שרשור פניות למערכת

canon2

New member
מסר לאמנון לוי."נרקומנים"

רק למען ההגינות .אתה צריך לבא בעצמך.ואל תהיה מורם מעם.אתה צריך לבא וליראות בעצמך מה עשתה הכתבה בתכניתך.לאנשים שכרגע נימצאים בעצומו של תהליך להצלת חייהם. ציירתה תמונה של כאילו וכולם מרמים את עצמם ואת מישרד הבריאות.מה אתה או התחקירנית .יודעים על מה שנעשה במרכזי טיפול במתדון?אתה יודע ש1230 שח .הבטחת הכנסה .מטופל חייב לשלם קודם 300 שח לתרופה?ועוד 300 שח רק נסיעות לשם?למה מרכזי החלוקה נימצאים במקומות נידחים?מה קבע את המדיניות הזו?אתה מוזמן לבא בשעה 5 לפנות בוקר.וליראות מטופלים ישנים על קרטון במיצחם. כי אין להם כסף לנסיעות בבוקר.ואני אומר את האמת ולא מסלף אותה. כפי שעשתה הכתבה שלך.מטופלי מתדון בכל מקום בארץ לא יישכחו לך . אים לא יבוא תיקוןלכתבה הזו.לפחות לתקן את המילה .נרקומנים.שהיא הייתה המילה הדומיננטיתבכתבה.ולא פעם אחת.ניפגע סמים.או מטופל מתדון.וחבל.שאחד כמוך.מנצל את כוחו הטלוויזיוני.רק לרייטינג.חבל אמנון.אלי בן שטרית.יו"ר וועד מטופלי.מתדון .ירושלים.0507676516פאקס026792836

שלהבת34

New member
ביטוח לאומי ונכות מעבודה

לא ברור לי איך לא עלה הנושא באף תוכנית ביטוח לאומי שכל אדם חייב לשלמו במדינת ישראל מתעלם מנפגעי עבודה בכוונה לא לשלם את הקיצבה אני אחרי 4 שנים מאבק ועוד כמוני רבים בביטוח לאומי שלא רוצים לשלם לנו את מה שמיגע לנו כי נפגענו וביטחנו עצמנו זה נושא שמעניין את הציבור משפחות שלמות ללא הכנסה בגלל שביטוח לאומי לא מכיר בנכותם הגיע הזמן לעשות מעשה לברר לגבי קביעות של הרופאים שלהם כנגד מומחים בביתי חולים לברר לגבי קשר סיבתי שהם רוצים להתעלם מהקשר מתבצע כאן פשע נוראי נגד האיש הקטן שמחיוייב לשלם ביטוח ולא מקבל גיבוי שנפגע.הרופאים כותבים דברים שונים ממה שהרופאים בחוץ אחרי בדיקות קפדניות .אנא עשו מעשה הגיע הזמן לעברייני הצווארון הלבן לתת את הדין

tzof1

New member
גזילת 10 שנים מוותק קיצבת זקנים

בבדיקה שערכתי במוסד לביטוח לאומי גליתי כי המוסד מנקה באופן שרירותי 10 שנים באופן אוטומטי מהוותק של הנצרכים בכך מאבדים הנזקקים את מלא הזכויות לדוגמה שאים לנזקק יש וותק של 20 שנה הוא מקבל רק 10 שנים של וותק 10 השנים הריאשונות מהוותק מאבד באופן אוטומטי ושרירותי כאילו לפי הסעיף 248.כפי שכתבה לי הגברת נאווה שרבוו מהביטוח לאומי בנתניה. בלי לפרש את מהות הסעיף שאינו תואם הנסיבות לאחר שערכתי בדיקה של סעיף זה אני התקשרתי על מנת שידעו שקיים אבסורד כזה וידעו מה המוסד הזה מעולל לזקנים שלא יכלים להגיב בגלל התשישות של הגיל אנא ממך בדוק את הנושא ותביא מזור לזקנים אלו ותבורך על כך תדה לטיפול שלך.

הצילו ! ביטוח לאומי !!!

אמנון שלום אני פונה אליך בשם שושנה (60) וסולומון (75) פרמון מאשדוד. הנ"ל עלו לארץ לפני 42 שנה מתורכיה. בשנת 1999 פנתה הגב' שושנה לביטוח לאומי לאחר שפוטרה מעבודתה על מנת לקבל דמי אבטלה. הפקידה בביטוח הלאומי באשדוד הודיעה לה שגם מגיע לה (לשמחתה) הבטחת הכנסה, וכאמור - החלו הזוג לקבל את הבטחת ההכנסה הנדונה. בשנת 2000 החלה הגב' שושנה לעבוד כעובדת ניקיון במפעל אלתא באשדוד, בהתחלה כעובדת לפי שעות (כ-3 שעות ביום), היום הנ"ל עובדת 12 שעות ביום ומשתכרת כ-17.93 ש"ח לשעה (!!!). הנ"ל מקבלת תלוש משכורת תקני, והמעביד שלה - חב' ISS, משלם עבורה באופן סדיר את דמי הביטוח הלאומי, כחוק. לפני כחצי שנה, כאשר מר פרמון הלך לבנק הדואר על מנת לקבל את דמי הביטוח הלאומי, כפי שעשה בכל חודש, במקום לקבל 1500 ש"ח - נתנו לו רק 500 ש"ח. מר פרמון פנה לביטוח הלאומי על מנת לברר מדוע קיזזו לו 1000 ש"ח מסכום הביטוח הלאומי הקבוע, אמרו לו שבגלל שאשתו עובדת, והיא לא הודיעה להם על כך, יש להם חוב של 4000 ש"ח, עבור הבטחת ההכנסה שקיבלה בזמן שבעצם עבדה. בני הזוג פרמון לא עשו עניין וחשבו שבתוך 3 חודשים נוספים תפתר הבעיה. אולם, להפתעתו של מר פרמון, חודש לאחר מכן, כשניגש שוב לבנק הדואר "לקבץ" את דמי הביטוח הלאומי, נתנו לו רק 200 ש"ח. מר פרמון שוב רץ לביטוח הלאומי לברר את העניין והתברר לו, שהחוב הוא ע"ס 40,000 (ארבעים !!!!!) אלף ש"ח ולא ארבעת אלפים ש"ח כפי שאמרו לו חודש לפני כן. אני פונה אליך, בתחינה, לבדיקת העניין. באחריות מי להודיע לביטוח הלאומי שהאדם מובטל/עובד ?? האם לא נקלט במחשב הביטוח הלאומי התשלום של המעביד בגין העובד ??? האם אין הצלבת נתונים ??? וכיצד יכולים בני זוג מבוגרים, אשר רק האישה עובדת, לפי שעות, ומרוויחה בקושי את שכר המינימום, להתפרנס בצורה כזו, כל שכן, להחזיר חוב שנצבר שלא באשמתם ?????? אני בטוחה שבעיה זו הינה בעיה מייצגת של שכבת אוכלוסיה לא קטנה בארצנו, ואשמח אם תוכל לבדוק את הנושא לעומקו, ולעזור לבני הזוג. תודה מקרב לב, נידם יעל, טל' 052-8906097

anatdav

Well-known member
** דחוף - דחוף **

לאמנון ומנהלי האתר שלום שמי דוידוב ענת ואני גרה ביפו ברח' סומקן - ברח' סומקן יש לנו גינה יפה שבה משחקים מדי יום עשרות ילדים ונמצאים בה בנוסף גם עשרות מבוגרים - במיוחד בימי הקיץ שמתקרבים אלינו. לצערנו באמצע הגינה בדשא יש שלושה פתחים גדולים של חב' הגז - כאשר הם לא נעולים וכל סקרן יכול לגשת ולפתוח - כמו כן חלילה הילדים הקטנים יכולים ליפול פנימה. בחב' הגז אומרים שאי אפשר לנעול את הפתחים מפני שבמידה ויהיה מצב חירום לא נוכל לפעול מהר ולא נדע היכן המפתחות. הם לא מוכנים לגדר את המקום והענין מהווה סכנה גדולה לתושבי האיזור ובמיוחד לילדים המשחקים בגינה אנו פנו אליי במהירות במייל ואז אצור איתכם קשר טלפוני תודה מראש

rotemika 22

New member
אזהרה למשכירי דירות!!

למשכירי הדירות בפתח תקוה הזהרו מלהשכיר את ביתכם לזוג נוכלים, חבר וחברה שיגרמו נזק לדירתכם ויברחו בלי לשלם את חובותיהם. לי נראה שהעוקץ הזה פועל כך, שפעם הבחור משכיר על שמו את הדירה, ופעם הבאה החברה משכירה את הדירה על שמה.

einatvi3

New member
הולמס פלייס מחזיקים אותנו בביצים!!!

אני מנויה בהולמס פלייס רחובות. שילמתי 300 שח למנוי וכעת נשארו לי 7 חודשים עד לסיום המנוי. אני לא מעוניינת להמשיך להיות מנויה,ומצאתי מישהו שיקנה ממני את המנוי במחיר ששילמתי. רצינו לעשות את ההעברה בצורה חוקית, הלכנו להולמס ושם נאמר לנו שיעלה לנו 200 ש"ח דמי העברה (סכום גבוה לכל הדעות בשביל להחליף שם במחשב) נאלצנו להסכים גם לזה,וכשבאנו להעביר שם אמרו לאדם שרצה לקנות ממני שעליו להשלים את הסכום לסכום המלא שעולה מנוי- ז"א 355 ש"ח- תוספת של 55 ש"ח לכל חודש. כששאלנו למה הם ענו שזה הנוהל. בעצם הם חוסמים אותי ואני לא יכולה למכור כי למה שהבן אדם יקנה ממני וישלם לי את הסכום במזומן לכל החודשים אם הוא משלם את אותו הסכום שעולה לו ישירות במכון? אני מאוד התעצבנתי על חוסר הצדק, אני בטח שלא אעשה אצלהם מנוי מעבר לשנה הזאת, שאפשר לומר שנתקעתי עם המנוי לעוד 7 חודשים. נראה לי שהדבר דורש בדיקה כי לא יתכן שמכון כזה ירמה כך את לקוחותיו. גם דמי העברה מוגזמים וגם חוסר אפשרות להעביר את המנוי במחיר שאני קניתי- ממש בזיון ונבזות מצידם- ממש לתפוס את הצרכן בביצים.

mike sp

New member
כתובת מייל יכולה בהחלט לסייע כאן

במידה ויחליטו לנכון לפנות אלייך, לאיזה מייל לפנות?

התוכנית יוצאת לחופשה לחודשיים

לענת ולכל הפונים: שומר מסך יוצאת מחר לחופשה בת חודשיים. במאי נחזור לעבודה, וביולי נחזור לשידור. לכן לא נוכל להענות לפניות בחודשיים הקרובים.

למעלה