סיימון קמדן

שלמונזה

New member
סיימון קמדן

הורים: אריק ואנני אחים: מאט, מרי, לוסי, רותי, סאם ודייויד בתחילת הסדרה הכרנו את סיימון הילד הקטן והחמוד של מספחת קמדן שיודע תמיד מה רוצה ויודע איך להשיג אותו. שדואג תמיד לאחותו הקטנה רותי, מלמד אותה איך לשרוד בעולם, מגונן עליה ונותן לה פשוט להעריץ אותו. לסיימון היה תמיד מזל בכל הגרלה שהוא השתתף בה, וככה הוא זכה גם פעם אחת באוטו כשהוא השתתף בהגרלה בקניון. כמובן שהוא לא זכה להחזיק באוטו בשל גילו הצעיר. סיימון תמיד היה בשליטה בחיים שלו, כשהוא היה צריך כסף הוא הלך לעבוד ביחד עם רותי בחלוקת עיתונים ולא היה מוכן לעזוב אפילו כשהיה קצת קשה, ואחד הלקוחות לא רצה לשלם, כמובן שבסוף הוא הסתדר
. הקשר הכי טוב שלו תמיד היה עם רותי הקטנה. אבל הוא גם ניסה לתקשר יותר עם חברי המשפחה האחרים, ובעיקר עם מאט אחיו הגדול שהוא תמיד העריץ
. יש לו גם קשר טוב עם אנני האמא, מסתדר טוב עם אבא. התפלל שהתאומים יהיו בנים כדי שיהיו גם קצת יותר בנים במשפחה [וזה הצליח לו]. ובל נשכח את הקשר הכי טוב שיש לסיימון עם אחד מבני המשפחה: עם הפי כמובן!!! החברה הראשונה שלו היתה לורה [בל מימי חיינו] הם הכירו בבי"ס והיה נראה שהיא היתה מעוניינת בקשר יותר מממנו. אחרי שהם נפרדו הוא התחיל לצאת עם דינה לתקופה ארוכה מאוד. הם נפרדונ כשדינה נאלצה לעבור דירה
. הם חזרו ל- 2 דק' בערך כשדינה באה לביקור והיתה מבואסת שהחבר שלה זקר אותה. כמובן שכשהחבר רצה אותה בחזרה היא שברה שוב את ליבו של סיימון. מאז לסיימון לא היו חברות רציניות מידי היה לו את סשה הבחורה המבוגרת יותר שרצתה לשכב איתו [וכל בני המשפחה נסעו לשם כדי לעצור אותו
] אך בסופו של דבר לא קרה שום דבר בניהם. הוא יצא עם קרול וסו [התאומות אולסון] לפגישה שקצת אולי התחילה את ההתדרדרות שלו? ראינו איך עם השנים סיימון גודל לנו מול העיניים ונהפך לגבר, שכאמור התחיל לצאת יותר ולחפש את האישה שלו. הוא רצה נורא להוציא רישיון, אך ביום שהוא שהוא הוציא את תעודת המתלמד, הוא נקלע עם סבא שלו למרדף מכוניות איטי, כשהוא נהג ולא היה מוכן לעצור כשמשטרה רדפה אחריהם. לאט לאט סיימון הופך להיות הבחור היותר מרדן [שהשתכר במסיבה] שיותר אכפת לו לבלות עם החברה מאשר עם המשפחה [בניגוד לסיימון הקטן]. ולסיום: מה דעתם על סיימון? מי מהנשים שסיימון יצא איתן הכי מתאימה לו? פרק שאתם זוכרים לטובה מסיימון? פרק שאתם זוכרים לרעה מסיימון? [בלי ספויילרים בבקשה כי אני יודעת מה התשובה המתבקשת כאן כנראה] מה הייתם משנים בו? ובכלל כל מה אתם רוצים להגיד.

שלמונזה

New member
הסקר שונה בהתאם ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

ותוצאות שתי הסקרים הקודמים [כי לא נתתי דיווח על הסקר של מרי]: אז שאלנו אותך מה דעתכם על מרי והתוצאות קצת הפתיעו אותי יש לציין [לטובה]: קול אחד ל- פעם חיבבתי את מרי אבל היא עשתה יותר מידי שגיאות, עכשיו לא אוהבים ובמקום הראשון עם 5 קולות בחרתם ב- : בחורה טובה שסטתה קצת מהדרך, מצפים מאוד לראות מה יקרה איתה בהמשך. ותוצאות הסקר של לוסי: עם קול אחד כל אחד במקום האחרון: אוהבים אותה מאוד, הדמות האהובה עלי בסדרה ו- ילדה קטנה ומעצבנת שהפכה לנערה גדולה ומעצבנת [נראה לי שאני הצבעתי לזה, חחח] במקום השני עם שתי קולות הגיע: צריכה שינוי קל אבל חוץ מזה די בסדר ובמקום הראשון עם 3 קולות: ילדה קטנה ומעצבנת שהפכה לנערה מקסימה מעניין שאף אחד לא בחר באפשרות של מושלמת, לא נורא. יום טוב

עונה

אני חושבת שסיימון היה ממש ממש מתוק כשהיה קטן עם נשמה טובה כזה.. וכשגדל נהיה גבר חתיך וחמוד.. אבל יותר אהבתי אותו כשהיה קטן. לדעתי דינה הכי התאימה לו.. ממש אהבתי אותה
והם היו כ"כ חמודייים ביחד
אבל היא יצאה מניאקית כשעזבה אותו לטובת החבר הקודם שלה. אני זוכרת את הפרק שסיימון התחנן מאלוהים שיביא לו כלב
זה היה כזה חמוד
פרק רע.. וואלה לא זוכרת
אם הייתי יכולה, הייתי משאירה אותו קטן לנצח
כי הוא ורותי היו כ"כ מתוקים אחד עם השני.. ואח"כ פחות היה אכפת לו מהמשפחה.. זהו

סיימון!

המ... אני אוהבת את סיימון! קטן או גדול אני אוהבת אותו! כשהוא היה קטן הוא היה חמוד ומצחיק. הוא היה משעשע עם כל הרעיונות שלו, נזכרתי בפרק שהוא ניסה לגרום לכולם לחשוב שהוא בלתי נראה או משהו כזה. כשהוא גדל, וואי וואי וואי... חחח נהיה סיימון חתיך ונשאר חמוד, רק שהוא קצת מושפע כזה.. אבל כולנו מושפעים בשלב מסויים... מי הכי מתאימה לסיימון אני לא יודעת, ת'אמת לדעתי אף אחת מבין אלו שראינו עד עכשיו. דינה, כמו שציינו כאן, אחרי שעזבה אותו בשביל מישהו אחר יצאה מעפנה קצת (קצת הרבה!) התאומות לא היה רציני בכלל והוא צריך לידו בחורה יפה כזאת! וסשה סתם עוד מעפנה. להלהלה.. כמובן שאני יכולה למצוא אחת שתתאים לו.. *מסתכלת למעלה*. פרק לטובה מסיימון, ממ הרבה פרקים טובים אצלו. כמעט כולם..פרק לרעה.. מ... יו! הפרק שנהיו לא חברים חדשים שהציקו ללוסי בחנות דיסקים וכל הפרק הוא היה ממש מעצבן! בסוף כמובן הוא חזר לעצמו ונהיה סיימון נורמלי. אבל רוב הפרק הוא עיצבן אותי. אבל סיימון חמוד!

שלמונזה

New member
סיימון

אהבתי יותר את סיימון כילד הקטן והחמוד של בית משפחת קמדן. שתמיד דאג לרותי, דאג לכולם, רצה שהכל יהיה בסדר. הוא היה כזה חמוד אז. הכי התאימה לו כמובן דינה. חבל שהיא שברה לו את הלב. רעה
. פרק שאני זוכרת ממנו לטובה: בתור ילד קטן יש ממש הרבה!!! בייחוד הפרק על השואה, שהוא היה חייב להבין מה קרה שם למרות שאבא אמר לו לא, והוא הצליח להביא את האישה לכיתה שסתפר על זה. פרק שהתאכזבתי ממנו: כשהוא ניסה להוציא את רישיון המתלמד, לא הבין שאבא עסוק ולא יכול, ובוסף המרדף האיטי המעצבן הזה. זה פשוט היה טיפשי. ולסיום: אויש אני רוצה את סיימון שוב קטן

ספירלי1

New member
אך סימון!../images/Emo99.gif

סימון הוא הקושקוש של הסדרה!!! הוא ממש מתוק אבל הוא השתנה לצערי,ואני מאוכזבת....! פרק אהוב:הפרק שבו הוא והחבר שלו ניסו סיגריות זה היה פרק ממש יפהה ואת הפרק שהוא מלמד את רותי לשחות היה ענקקקק! עוד פרק שאמא שלו סיפרה לאמא של הנערה המבוגרת הזאתיואז הוא ענה לטלפון: ורגן סימון הלו חחח הרג אותי!! פרק שנוא:את הפרק שהוא ניסה להיות "קול"... לא מצליח לו. סיומון זקוק לשיפוץ,דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוחזר לאלתר סימון הקטן!!!!!!

Crazzzzzy Girl

New member
עונה

אך ... סיימון
, סיימון
, סיימון
המתוק שלי. אני מאוד אוהבת את סיימון איכפתי , אוהב, רגיש ומקסים. אני אוהבת אותו יותר כשהיה קטן וגם כשהפך להיות עלם מופרע וחתיך שחבל"ז . לדעתי אף אחת מהבנות לא התאימה לו.(אני מתאימה לו בול ) פרק שהכי זכור לי כרגע זה הפרק שבו סיימון שמר על רותי והיא תקעה אותו במעקה של המדרגות
או הפרק על השואה , כמה בכיתי בפרק הזה . לא זכורים לי פרקים לרעה . אה .. ורציתי לציין שאם היה אפשרי הייתי משאירה אותו קטן לנצח (וגם את רותי )

ganitav1

New member
איזה שוווווה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אח...
יש לו חברה

תשובותיי...

מה דעתכם על סיימון? סיימון חמוד בעונות הראשונות. כשהוא מתבגר הוא נהיה מעצבן... מורד כזה, וזה לא מתאים לו. בכללי הוא מקסים. מי מהנשים שסיימון יצא איתן הכי מתאימה לו? אהבתי את דינה חחחחח. פרק שאתם זוכרים לטובה מסיימון? רוב הפרקים בעונות הראשונות
.
פרק שאתם זוכרים לרעה מסיימון? הפרק שבו הוא מתחבר עם אלה שאין להם כבוד לנשים, רק כדי להיות מקובל. מה הייתם משנים בו? כשהוא מתבגר כל מה שמעניין אותו זה הוא עצמו... הייתי משנה את זה.

למעלה