אני מצטעת, אני לא נולדתי אתמול
ויש בי כישרון מינימלי להבין הבעות פנים. את היית צריכה לראות איך נראית אתמול על המסך, אחרי שבעצם הבנת שמדובר בתרמית. איך היית בשוק ולא היה לך דבר לומר להגנתך כשקרן פנתה אליך. מזל שזה דרוש מנהיג ולא השגריר. אחרת היית כבר מזמן מבלה בבית
. אם היית רוצה לשכנע אותי בצדקתך, אולי היית קופצת לומר שהדברים הטובים שאמרת עליה באו לפני הפגישה איתה והעריכה עיוותה הכל, אבל אני משארת שזה לא ככה, ושגם לא תשקרי. את באמת נפלת בפח שהתוכנית הציבה לכם. וחבל, באמת באמת חבל. מישהי כתבה לפני שהתחילה התוכנית נפלאות עליך פה בפורום, וזה ככה גרם לי להעריך אותך יותר ממה שהתוכנית הציגה אותך בהתחלה, ובכלל- החזון שלך נראה לי מאוד חשוב, אבל מאוד מאוד איכזבת כשאמרת שבכיף תשבחי את ראש עיריית נתניה בכל הזדמנות שתהיה לך. את יודעת- אם מה שאת טוענת נכון- היית יכולה לענות לה שם שתשבחי אותה גם בלי שהיא תבקש, כי את מאמינה שהיא ככה וככה. אבל לא עשית את זה. הצליחו לשחד אותך, ואני מאוד מקווה שתצליחי לשנות את הרושם שעשית- של אדם צבוע ומושחת, ואם השאירו אותך תצליחי להוכיח שיש בך יושר והגינות, כי עכשיו זה יהיה מאוד קשה. בכל אופן לא לי הזכות לשפוט אותך, ואני מקווה שתקחי את דבריי כביקורת או כמשהו למחשבה. כל טוב.