פורים - פרסום - סיכום

DesertRose7

New member
פורים - פרסום - סיכום

אחרי 25 הצבעות... היצירה הנבחרת היא.. יצירה מס' 3 של המנהלת החמודה שלנו...
שני
כמה חוקים בעניין: לפני שאתם מעלים את הברכה לאיזשהו פורום דבר 1- תבדקו שלא כבר העלו ברכה מהפורום הזה דבר 2 - תחפשו שרשור
שכבר קיים בפורום כמו למשל הודעות של תפוז מודיע. אם אין שרשור או שרשור קיים של ברכות של פורומים אחרים. אם אין אף אחת מהאפשרויות האלה אנא פנו אל המנהל של הפורום ותבקשו להעלות את הברכה. לפעמים הברכות האלה הן מטרד בחלק מהפורומים ואנחנו לא רוצים לגרום לשום דבר כזה! ואני לא רוצה שיפנו אלי מפורומים אחרים בגלל בלאגן שנוצר. ואני מציעה שתרשמו פה את הפורומים שאתם שמים בהם את הברכה. בהצלחה לכולם
טוב אז בהצלחה לכולם!

beyonce3

New member
אמ......

אני מתנדבת לשלוח לכמה פורמים,במידה ואני יכולה,או שאת מרשה.משהו?איך בדיוק???אפשר הסבר בבקשה?(סורי על הבורות....חחח)

DesertRose7

New member
בטח שאת יכולה!

רק תכתבי פה לאיזה פורומים כדי שלא ילכו לשם שוב!

beyonce3

New member
אז...

הנה הרשימה שלי,ותגידי לי אם זה בסדר,אוקיי??? 1)דסטניז צ'יילד. 2)אגדות רוק 3)אירוויזיון 4)ערוץ 24. 5)ערוץ MTV 6)אבריל לאווין 7)אוונסנס 8)אירוסמית' 9)אלאניס מוריסט 10)אלביס פרסלי 11)אמינם 12)אנאסטסיה 13)בלינק 182 14)בקסטריט בויז תגידי לי אם זה בסדר..תודה.....(=

beyonce3

New member
כל הכבוד לי!

עשיתי שיעורי בית,ז"א שלחתי ת'ברכה בפורמים שאמרתי,וזייהו......וכמובן אני מאחלת לכן ממני,חג פורים שמח,ולא לשכוח שיום שני הקרוב,יש לי 14!חחחחחחחחחח(סתם רציתי ליידע,חחחחחח...)

beyonce3

New member
לא זה לא!!!!

ולקחתי אחריות על מקפליי.........אולי את תאחלי מבאסטד???

may90

New member
התכוונתי-

לא איחלת לפורום באסטד!!! את מפלה את המקור הישן והטוב שכולם אוהבים!

Miss Kitty

New member
../images/Emo13.gif

אני רק רוצה לבקש, בבקשה שימו לב לחוקים.. יש הרבה מנהלים שמתעצבנים מהודעות כאלה.. בבקשה, תנצל"שו שירשורים לא פעילים, תנצל"שו שירשורי "חג שמח", תנצל"שו שירשורי
.. תנסו לא לפתוח הודעה חדשה בשביל זה..
וחג שמח לכולן!

DesertRose7

New member
ואם אין ברירה..

אלא לפתוח שרשור חדש.. תשאלו את המנהל של הפורום קודם!!

MiChElLe182

New member
פרסמתי../images/Emo13.gif

פרסמתי בפורמים: -מארון 5 -הביטלס -לינקין פארק -רוק ישראלי -מכושפות -חברים -מחוז אורנג'-the oc -מופע שנות השיבעים -אמריקן איידול -בנות גילמור -ג'ואן מארקדיה פורים שמממח

למעלה