תוכנית מס' 2- נחישות

perrinat

New member
תוכנית מס' 2- נחישות

הודעות הקשורות לתוכנית של היום, אתם מוזמנים לשרשר לפה

הכי דוחה זאת קרן, עביר ומוריה נחמדו

מוריה הכי נחמדה ,וקרן פשוט נחמדה.

Musi© Gi®l

New member
תגובה לתרמית עם ראש עיר נתניה

הייתי בשוק שהיה כל כך קל לשחד את חלקם בדבר הזה.. איפה היושר? איפה האתיקה ? להסכים לשבח מישהי שבכלל לא מכירים את מעשיה בכל הזדמנות זו שפלות ! זה מנהיגי העתיד זה ? בפורום המנהיגות בסוף, כשחשפו את התרמית- ראיתם את הפרצוף של מיטל ? אומנם גם שיר לא טלית שכולה תכלת, אבל לפחות אצלה התחושות לא ניכרו על פניה, מיטל הייתה ממש בשוק, ולא היה לה מה לומר.. לא יודעת איך השאירו אותה. לפחות הייתה מודה בטעות.. אני מאמינה בחזון שלה, אבל בן אדם כזה, אני לא סומכת עליו שיממש חזון כזה. לפחות שיר כמה שהיא לא השאירה רושם חיובי- לא השאירה רושם שלילי !!

על ראש עיריית נתניה

מרים פיירברג ראש עירייה חריגה בנוף הישראלי (אחת משתי נשים יחידות המכהנות בתפקיד), אכן ראויה בגלל פועלה לשבחים. מאז נבחרה שוקם כל מזרח העיר נתניה וכראייה הפיתוח הבלתי רגיל שבוצע בכל איזור התעשייה של העיר שהפך להיות אטרקטיבי לחברות מובילות במשק. בנוסף, אזור רמת פולג פותח בזכות נמרצותה וגם תוכניות בניין עיר לאזורי מרכז ומערב העיר מקודמות כיום. הפיכתה של נתניה לעיר מרכזית למרות הקאוליציה הבלתי אפשרית שבתוכה מתפקדת מרים (אשה יחידה וברוב של דתיים) - הופכים אותה ראויה לכל מילה שאמרתי עליה. לא היתה פה תרמית או טעות. אלא דיעה אמיתית שאני עומדת מאחוריה.

Musi© Gi®l

New member
אני מצטעת, אני לא נולדתי אתמול

ויש בי כישרון מינימלי להבין הבעות פנים. את היית צריכה לראות איך נראית אתמול על המסך, אחרי שבעצם הבנת שמדובר בתרמית. איך היית בשוק ולא היה לך דבר לומר להגנתך כשקרן פנתה אליך. מזל שזה דרוש מנהיג ולא השגריר. אחרת היית כבר מזמן מבלה בבית
. אם היית רוצה לשכנע אותי בצדקתך, אולי היית קופצת לומר שהדברים הטובים שאמרת עליה באו לפני הפגישה איתה והעריכה עיוותה הכל, אבל אני משארת שזה לא ככה, ושגם לא תשקרי. את באמת נפלת בפח שהתוכנית הציבה לכם. וחבל, באמת באמת חבל. מישהי כתבה לפני שהתחילה התוכנית נפלאות עליך פה בפורום, וזה ככה גרם לי להעריך אותך יותר ממה שהתוכנית הציגה אותך בהתחלה, ובכלל- החזון שלך נראה לי מאוד חשוב, אבל מאוד מאוד איכזבת כשאמרת שבכיף תשבחי את ראש עיריית נתניה בכל הזדמנות שתהיה לך. את יודעת- אם מה שאת טוענת נכון- היית יכולה לענות לה שם שתשבחי אותה גם בלי שהיא תבקש, כי את מאמינה שהיא ככה וככה. אבל לא עשית את זה. הצליחו לשחד אותך, ואני מאוד מקווה שתצליחי לשנות את הרושם שעשית- של אדם צבוע ומושחת, ואם השאירו אותך תצליחי להוכיח שיש בך יושר והגינות, כי עכשיו זה יהיה מאוד קשה. בכל אופן לא לי הזכות לשפוט אותך, ואני מקווה שתקחי את דבריי כביקורת או כמשהו למחשבה. כל טוב.

אל תנסי להראות שאת מבינה בנתניה

לא קוראים לך עופר אורנשטיין ואת לא לא נתנייתית אז מה את מנסה להראות שאת מבינה בנתניה?

מה שרואים מכאן לא רואים משם

מיטל יקירתי יש דברים חשובים יותר בנתניה שהיינו שמחים שהגברת שאת באמת "מעריכה" תפעל למען, לא הכל יופי חיצוני

תגובה לתרמית עם ראש העיר

איפה הפרגון לעופר אורנשטיין, שלא נכנע ללחצים, לא היה מוכן למכור את עצמו. כל הכבוד, האמת שלא ציפיתי למשהו אחר. כי אתה כזה. ואם כבר.......אז קרן נתנזון ממש המונית וולגרית ודוחה.

Musi© Gi®l

New member
לא צריך להגזים (לגבי קרן)

בארצנו צריך גם חוצפה לפעמים. ואכן כל הכבוד

סקריץ

New member
מי שלח אותך בחור?????

לא אהבת לראות שקרן לא סלחנית כלפי פוליטיקאים דלוחים??????????? אתה משמיץ אותה בצורה שחוזרת על עצמה ולכן ניראה שנישלחת לכאן. קרן כניראה עושה חיל ומישהו נלחץ מזה.מישהו שיודע שהעסק יוכרע על ידי קולות הגולשים. קרן - אל תיתני למשמיצנים ופוליטיקאים בגרוש להפריע לך.

למעלה