מה נשאר? ההרגלי אכילה! נראה לי העלתי הכל חזרה
גיל: 16 ו8 חודשים.. [עוד 4 חודשים רשיוןןןןןןן חעחעחעח] מגורים: יבבבבנההההה יומהולדת: 9.6.88 שיר אוהב של מיקה: כרגע זה מגדלור.. שיר אהוב כללי: זה משתנה.. זכיתי לאוהב של עברי.. כל פעם זה אחר
קליפ אהוב: אין לי מושג קחו
משהו שאתם רוצים לספר לנו? שאנג'לינה ג'ולי היא האישה הכי יפה בעולם
איך היה האירוח של מיקה? לאאאאאא הייייתתתתתיייייייייייי
שם: גיא מקום מגורים: כפר ורדים (בצפון) גיל:גם 17 עוד מעט (בואנה כולם בגיל שלי) יומולדת: 19.03.88 שיר אהוב של מיקה: "נחמיה 17" השיר שהכי התחברתי אליו בעולם הוא כל כך עמוק...ובכלל כל האלבום בכורה שלה מאוד מאוד התחבר אליי.... שיר אהוב כללי: משתנה...יש שיר חדש של מירי מסיקה מאוד יפה קליפ אהוב: "סיפור אהבה" של מיקה קרני משו שאתם רוצים לספר לנו?: תשאלו ואני יספר איך היה האירוח של מיקה?: מושלם!!! היא הוחמאה לאללה ממה שאמרתי לה והרגשתי כל כך טוב בגלל זה והיא גם ענתה לשאלה שלי...זה היה נהדר... מה אתם חושבים על הפורום?: כל כך שמחתי כשמצאתי פורום שמוקדש למיקה קרני כי עכשיו אני יכול להכיר עוד אנשים שאוהבים אותה כמוני...
שם: תומר מקום מגורים:כפר סבא גיל:11 יומולדת:3.11. שיר אהוב של מיקה:מיטשל שיר אהוב כללי:where is the iove\in the shedows קליפ אהוב:לויודעת משו שאתם רוצים לספר לנו?חללית| איך היה האירוח של מיקה?יפההה! והיא גם ענתה לשאלה שלי מה אתם חושבים על הפורום?מעולה
שם: נועה מזרחי מקום מגורים: ראשון עיר הסמים חחח גיל:15 (כיתה י') יומולדת: 8/12/89 שיר אהוב של מיקה: ממ יש הרבה אוף.. אני אוהבת יותר את הישנים הם יותר מלודיים כאלה לא אלקטרוני.. חח אז אני מעדיפה את כל קיץ , מיטשל (כמה נדוש) , ואלול בעין כרם(שיר נפלא..)... שיר אהוב כללי: תחרות כלבים -אביתר בנאי קליפ אהוב: עיר מקלט- אהוד בנאי/ברי סחרוף משו שאתם רוצים לספר לנו? ראסטות זה לא רק תספורת זה דרך חיים!! איך היה האירוח של מיקה? לצערי לא ראיתי מה אתם חושבים על הפורום? פורום חבייב למרות שאני לא אוהבת את הממשק ..אבל אחלה אנשים|
שם: אדוה (שם משפחה..מוזר וחסוי) מקום מגורים:מושב הודיה...ליד אשקלון! גיל:15.5(כיתה י') יומולדת:20.10 שיר אהוב של מיקה:שאלה קשה מידי... שיר אהוב כללי:שאלה קשה יותר... קליפ אהוב:אממ..אממ..תנו לי לחשוב על זה משו שאתם רוצים לספר לנו?אממ...מה אתם רוצים לדעת?! איך היה האירוח של מיקה? מ-ע-ו-ל-ה! מה אתם חושבים על הפורום?מ-צ-ו-י-י-ן!
שם: סיון מקום מגורים: זכרון יעקב גיל: 17 וחודש יומולדת: 8.1 שיר אהוב של מיקה: "אצלי הכל בסדר" שיר אהוב כללי: "יותר טוב כלום מכמעט" של עברי
קליפ אהוב: של מיקה? מגדלור:] משו שאתם רוצים לספר לנו? יש לי מבחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלוםםםם ו..ו..קר לי. איך היה האירוח של מיקה? ראיתי רק 5 דק', כי שכחתי והייתי צריכה ללכת:[ אבל ממה שראיתי היה ממש יפה:] מה אתם חושבים על הפורום? לא יודעת, מה אני תריכה לחשוב? סתם, לא. אני חושבת שמגניב פה ברמות, במיוחד כי זה הפורום של מיקה:]